- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.281
süpermişBen de iyiyim canim tesekkur ederim her sey ayni bende bi degisiklik yok bu hafta kucuk kuzenlerimle gezdim dolastim biri 6 digeri 12 yasinda berbaer play station oynadik parka gittik sek sek oynadik filan
ben kötüyüm yaaa
aklıma geldikçe moralımı bozan içime sindiremediğim okadar cok sey var ki
süpermişbazen çocuk olmak gerek dimi tüm derdi tasayı bi kenara bırakıp
anlat hürremim dök içini anacım
Neyle, kimle ilgili?
anlat hürremim dök içini anacım
woooww en tatlı yerlermizden heben burdayım ama giderim birazdan optum hepinizi en tatlı yerlerinizdensonra gorusuruz kızlarrrrr
wooow etek süper
bence ayakkabıylada yapabilirsin hiçbir farklı olmaz ha ayakkabıda ha çantada
bu maxi modellere çanta olarak portföyleri yakıştırıyorum ben sadece
çok şık bi hava katıyo
aaah anacım ne siz sorun ne ben söyliyim.birikim diyelim.gecen sevgılımı bırı aradı gostermedı soruncada kızdı,off sürekli aldatıldıgımı düşünüyorum o olay aklıma geldıkce deli olacam arayan kimdi kimdi sorular gıtmıyor beynımden kesın bı kadındı ama kımdı
ben hasta oldum kızlar bu adam benı manyak yaptı,bi yandan da kpss stresı offf kızlar sureklı kalbim hop eder gıbı çok huzursuzum
yok canım ispatlayamadım hiç aldatmadı herhalde ama kadın arkadasları var yılısık yılısık ve ben cok kızıyorum, dedım kı hele bır kac tanesı onlar ararsa konusursan ayrılırım dedım acaba ondan mı gostermedı kim aramıs dedım erkek merak etme dedı sonra goster dıyınce yettin artık dıye gostermedı kızdı. meraktan catlıcam:18:o olay ne canım daha önce aldaymımıydı?
nerene kızz ben kendım yapıom ağdamı vallakızlar yarın ağdaya gidicem gene tuttu acıyacak tasası :18:
yok canım ispatlayamadım hiç aldatmadı herhalde ama kadın arkadasları var yılısık yılısık ve ben cok kızıyorum, dedım kı hele bır kac tanesı onlar ararsa konusursan ayrılırım dedım acaba ondan mı gostermedı kim aramıs dedım erkek merak etme dedı sonra goster dıyınce yettin artık dıye gostermedı kızdı. meraktan catlıcam:18:
artık her şeyde bağırma yoluyla üste çıkıyo şamar oğlanına döndüm
nerene kızz ben kendım yapıom ağdamı valla
genital bölge tatlım bende kendim yapıyorum çoğu zaman ama kalıyo mutlaka epilatörle denedim iç kısımları alınmıyo onunladayok canım ispatlayamadım hiç aldatmadı herhalde ama kadın arkadasları var yılısık yılısık ve ben cok kızıyorum, dedım kı hele bır kac tanesı onlar ararsa konusursan ayrılırım dedım acaba ondan mı gostermedı kim aramıs dedım erkek merak etme dedı sonra goster dıyınce yettin artık dıye gostermedı kızdı. meraktan catlıcam:18:
artık her şeyde bağırma yoluyla üste çıkıyo şamar oğlanına döndüm
nerene kızz ben kendım yapıom ağdamı valla
hosgeldın canımmm yoktun bayadırr ben bildiğin gibiyimm yarın yazlığa dönüyorum sen napıyosun bakalımcanlarımm, ben de geldim, nasılsınız bakalım görüşmeyeli
sağol canım sanada hayırlı kandillerhepinize hayırlı kandiller kızlarr..
dualarımız kabul olsun inşallah bu güzel gecede..
canlarımm, ben de geldim, nasılsınız bakalım görüşmeyeli
ben artık acı hissetmıyorum valla iki cırt olay bıtıyoama dediğin olabilir hani emrivaki yapmışsın ya ondan göstermemiştir belki:26:
kendi ağdanı yapıyon ha bende yapardım eskiden şimdi dayanamıyorum acısına
amınn inşallah bırbırımız için dua edelım kılzar Allah kulun kula duasını daha cabuk kabul edermıs.hepinize hayırlı kandiller kızlarr..
dualarımız kabul olsun inşallah bu güzel gecede..
hosgeldın canımmm yoktun bayadırr ben bildiğin gibiyimm yarın yazlığa dönüyorum sen napıyosun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?