Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

gitmez olurmu tatlım benim konumu okumadın mı ben neler duydum 1,5 yılın ardından insana öyle bir koyuyor ki inanamıyor.Bak siz yorulmuşsunuz işte oda sende ikinizde yorulmuşsunuz biraz zamana bırak derim canım yada işi tatlı dille konuşup dostça kapatın konuyu ayrılığınızı böyle yaşayın derim erkekler işte kendilerini bişey zannediyorlar sövünce ne oluyorsa artık Allah bilsin sen boşver üzme kendini ikiniz içinde hayırlısı oldun canım sen onun demesiyle öyle olmuyorsun ama işte hazmedemiyorsun anlıyorum bak seni çok iyi hırsı hiç bi zaman intikam peşinde olmak için yaşama canım hırsı her zaman hayatında bir adım ileriye daha gidebilmek için güzel şeylere ulaşabilmek adına kullan sonuçta sevgiliydiniz ayrıldınız o saygısızlık yapmış sen onca yaşanan iyi kötü günlerin adına saygını koru bişey deme boşver zamanla geçicek inan bana o zaman da benden de çok şey gidicek diceksin belki ama şuan zamandan başka çaren yok ki canım benim gibi olan olmuş keşkeler olsada oldu yani bekle bakalım sabret canım

sashamia

durumlarımız bırbırıne benzıyor bende sureklı geçmişi önüne koyarım ve sureklı paranoya halındeyım inan bu erkekleri çok soğutuyor,ha boşu boşuna mı bu hale geldım tabıkı hayır! 'nefret ettırdın benı kendınden' sözünü yakın bi zamanda ben de duydum. bu hiç hayra alamet bır cumle değildir inan gözlerinde o soğumuşlugu gordum ve haklıyken haksız duruma düştüm bu benı daha cok yaraladı.
erkekler suç bastırmayı vicdanlarını rahat ettırmek ıcın suçu karsı tarafa atmayı çok ıyı bılıyorlar sakın bu oyuna gelme, oda başını ellerinin arasına alıp düşündüğünde hataların kımde oldugunu,ne yuzden bu hale getırdıklerını bızı bılıyorlar
için rahat etsın haklı olan sensın ayrılıkta içi rahat etmesı gereken kişi de.. bır daha da telefonlarına cıkma kudursun!!
ha baktın cok pişman, değişecek gıbı ve senı de sewdıgıne ınanıyorsun ozaman düşünürsün affedip affetmemeyi..

canım sımdı benı tekrar aradı ne dıyor cumleye bak;" bız bırbırımızden kopamıyoruz,sen de ben de kopamıyoruz ama

bana bıraz ızın ver,kafamı toparlıyım ılıskıye ara verelım "dedı . saka gıbı cumleler kuruyor yaa .

sankı ona barısalım yalvarırım bırakma benı dedım .sınırlerımı ıyıce tepeme cıkardı .

ben sımdı ne yapacagım bılıyor musun ; bana cıkma teklıfı eden cocugun teklıfını formalıteden kabul edıp

fotolar cekıncım onunla .sonra face acıp face de fotoları yukluyecegım .

bence sakın yapma derim! canım çocuk değilsin bak bu yaptğını çocuklar yapar gerçekten böyle oyunlara kalkışma hiç bellki oda bak seviyor seni sabret diyorum sana sadece sabret bak dediklerim gibi demiş oda çok yıpratmışsınız birbrinizi sende seviyorsun ama niye böyle yokuşa sürüyorsun ki işi madem istemiyorsun kır at hattını değiştir böyle oyunlar yapma gerçekten böyle yapınca kurtulucanımı sanıyorsun bence hayır lütfen hatalı şeyler yapma haklıyken haksız duruma düşme ...

o çocuğa ayıp etmiş olmayacak mısın???

canm ara verme teklıfını kabul etme
formaliteden biriyle resım felanda çekilme sessızlık en ıyı ıntıkamdır bunu unutma

ever anzerim ya arada bişeyler yazıp çıkıyorum
nabersin şekerim ne var ne yok

canım bende acilen çıkmak zorunda kaldım sahile gittim rahatladım bir güzel..
evde bunaldım artık.. bu salaktanda iyice sıkıldım barışana kadar kırk takla attı barışınca kavga çıkardı gereksiz insan.. hatta barışmadım bile gidişatına göre barışabilirim demiştim..
sizde ne var ne yok..

o etekler benimde hoşuma gitti ama fiyatını bilmiyordum lacivert ya da nar çiçeği alabilirim belki bende..
canım alışverişe verdin resmen kendini bitirdin paracıkları dediğin gibi ama iyi geliyosa alışverişinide yap ya ne olacak sanki bizden kıymetli mi

canım sen tek başına yaşamadınki bu sorunları.. e madem bu adam bundan şikayetçiydi gelip sana sasha bak sen böyle böyle yapıyorsun ama benim kafam bazen almıyor şöyle yapsan daha verimli olur deseydin.. hem madem dırdırından korkuyo niye hep senin tersine gitti? bu muydu yani çözüm?
seninde hataların vardır illaki hiçbirimiz mükemmel değiliz insanız sonuçta.. ama önemli olan bu hataları birbirimizi kırmadan anlatmak ve sorunları karşılıklı çözebilmektir..
o üstüne düşeni yaptı mı da sana çemkiriyor? yani tamam sen belki çok dırdır yaparak hata yaptın ama oda sütten çıkmış ak kaşık değil emin ol..

noldu canım?????????????

Ya canım benimki bi ara benden ayrılıp biriyle çıkmıştı. Benle kaldığı eve o kızı sokmuştu. Falan çok uzun hikaye ben kafayı fena taktım bu kıza.

Bugünde sevgilim bi arkadaşını görmüş bu kızında arkı o kız tanıştırdı bunları zaten. Küsmüşlerdi o arkıyla ama bugn gitmiş konuşmuş ya cinlerim tepeme çıktı...

Trip attım bide ben suçlu oldum ağzıma etti çok sinirliyim

aynı şeyi biz yapsak bize yapmadıklarını bırakmazlar ama onlar yapsa yine suçlu olan biz oluruz..
burunlarından kıl aldırmıyor beyfendiler..

aynen bebegım agzından bal damlyor .ıste anlatamadım demek ıstedıklerımı .evet ben dır dır yapıyorum kabul edıyorum ama

boşa yapmıyorum o dırdırı .adam olsaymıs da yaptırmasaymıs o zaman .

yaa anzercım valla alısverıse verdım kendımı ama sımdı morelım bozuldu yaa .

o aldıgım yesıl embıse var yaa,cok strech kumas oldugu ıcın ıc camasırımın ızını gosterıyor

dıkıssız camasır denedım ama yıne gosterıyor .

tanga denedım altımda tanga oldugu cok bellı oluyor .

ne yapcam sımdı ben yaa ,camasırsız hayatta gıyemem kı

off pısman oldum aldıgıma .sonra o yırtmaclı etegı dıktırmek ıcın kendı tul etegımı de goturmustum

dıkıme ornek olsun dıye .sonra o etegı aldıgımı ıyı hatırlıyorum ama,etek kayboldu resmen

bulamıyorum terzıyı aradım acaba orada mı dıye ama ,terzı de kapatmıs dukyanı

cebını aradım ,yarın bakacakmıs .kesın orada degıldır

hepsı aynı bunların .haltları yıyorlar yıyorlar sonra da suclu bız oluyoruz

Birde diyorki sana haber verende kabahat haber wermesem ruhun duymazdı dior. Gelde çıldırma ya bide mesajımın birine cvp yazıosa 10 tanesine yazmıyor şuan. Kızlar sizce napim bana bi akıl verin

facede beraber fotomuz vardı onun profilinde az önce onuda kaldırmış tek fotosunu koymuş çok sinrliyim ya

tatlım benimkininde bi arkadaşı vardı normal arkadaşı neymişte memleketten eski komşularının kızıymış
kızıda bi gör Allahım tövbe yarabbim tövbe iğrenç bişey
hiç unutmam bi defasında tartışmıştık onda tam olarak sevgili sayılmazdık ama sevgiliden farkımız yoktu
ben ağlaya ağlaya msj atıyorum okulda kendisine üst kattayım gel konuşalım diye
baktım ki o kızla beraber yemek yemeğe gitmişler avm 'ye
tabi bu olaya 2 sene oluyor biz üni.deyken ama hala unutmam o olayı arkadaşlarımla gitmiştim avm'ye onları gördük
arkadaşlarımdan biri nerdeyse benimkini dövmeye gidiyordu
şuanda eskilerden kimseyle görüşmüyor alakası dahi yok ama o kıza acayip takıntılıyım ben bazen beni çok sinir ettiğinde yüzüne vururum bana o yaptığını nasıl ağlamıştım arkadaşımın kollarında çok zoruma gitmişti dahada beni haksız çıkarmıştı onda
o geldi aklıma canım anlatmak istedim
diyeceğim o ki hiiiçç takma kafana bizim sinir olduğumuzu gördükçe o aptal kızlar dahada değerleniyor gözlerinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…