- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.301
kızlar yarın ağdaya gidicem gene tuttu acıyacak tasası :18:
amınn inşallah bırbırımız için dua edelım kılzar Allah kulun kula duasını daha cabuk kabul edermıs.
sevgilim bugun hiç aramadı kandılımı kutlamadı bende aramadım yaa genelde ilk ben arıyorum hep artık bu durum canımı sıkmaya basladı
amin canım, sana da hayırlı kandillerhepinize hayırlı kandiller kızlarr..
dualarımız kabul olsun inşallah bu güzel gecede..
genital bölge tatlım bende kendim yapıyorum çoğu zaman ama kalıyo mutlaka epilatörle denedim iç kısımları alınmıyo onunlada
hahahh alemsin kız güldürdün beni Allahta seni güldürsünnyarın ben de agdaya gıdıcem kaymak gıvı olacagız
yaa ben agdaya gıtmeyı cok sevıyorum cok hosuma gıdıyor
tek tek onların yolundugunu gorunce
valla canım ne zaman dönerim bilmyorumm iş yerinden ararlarsa ağustos gibi dönerim ama aramazlarsa bayramda falan dönerim diye düşünüyorum..sınavlar nasıldıhoşbulduk kuzumm, sınavlar bittiği gibi sağda solda takılıyorum sürekli, eve yeni geldim, takip edemedim buraları pek.
sen de yarın gidiyormuşsun şansıma. Ne zaman döneceksin peki tatlım?
offf cok ilgisiz çokkkkedelim kuzum edelim kabul olur İNŞALLAH şuan aklınızdan geçen her istediğiniz gerçekleşir AMİN
bendensin şekerim bende hep önce ben kandili kutluyorum bu seferde kutlamaadım baktım o da kutlamadı şimdi kötü konuşucam kandil diye susuyorum
kuzum bende öyle düşünüyodum hatta gidenlere mana bulurdumamin canım, sana da hayırlı kandiller
canım kuaförde genital bölgeyi nasıl aldırıyorsun, ben çok utanıyorum da:26:, kendim alınca da çok temiz alamıyorum dediğin gibi, gidicem ama çok çekiniyorum ve de korkuyorum:26:
10 yıldır ağda yaparım hala benımde ustler acıyor yahuuuhahahh alemsin kız güldürdün beni Allahta seni güldürsünnbenım canım acıyo yaa bide ilk gdişimde değil 1 yıldır falan gidiyorum çoğu zaman jilet falanda yapmıyorumm hiç ama acıyo özellikle üstleri :26:
amınn inşallah bırbırımız için dua edelım kılzar Allah kulun kula duasını daha cabuk kabul edermıs.
sevgilim bugun hiç aramadı kandılımı kutlamadı bende aramadım yaa genelde ilk ben arıyorum hep artık bu durum canımı sıkmaya basladı
edelim kuzum edelim kabul olur İNŞALLAH şuan aklınızdan geçen her istediğiniz gerçekleşir AMİN
bendensin şekerim bende hep önce ben kandili kutluyorum bu seferde kutlamaadım baktım o da kutlamadı şimdi kötü konuşucam kandil diye susuyorum
amin amin canım hepımızı guldursun rabbımhahahh alemsin kız güldürdün beni Allahta seni güldürsünnbenım canım acıyo yaa bide ilk gdişimde değil 1 yıldır falan gidiyorum çoğu zaman jilet falanda yapmıyorumm hiç ama acıyo özellikle üstleri :26:
offf cok ilgisiz çokkkk
kendımı özel hissedemıyorum ya offf
dayanabılırsem uzun sure kayıtsız kalcam aramıcam
valla canım ne zaman dönerim bilmyorumm iş yerinden ararlarsa ağustos gibi dönerim ama aramazlarsa bayramda falan dönerim diye düşünüyorum..sınavlar nasıldı
hani düzeldi eskisi gibi değil demiştin gene nazar mı deydi bu çocuğa noldu?
birde benimki de hep ilgisizlikten oluyor kavglar hep pc işleriyle uğraşıyor benimle ilgilenmiyor nefret ettim programlardan,net işlerinden bilmem nelerinden sitelerinden yaa
kuzum bende öyle düşünüyodum hatta gidenlere mana bulurdumama sonra düşündüm ki böyle tüylü tüylü nereye kadar şimdi kendi hemcinsimden utanıyorum evlenince kocamdan utanmayacak mıyım önceden jilet yapıyodum erkek yüzü gibiydi batıyodu hepp yani ama şimdi yaklaşık 1 bucuk ay kaymak gibisinn
canım siz barıştınız demek? çok sevindim.
canım en azından mesajlasmıssınz ben bugun resmen hiç haber alamadım daha da aramazkızlar biz de sabahtan beridir mesajlaştığımız halde kandil muhabbeti geçmedi hiç, halbuki benim hep aklımda ama ondan bekledim kutlamasını, kutlamıyor bir türlü, kandilleri önemsemiyor mu acaba diye düşünmeye başladım.:26:
bn sesunun el agdası yesıl olanı kullanıyorum memnunumamin amin canım hepımızı guldursun rabbım
ben gecen yıla kadar duzenlı gıderdım .bu yıl sapıttım .kıllarım cok cıkmayınca agda almaz dıye jılete vurdum .
bacaklarım resmen kasımaktan kabardı .jılet ben de resmen alerjı yapıyor .
neyse kı uzadılar bıraz ,yarın vedalasıyoruz
ben tum vucut gıdıcem ,yaa keske ben kendım yapabılsem ama hıc elımden gelmıyor agda ısı .
yanı agda yapısıp kalıyor beceremıyorum heryere yapısıyor kafayı yıyıorum .
bu kuaforler de roll on agdalar cok hosuma gıdıyor yaa cok pratık .
onlardan bız alsak acaba becerebılırmıyız ?
canım duzelme vardı ama o sıcaklık uzun sure gıtmıyor yıne eskı halıne dönüyor nazar değdi sanırımhani düzeldi eskisi gibi değil demiştin gene nazar mı deydi bu çocuğa noldu?
birde benimki de hep ilgisizlikten oluyor kavglar hep pc işleriyle uğraşıyor benimle ilgilenmiyor nefret ettim programlardan,net işlerinden bilmem nelerinden sitelerinden yaa
çok haklısın canım, zaten er ya da geç gideceğim, şimdiden gitsem çok daha iyi olacak. peki sadece genital için mi gidiyorsun? bacaklarını kendin mi alıyorsun kuzum?
canım duzelme vardı ama o sıcaklık uzun sure gıtmıyor yıne eskı halıne dönüyor nazar değdi sanırımgecen cok kotu kavga ettık zaten ayrıldı benden sonra barıstık
ben k.çımı da yırtsam bu adam değişmez ilgi alaka sııfır hamurunda yok kıbarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?