- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.241
kıyamam ya şimdi iyisindir inşallah canımmya kızlar is gorusmesine gittim egitim alcam diye ta istanbullara 6 saat boyunca oturdum bana egitim vercekler diye bi sandalyenin tepesinde bekledim hicbirsey yapmadan salak salak durdum oyle fenalastım burnum falan kanadı buz kesmisim yuzum bembeyaz olmus farkında degildim onlar soyledi oyle berbat birgunduki anlatamam dun 4 saat bugun 6 saat bekledim öldüm ya
ya kızlar is gorusmesine gittim egitim alcam diye ta istanbullara 6 saat boyunca oturdum bana egitim vercekler diye bi sandalyenin tepesinde bekledim hicbirsey yapmadan salak salak durdum oyle fenalastım burnum falan kanadı buz kesmisim yuzum bembeyaz olmus farkında degildim onlar soyledi oyle berbat birgunduki anlatamam dun 4 saat bugun 6 saat bekledim öldüm ya
kızlar yaa bugun fal baktırdımm arkadasımın annesine fatih sana dönecek dedi bende artık olmaz ki zaten düşüncelerimz uymuyo ailesiyle yaşamayı kabul etmem ben dedim zaten siz bırak ailesiyle aynı evi aynı şehirde bile yaşamayacaksınız o devlet dairesinde çalışacak il il gezeceksiniz dedi.bende artık ne onun ne benım ailem istemiyo ki cok zor dedim imkansız diye bişey yoktur bekle ve gör dönecek ve sende kabul edeceksin dedi..fatihle böyle bişey olacağını sanmıyorum belki ileride evleneceğim kişiyi görüyodur bilemem tabi ama
ya kızlar is gorusmesine gittim egitim alcam diye ta istanbullara 6 saat boyunca oturdum bana egitim vercekler diye bi sandalyenin tepesinde bekledim hicbirsey yapmadan salak salak durdum oyle fenalastım burnum falan kanadı buz kesmisim yuzum bembeyaz olmus farkında degildim onlar soyledi oyle berbat birgunduki anlatamam dun 4 saat bugun 6 saat bekledim öldüm ya
evet çıkıyo genelde tatlım bu sene artık olmazda seeneye düşünüyorumayy kuzummm fala inanma falsız kalma demişlerpeki bu kişinin fallar çıkıyo mu genelde :44: valla kaderde ne varsa onu yaşıcaz tabii ki, peki sen memurluk sınavına girmeyi düşünmüyo musun kuzum?
yok canım şimdi birlikte yaşamıyoruz. yani aslında hemen hemen bi yıldır.
ama her gün görüşüyoruz. işlerimiz biter bitmez buluşuyoruz akşama kadar sohbet arada birbirimizde kalıyoruz falan öyle idare ediyoruz durumu...
işte bizim de amacımız bi an önce mesleklerimizi elimize alıp evlenmek
evet çıkıyo genelde tatlım bu sene artık olmazda seeneye düşünüyorum
geçen sene ben girdiğimdede son kez demişlerdi aama bilmiyorum belkide gerçekten sondur canım..bigelişme olacağını sanmıyorum ya zaten çok geç herşey içinhadi yaa.. zamana bırakmak en iyisi ama kuzum, hiç kafanı karıştırma bu düşüncelerle, zaten bi gelişme olursa hemen yaz, biz burdayızbu sene sınav son kez yapılıyomuş canım, bi daha lise kpss i olmıcakmış. ben de çok kararsız kaldım girip girmemek de, sonra düşündüm de ben gerçekten öğretmen olmak istiyorum, vazgeçtim sınava girmekten, onurun kaydını yaptırdık, onun için hayırlı olur inşallah
ay ne guzel keske bızde her gun gorusebılsek evlerımız yakın olsa markete gıdıyorum dıye cıkıp her an teftiş yapabilsemsiz de birbirinize yakın oturuyodunuz dimi canım? bizim de aramızda yürüyerek 20 dk, minibüsle 5 dklık mesafe var. her gün görüşüyoruz, bu çok büyük bi şans gerçekten
geçen sene ben girdiğimdede son kez demişlerdi aama bilmiyorum belkide gerçekten sondur canım..bigelişme olacağını sanmıyorum ya zaten çok geç herşey için
ay ne guzel keske bızde her gun gorusebılsek evlerımız yakın olsa markete gıdıyorum dıye cıkıp her an teftiş yapabilsem
cok geçmiş olsun tatlım ya ağrı her ay olmasada cok arada çektiğim oluyo cok zor bişey gerçekten..güzel duaların için sağol iyi geceler canımmne desek olmaz kuzum, bekleyip görücez. çünkü kaderinde o varsa elbet bi yerde kesişir yollarınız. kaderinde o yoksa da Allah inşallah seni iyilerle karşılaştırsın.
kuzum çok fena regl sancısı çekiyorum, ben kaçayım, iyi geceler tatlı rüyalar
üzüldüğünü görmicem tamam mı? sen hep mutlu ol
ayrıca topiğimizin üzerinde kara bulutlar geziniyo bu aralar, kimse üzülmeyi hak etmiyo, inşallah hepinizin içi bir an önce feraha kavuşur canlarım
evet girecek kpssye o da lisans kpssye girecek başvurmuştu..fatih diyo ama bilmiyorum ki :44:semiramıs canım falın ıyı cıkmıs ama kımden bahsedıyor bılınmez Fatih olmasın bıde:44:
varmıydı oyle memurluk dusuncesı
cok geçmiş olsun tatlım ya ağrı her ay olmasada cok arada çektiğim oluyo cok zor bişey gerçekten..güzel duaların için sağol iyi geceler canımm
Allah korusun canım yaa kist falan kötü düşünmeesağol fıstığım, ya her ay her ay bıktım yemin ederimmecburen hap içtim, her zamanki gibi ama haplar kesiyo, iyi bi doktora çıkıcaktım fakültede, sigortam yok diye bakmıyolarmış kaldı, hani kist mist varsa da bilirdim tedavi olurdum bari. hiç normal bi ağrı değil, ölcekmiş gibi oluyorum, aynı anda istifra, ishal, soğuk soğuk terleme, 100 tane bıçak sokuyolarmış gibi. sanırım ben dismenoreyim
canım derdı neymıs de boyle aramamazlık edıyor .erkegın nazı trıbı de hıc cekılmıyor hagwen kuzum cok gecms olsn suan naslsn?
Kzlar ben ayrlmaya karar werdm.bana olurda mesaj atarsa bu kararımi oda ogrenr. Ne kadar küs olsakta insan yazlga wardm mı dye merak eder ben onu dusunurken o izmir planlari yapior yazklar olsn ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?