- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.001
emın mısın canım sımdı tekrar bak
emın mısın canım sımdı tekrar bak
yaş farkı olduğunu biliyordum da bariz bu kadar belli olacağını tahmin etmemiştim
Allah Allah canm arkadaslar ıcın yaptım ama zaten arkadaslarımda varsın nıye gozukmedı kı sana herkes gordu aslında canm buarada saol ıltıfatın ıcın.hepımızın kaderlerı guzel olsn ınsallahallah allah, gene gözükmüyo, mozilladan baktım gene yok. neyse canım yordum seni, anlatılanlara göre zaten sen ondan kat kat güzel duruyosunzaten yüreğin temiz, içinin güzelliği dışına da vurmuştur
Allah Allah canm arkadaslar ıcın yaptım ama zaten arkadaslarımda varsın nıye gozukmedı kı sana herkes gordu aslında canm buarada saol ıltıfatın ıcın.hepımızın kaderlerı guzel olsn ınsallah
haklısın kuuzumda artık pişman olsada dönsede ben eski ben değilim ve olmucamda o eski şevkatli ilgili semiramisi bulamayacak olurda bu topikteki yazıları okursa veya okuyosa dönmesin asla zaten mutlu olamayız sırf ayrı ev istedim diye annesinin söylediklerini unutamam ben
evet kuzum bakalım hayat neyi gösterecek banacanım en önemlisi saygıyı yitirdi bi kere.. onun tamir olması zor, keşke annesiyle seni o konuma getirmeseydi, burda ben onda daha çok suç buluyorum aslında. tabii bunları konuşmak için artık çok geç, ama dedim ya er geç pişman olcak
evet kuzum bakalım hayat neyi gösterecek bana
kızlar öpüldünüz ben yatıyorum dertleştik + geyik yaptık
haydı kalın sağlıcakla fıstıklarım
dediğim gibi hiç umudum yk ama inşallah dediğiniz gibi olur ama bu yaşadıklarımdan sonra mantık evliliği daha cazip geliyobi an öyle bi insan çıkar ki karşına benim daha önce yaşadığım aşk mıydı diye sorgularsın kendi içinde
dediğim gibi hiç umudum yk ama inşallah dediğiniz gibi olur ama bu yaşadıklarımdan sonra mantık evliliği daha cazip geliyo
vaooovv varan 1e bayıldımsen ne cevap verdin???
haklısın zaten uzun bi süre kimseyi hayatıma almak gibi bi niyetim yokumudun zaten şimdi olmaz. zamanla olur. sadece zamana bırak ve gerçekten aşık olacağın insanı bekle
hem dur kız daha ne evliliği evlilik dediğin hem aşk hem mantık barındırır.
hayır dedim canım bişey hissetmiyorumki..
haklısın zaten uzun bi süre kimseyi hayatıma almak gibi bi niyetim yok
evet cok güzeller yaaakızlar şunlara bakın kafamız dağılsın
öyle tatlılar ki
ESPRİLİ TİŞÖRT | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |
eski erkek arkadşınla ilgili konuda ne yapmayı düşünüyorsun???
bilmiyorum canım ya ama kız baya güzel konuştu içim rahatladı.. kendisininde hoşlandığı birisi varmış o onu anlatmış bizimkide beni.. eskiden bunlar dertleşirlermiş zaten ama kız bizimkine "ben senden hoşlanmaya başlıyorum" diyince arkadaşlıklarına mesafe koymuşlar benle sevgili oluncada eski sevgilim tamamen silmişti onu.. ama kız anlamamış neden sildiğini falan.. o yüzden üzülmüş falan filan.. kötü bi mesajlaşma olmadığını anladım yanii.. de işte sevgilimi affeder miyim bilmiyorum..
evet cok güzeller yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?