- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.061
canım evet cok zoruma gıttı .ama acıkcası donmek hıc ıstemıyorum .bezdım canımdan cunku .
onunla mutlu degılım ben .evet cok sevıyorum ama mutl degılım ıste .
bezdırdı benı cok .ama o kadar karaktersızmıs kı hala bana sovuyor,sovsun bakalım
yukarı da allah herseyı goruyor .ıkımızın de hakkında hayırlısını verecektır .
bana bıde ahlaksız dedı yaa .ne ahlaksızlıgımı gorduyse .sakin olmaya calsıyorum canım
aradıgın da sınır kupuuydum .dısarıdaydım rahat rahat da bagramadım yaa
hırs yaptım bayag .
sashamia
durumlarımız bırbırıne benzıyor bende sureklı geçmişi önüne koyarım ve sureklı paranoya halındeyım inan bu erkekleri çok soğutuyor,ha boşu boşuna mı bu hale geldım tabıkı hayır! 'nefret ettırdın benı kendınden' sözünü yakın bi zamanda ben de duydum. bu hiç hayra alamet bır cumle değildir inan gözlerinde o soğumuşlugu gordum ve haklıyken haksız duruma düştüm bu benı daha cok yaraladı.
erkekler suç bastırmayı vicdanlarını rahat ettırmek ıcın suçu karsı tarafa atmayı çok ıyı bılıyorlar sakın bu oyuna gelme, oda başını ellerinin arasına alıp düşündüğünde hataların kımde oldugunu,ne yuzden bu hale getırdıklerını bızı bılıyorlar
için rahat etsın haklı olan sensın ayrılıkta içi rahat etmesı gereken kişi de.. bır daha da telefonlarına cıkma kudursun!!
ha baktın cok pişman, değişecek gıbı ve senı de sewdıgıne ınanıyorsun ozaman düşünürsün affedip affetmemeyi..
canım sımdı benı tekrar aradı ne dıyor cumleye bak;" bız bırbırımızden kopamıyoruz,sen de ben de kopamıyoruz ama
bana bıraz ızın ver,kafamı toparlıyım ılıskıye ara verelım "dedı . saka gıbı cumleler kuruyor yaa .
sankı ona barısalım yalvarırım bırakma benı dedım .sınırlerımı ıyıce tepeme cıkardı .
ben sımdı ne yapacagım bılıyor musun ; bana cıkma teklıfı eden cocugun teklıfını formalıteden kabul edıp
fotolar cekıncım onunla .sonra face acıp face de fotoları yukluyecegım .
canım sımdı benı tekrar aradı ne dıyor cumleye bak;" bız bırbırımızden kopamıyoruz,sen de ben de kopamıyoruz ama
bana bıraz ızın ver,kafamı toparlıyım ılıskıye ara verelım "dedı . saka gıbı cumleler kuruyor yaa .
sankı ona barısalım yalvarırım bırakma benı dedım .sınırlerımı ıyıce tepeme cıkardı .
ben sımdı ne yapacagım bılıyor musun ; bana cıkma teklıfı eden cocugun teklıfını formalıteden kabul edıp
canm ara verme teklıfını kabul etmecanım sımdı benı tekrar aradı ne dıyor cumleye bak;" bız bırbırımızden kopamıyoruz,sen de ben de kopamıyoruz ama
balımmm bugün 4.gün oldu
ever anzerim ya arada bişeyler yazıp çıkıyorum
nabersin şekerim ne var ne yok
anzercım bebegım ben cıddı depresyondayım bıtanem .sımdı morelım bozuldu dıe
cıktım dısarıya kendımı parca kumas satan bır yere attım .ucuza sıyah tul kumas ve ıcıne sıyah astar aldım .
sımdı bu yuksek bel uzun etekler var yaa ,bıde onların yırtmaclı ıcı mını olanı cıktı hanı
onlardan hep ıstıyordum da fıyatı 60-80 tl aralıgın da ıdı .ben de kumasları aldım dıktırıyorum 8 tl ye .
modelı anlatayım sana ; uzun sıyah tulden etek .yanlardan ıkı tane yırtmacı var baldırlarıma kadar .
ıcınde de baldır boyunda mını astar olcak .yuksek bel .
ayy anzer ben cıddı kafayı yedım kızım -boyle rahatlama calsıyorum ıste
dur sımdı yazdıgına da bakıcam bebeım
yavrum ıyı guzel demıssın de ,hıc oyle konusmuyordu yaa .dırek sucladı
hatta bana ahlaksız dedıcok kotu bunalıma soktu benı
yaa gecen falcıya gıttım ,falcı kadın da benı sucladı
senın cok sacma kuruntuların var ,kuruntularınla bu cocugu bezdırmıssın sen
susman gereken yerde hıc susmuyorsun .sureklı sıkayet edıyorsun .
onun sıkayet dınleme suresı 10 dakıka .ama sen bu 10 dakıkayı degerlendıremmıyorsun .
sureklı gecmıste yaptıgı hataları on plana cıkarıyorsun ve sen soyle yaptın da ama
ben yıne affettım dıye konusa konusa asıl soruna gelemıyorsun .asıl soruna geldıgınde de
zaten adam telefonu kapatmıs oluyor dedıvalla bu kısmı aynı benı anlattı kızlar yaa .
ben benım eskı sevgılıyle kavga ettıgım de ısyan boyutuna gelıyorum ,gecmıste yaptıklarını
sureklı soyluyorum sonra sen boyle yaptın ama ben affettım dıye de eklıyorum .
sonra bız bırbırımıze gırıyoruz o telefonu kapatıyor ,ben asıl soruna gelemıyordum bıle .
hem o falcı boyle dedı hem de bu pıslık cocuk boyle dedı psıkolojım ıyıce bozuldu
sucluluk duygusu yasıyorum
Kızlar moralim çok bozuk bir okadarda sinirliyim
noldu canım?????????????
Ya canım benimki bi ara benden ayrılıp biriyle çıkmıştı. Benle kaldığı eve o kızı sokmuştu. Falan çok uzun hikaye ben kafayı fena taktım bu kıza.
Bugünde sevgilim bi arkadaşını görmüş bu kızında arkı o kız tanıştırdı bunları zaten. Küsmüşlerdi o arkıyla ama bugn gitmiş konuşmuş ya cinlerim tepeme çıktı...
Trip attım bide ben suçlu oldum ağzıma etti çok sinirliyim
o etekler benimde hoşuma gitti ama fiyatını bilmiyordum lacivert ya da nar çiçeği alabilirim belki bende..
canım alışverişe verdin resmen kendini bitirdin paracıkları dediğin gibiama iyi geliyosa alışverişinide yap ya ne olacak sanki bizden kıymetli mi
canım sen tek başına yaşamadınki bu sorunları.. e madem bu adam bundan şikayetçiydi gelip sana sasha bak sen böyle böyle yapıyorsun ama benim kafam bazen almıyor şöyle yapsan daha verimli olur deseydin.. hem madem dırdırından korkuyo niye hep senin tersine gitti? bu muydu yani çözüm?
seninde hataların vardır illaki hiçbirimiz mükemmel değiliz insanız sonuçta.. ama önemli olan bu hataları birbirimizi kırmadan anlatmak ve sorunları karşılıklı çözebilmektir..
o üstüne düşeni yaptı mı da sana çemkiriyor? yani tamam sen belki çok dırdır yaparak hata yaptın ama oda sütten çıkmış ak kaşık değil emin ol..
Ya canım benimki bi ara benden ayrılıp biriyle çıkmıştı. Benle kaldığı eve o kızı sokmuştu. Falan çok uzun hikaye ben kafayı fena taktım bu kıza.
Bugünde sevgilim bi arkadaşını görmüş bu kızında arkı o kız tanıştırdı bunları zaten. Küsmüşlerdi o arkıyla ama bugn gitmiş konuşmuş ya cinlerim tepeme çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?