Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

şekerim hepsi süpermiş ama leo pembişe bende bittim süper duruyooooo

evet canım o elbiseler günlükte giyilebilir gayet babetle ve sandaletlerle
kolunada retro çanta
spor ve aynı zamanda şık bi hava katabilirsin

aradığında keşke açmasaydın sasham ya
resmen sen aramayınca sormayınca kudurup açıp saymış sayıştırmış
hazmedemiyo ayrılığı anlaşılan
hiç takma kafana söyler söyler susar bir gün
üzülmene asla değmez

Son düzenleme:

canım barısmıcaktım ama ,boyle ayrılıgı da onuruma yedıremedım acıkcası .

ne bılıyım en azından kıymetımı anlamasını ısterdım ama ,adam ayrıldıgımız

ıcın gobek atacak nerdeyse

SASHAMİA canım keşke cidden açmasaydın telini.

Okadar hırslanmışki sana çok daha ağır konuşup senin moralini dahada bozabilrdi:26:

Ah canım ya hepsi böle. Benimde başıma geldi arıordu dünyanın lafını edip beni hayattan soğutup kapıyordu.

Aylarca kendime gelemiyordum. En güzeli açmamak. Tamamen bitirdiysen artık telini açma hatta hattını değiş.

Ben bu yola başwurup inan çok rahatlamıştım artık moralimi bozamıyordu. Ssaçma sapan konuşup seni üzmeye devam edebilir çünkü

sashamia Allah seni ne etmesin hemi :84:
bende acele acele cevap yazdım kız ne ara çıktın gittin

anzercım bebegım ben cıddı depresyondayım bıtanem .sımdı morelım bozuldu dıe

cıktım dısarıya kendımı parca kumas satan bır yere attım .ucuza sıyah tul kumas ve ıcıne sıyah astar aldım .

sımdı bu yuksek bel uzun etekler var yaa ,bıde onların yırtmaclı ıcı mını olanı cıktı hanı

onlardan hep ıstıyordum da fıyatı 60-80 tl aralıgın da ıdı .ben de kumasları aldım dıktırıyorum 8 tl ye .

modelı anlatayım sana ; uzun sıyah tulden etek .yanlardan ıkı tane yırtmacı var baldırlarıma kadar .

ıcınde de baldır boyunda mını astar olcak .yuksek bel .

ayy anzer ben cıddı kafayı yedım kızım -boyle rahatlama calsıyorum ıste

dur sımdı yazdıgına da bakıcam bebeım

yavrum ıyı guzel demıssın de ,hıc oyle konusmuyordu yaa .dırek sucladı

hatta bana ahlaksız dedı cok kotu bunalıma soktu benı

yaa gecen falcıya gıttım ,falcı kadın da benı sucladı

senın cok sacma kuruntuların var ,kuruntularınla bu cocugu bezdırmıssın sen

susman gereken yerde hıc susmuyorsun .sureklı sıkayet edıyorsun .

onun sıkayet dınleme suresı 10 dakıka .ama sen bu 10 dakıkayı degerlendıremmıyorsun .

sureklı gecmıste yaptıgı hataları on plana cıkarıyorsun ve sen soyle yaptın da ama

ben yıne affettım dıye konusa konusa asıl soruna gelemıyorsun .asıl soruna geldıgınde de

zaten adam telefonu kapatmıs oluyor dedı valla bu kısmı aynı benı anlattı kızlar yaa .

ben benım eskı sevgılıyle kavga ettıgım de ısyan boyutuna gelıyorum ,gecmıste yaptıklarını

sureklı soyluyorum sonra sen boyle yaptın ama ben affettım dıye de eklıyorum .

sonra bız bırbırımıze gırıyoruz o telefonu kapatıyor ,ben asıl soruna gelemıyordum bıle .

hem o falcı boyle dedı hem de bu pıslık cocuk boyle dedı psıkolojım ıyıce bozuldu

sucluluk duygusu yasıyorum

canım ıstedıgınden aradıgından degıl kı ,benım esyaları bugun gonderecektı soz de

ama gondermedı .ben de mesaj attım ,sozunde dursaydın sasırırdım zaten .

gercekten onursuzun tekıymıssın .esyalarımı ıstememe ragmen hala utanmadan gondermıyorsun

neyse yaa onların pesıne dusecek degılım ,ıste bu kadarlık erkekmıs der gecerım yazdım .

hemen ardından aradı ,sovdu ıste

acmıs bulundum ıste yaa .bın pısman oldum actıgıma da zaten .

allaha havale ettım onu .o var yaa yıne akıl hocalarından akıl almıs

bellı oluyor konusma tarzından .bakalım o akıl hocaları daha ne kadar yanın da

olacak .:

canım sen seviyorsun onu bu halinden çok belli canım ama keşke açmasaydın tatlım ama ayrıldığınız için göbek atıcak derece bişey söylediğini okumadım yazdığında canım o çok sinirlenmiş böyle hırs yapmış senden hıncını almak ister gibi ama açmış bulundun artık kendini üzme bakalım yine arıyacakmı zamana bırak bak ne güzel bugün alışveriş yapmışsın sıkma kendini olucana varır herşey kıyamam

canım tabıkı sevıyorum ama ,ayrıldım barısmayı da ıstemıyorum yemınler de ettım zaten barısmayacagım dıye .

ama soyledıklerımı agrıma gıttı .senden kacacak yer aradım sen benı oyle bunalttın kı hep kactım senden

o yuzden gıttım senden dedı bu cumle cok agrıma gıttı .ustelık gıden bendım

ama o gıtmıs gıbı cumleler kuruyor allah belasını versın ne dıyım yanı ne dıyım

mahvettı psıkolojımı psıkologa gıtmek ıstıyorum acıkcası .hıc ıyı degılım ben

aramadan once vıcdanım oyle rahat ve huzutluydum kı

aradıktan sonra darmadagın ettı benı kahretsın lanet olsun .

ben de son olarak dedım kı ; sen dur bunlar ıyı gunlerın ,soylenmeye sovmeye devam et

ıyı degerlendır bu zamanlarını,cunku hayatına bırı gırdıgın de benı oyle ıyı anlayacaksın

kı o zaman o sovdugun sashamıayı mumla arayacaksın .herkes ben gıbı senın her haltına

boyun egmez ,ben aldatıldım da bunları bıle sındırdım .ben annen tarafından kapıdan kovulmaktan

beter ooldum bunu bıle sındırdım .baskası benım kadar slaak olmayacak "dedım .

Son düzenleme:

Evet canım dolduruşa gelmiş olabilir. Ama sen gönlünü ferah tut yukarda allah var elbet cezasını bulucaktır.

Gün olur devran döner...

Bu arada o dediğin etekleri bende çok beğeniyorum ama dediğin gibi çok pahalı. Kumaşları ne kadara aldn canım diktirince fotosunu koyarmısın bende anneme diktrmeye çalşcam:26:

tabı cnm dıktırdıgım de koyarım .persembe gunu bıtermıs .aslın da ben dıkmeyı bılıyorum tekstıl okudum ama

makınem bozuk malesef .o yuzden terzıye dıktırdım .kumasları kumascıdan almadım canım .

kumascılar pahalıya satıyor cunku .hanı parca kumas satan kucuk dukyanlar var yaa hatta pazara bıle dokuluyor

oyle kucuk dukkandan aldım .tul kuması 2 metresıne 3 tl verdım .astara da 1.5 tl verdm .

canım bence ikinizde seviyorsunuz ve ikinizde de inat hırs var ben bunu gördüm bikere adam seni hiç aramayadabilirdi sana sövmesi sayması seni umursamıyo anlamına gelmiyor umursamıcak olan insan hiç konuşmaz aramaz ne bileyim susar yani ilgilenmez bile ama sen moralini bozma bunu desemde bozucaksın üzülceksin biliyorum canım ama bence sen o aramadan öncede huzurlu değildin bunu hissediyorum ben şuan o zamanda sana koyuyordu ayrılığınız yani aramadan önce ama arayıpta sen istediğin şeyleri duyamayınca o yüzden böyle oldun tatlım bak inat uğruna konuşmuşsun yine son cümlende de inatlaşma kuzum inatlaşmayın biraz zamana bırak canım seviyorsun bak bela döner dolaşır seni bulur canım seni delirtmeyi başarmış işte bunu ona yaptırtma sinirli tepkiler verme ve bir daha ararsa açma açmaman bence daha büyük bir tepki ona susman gerçekten onu daha çok delirtecektir o ne derse desin bişey deme sen mesaj atarsa falan az zaman geçsin daha çok taze belkide ikinizinde biraz kafanızı dinlemeye ihtiyacı var diye düşünüyorum birbrinizin üstüne çok gitmişsiniz çok bunalmışsınız karşılıklı olarak bence biraz birnizi özleyin hemen kestirip atma belkide sonrası inan dinginleşince daha güzel olucak üzme kendini kıyamam

Ooooo süpermiş canım ya. valla bende dikebilmeyi çok isterdim. Merakla bekliorm eteğini

Yarın yazlığa gidiyorum inşallah telim açar resmi:26:

canım evet cok zoruma gıttı .ama acıkcası donmek hıc ıstemıyorum .bezdım canımdan cunku .

onunla mutlu degılım ben .evet cok sevıyorum ama mutl degılım ıste .

bezdırdı benı cok .ama o kadar karaktersızmıs kı hala bana sovuyor,sovsun bakalım

yukarı da allah herseyı goruyor .ıkımızın de hakkında hayırlısını verecektır .

bana bıde ahlaksız dedı yaa .ne ahlaksızlıgımı gorduyse .sakin olmaya calsıyorum canım

aradıgın da sınır kupuuydum .dısarıdaydım rahat rahat da bagramadım yaa

hırs yaptım bayag .

Canım seni okadar iyi anlıyorumki.Ben bu sevgilimle ayrıldığımda benim ne namussuzluğum ne ahlaksızlığım kalmmıştı...

Sürekli arayıp ne küfürler ne hakaretler ediyordu ama sonra noldu köpek gibi pişman oldu dedikleri için. Ben barıştım bir hataya düştüm

Sen bilirsin yine ama sen sakın bu hataya düşme canım.Bi kere saygısızlığı ele alan biri birdaha düzelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…