Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

edelim kuzum edelim kabul olur İNŞALLAH şuan aklınızdan geçen her istediğiniz gerçekleşir AMİN
bendensin şekerim bende hep önce ben kandili kutluyorum bu seferde kutlamaadım baktım o da kutlamadı şimdi kötü konuşucam kandil diye susuyorum

hepinize hayırlı kandiller kızlarr..
dualarımız kabul olsun inşallah bu güzel gecede..
amin canım, sana da hayırlı kandiller
genital bölge tatlım bende kendim yapıyorum çoğu zaman ama kalıyo mutlaka epilatörle denedim iç kısımları alınmıyo onunlada

canım kuaförde genital bölgeyi nasıl aldırıyorsun, ben çok utanıyorum da:26:, kendim alınca da çok temiz alamıyorum dediğin gibi, gidicem ama çok çekiniyorum ve de korkuyorum:26:

yarın ben de agdaya gıdıcem kaymak gıvı olacagız

yaa ben agdaya gıtmeyı cok sevıyorum cok hosuma gıdıyor

tek tek onların yolundugunu gorunce
hahahh alemsin kız güldürdün beni Allahta seni güldürsünn benım canım acıyo yaa bide ilk gdişimde değil 1 yıldır falan gidiyorum çoğu zaman jilet falanda yapmıyorumm hiç ama acıyo özellikle üstleri :26:

hoşbulduk kuzumm, sınavlar bittiği gibi sağda solda takılıyorum sürekli, eve yeni geldim, takip edemedim buraları pek.
sen de yarın gidiyormuşsun şansıma. Ne zaman döneceksin peki tatlım?
valla canım ne zaman dönerim bilmyorumm iş yerinden ararlarsa ağustos gibi dönerim ama aramazlarsa bayramda falan dönerim diye düşünüyorum..sınavlar nasıldı

offf cok ilgisiz çokkkk
kendımı özel hissedemıyorum ya offf
dayanabılırsem uzun sure kayıtsız kalcam aramıcam

kuzum bende öyle düşünüyodum hatta gidenlere mana bulurdum ama sonra düşündüm ki böyle tüylü tüylü nereye kadar şimdi kendi hemcinsimden utanıyorum evlenince kocamdan utanmayacak mıyım önceden jilet yapıyodum erkek yüzü gibiydi batıyodu hepp yani ama şimdi yaklaşık 1 bucuk ay kaymak gibisinn

kızlar biz de sabahtan beridir mesajlaştığımız halde kandil muhabbeti geçmedi hiç, halbuki benim hep aklımda ama ondan bekledim kutlamasını, kutlamıyor bir türlü, kandilleri önemsemiyor mu acaba diye düşünmeye başladım.:26:

amin amin canım hepımızı guldursun rabbım

ben gecen yıla kadar duzenlı gıderdım .bu yıl sapıttım .kıllarım cok cıkmayınca agda almaz dıye jılete vurdum .

bacaklarım resmen kasımaktan kabardı .jılet ben de resmen alerjı yapıyor .

neyse kı uzadılar bıraz ,yarın vedalasıyoruz

ben tum vucut gıdıcem ,yaa keske ben kendım yapabılsem ama hıc elımden gelmıyor agda ısı .

yanı agda yapısıp kalıyor beceremıyorum heryere yapısıyor kafayı yıyıorum .

bu kuaforler de roll on agdalar cok hosuma gıdıyor yaa cok pratık .

onlardan bız alsak acaba becerebılırmıyız ?

offf cok ilgisiz çokkkk
kendımı özel hissedemıyorum ya offf
dayanabılırsem uzun sure kayıtsız kalcam aramıcam

hani düzeldi eskisi gibi değil demiştin gene nazar mı deydi bu çocuğa noldu?
birde benimki de hep ilgisizlikten oluyor kavglar hep pc işleriyle uğraşıyor benimle ilgilenmiyor nefret ettim programlardan,net işlerinden bilmem nelerinden sitelerinden yaa

valla canım ne zaman dönerim bilmyorumm iş yerinden ararlarsa ağustos gibi dönerim ama aramazlarsa bayramda falan dönerim diye düşünüyorum..sınavlar nasıldı

Ben de ramazandan sonra gideceğim artık bayramdan sonrasına kadar yokum tatlım...
sınavlar da iyiydi çok şükür. Geçtim hepsinden. 1 yıl daha dişimi sıkarsam bitecek okul inşallah.
Bu arada tekrar hatırlatmak istemem ama geçmişleri okuyamadım, sizde var mı bi gelişme kuzum:26:

canım siz barıştınız demek? çok sevindim.

çok haklısın canım, zaten er ya da geç gideceğim, şimdiden gitsem çok daha iyi olacak. peki sadece genital için mi gidiyorsun? bacaklarını kendin mi alıyorsun kuzum?

canım en azından mesajlasmıssınz ben bugun resmen hiç haber alamadım daha da aramaz

bn sesunun el agdası yesıl olanı kullanıyorum memnunum

canım duzelme vardı ama o sıcaklık uzun sure gıtmıyor yıne eskı halıne dönüyor nazar değdi sanırımgecen cok kotu kavga ettık zaten ayrıldı benden sonra barıstık
ben k.çımı da yırtsam bu adam değişmez ilgi alaka sııfır hamurunda yok kıbarlık

çok haklısın canım, zaten er ya da geç gideceğim, şimdiden gitsem çok daha iyi olacak. peki sadece genital için mi gidiyorsun? bacaklarını kendin mi alıyorsun kuzum?

ben bunu çok düşündüm vajinamı evlenmeden bir yıl önceden ağdaya alıştırıcaktım ama şimdi yok ya traş yaparım şimdiki gibi olur biter bıktım zaten diğer bölgelerimi almaktan bir vajinamla uğraşamıcam çok acıyor zaten

ne zaman ayrıldınız da barıştınız kız
nasıl barıştınız özür mü dileedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…