- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.321
şüpheleri üzerine çekerek nasıl rahat ediyo bu adam yahu
aaah anacım ne siz sorun ne ben söyliyim.birikim diyelim.gecen sevgılımı bırı aradı gostermedı soruncada kızdı,off sürekli aldatıldıgımı düşünüyorum o olay aklıma geldıkce deli olacam arayan kimdi kimdi sorular gıtmıyor beynımden kesın bı kadındı ama kımdı
ben hasta oldum kızlar bu adam benı manyak yaptı,bi yandan da kpss stresı offf kızlar sureklı kalbim hop eder gıbı çok huzursuzum
Yaa evet hele 6 yasindaki kuzenimle oynamak cok eglenceli tekken oynuyoruz bilerek yeniliyorum, kosu yarisi yapioruz yavas kosuyorum :) bazen ben yeniyorum bazen bilerek yeniliyorum :)
zaten portfoy kullancam da ıste renk konusun da sıkıntılıyım
olmadı yarın neon renk bı canta alıcam .yada rengı ayakkabıyla yapıcam .
yok kız gecesı kavga ertesı gun barıstık işte özür nerde spontane gelişti:)))ne zaman ayrıldınız da barıştınız kız
nasıl barıştınız özür mü dileedi
rahat değil zaten canım,ama kaybetme korkusu yok galıba dedıgın gıbı.çantada keklık sanıyor benı galıba.çunku gecen tartısırken boşuna tartısma ayrılcaz mı sonucta hayır gıbısınden bişi soyledı ama ben dıyorum aldatırsan bıter dıyeşüpheleri üzerine çekerek nasıl rahat ediyo bu adam yahuseni kaybetme korkusu yaşatmıyosun sen anlaşılan buna
demek hiç geçmeyecekkk off off ben bide gülüyorum acıdan rezil bi durummm10 yıldır ağda yaparım hala benımde ustler acıyor yahuuu
tatlım ağdada sorun yok çekmede sorun var insan kendine çekemiyo bi kere denedim yok çekemedim çekicem tmm diyorum yok gene olmuyo cesaret gelmiyo ama kuaför yapınca olup bitiyo bide sonuçta utanıyosunda sesini çıkaramıyosun pekamin amin canım hepımızı guldursun rabbım
ben gecen yıla kadar duzenlı gıderdım .bu yıl sapıttım .kıllarım cok cıkmayınca agda almaz dıye jılete vurdum .
bacaklarım resmen kasımaktan kabardı .jılet ben de resmen alerjı yapıyor .
neyse kı uzadılar bıraz ,yarın vedalasıyoruz
ben tum vucut gıdıcem ,yaa keske ben kendım yapabılsem ama hıc elımden gelmıyor agda ısı .
yanı agda yapısıp kalıyor beceremıyorum heryere yapısıyor kafayı yıyıorum .
bu kuaforler de roll on agdalar cok hosuma gıdıyor yaa cok pratık .
onlardan bız alsak acaba becerebılırmıyız ?
yok kzum hiç bi gelişme olmadı ne o bişey yaptı ne ben..yapmasında zaten yapamayız biz birlikte çünkü düşünce yapılarımız cok farklıBen de ramazandan sonra gideceğim artık bayramdan sonrasına kadar yokum tatlım...
sınavlar da iyiydi çok şükür. Geçtim hepsinden. 1 yıl daha dişimi sıkarsam bitecek okul inşallah.
Bu arada tekrar hatırlatmak istemem ama geçmişleri okuyamadım, sizde var mı bi gelişme kuzum:26:
evet genital için gidiyorum bacaklarma koltukaltıma epilatör yapıyorum ama zor geliyo bazen bacak ağdasıda yaptırdığım oluyoçok haklısın canım, zaten er ya da geç gideceğim, şimdiden gitsem çok daha iyi olacak. peki sadece genital için mi gidiyorsun? bacaklarını kendin mi alıyorsun kuzum?
amin canım senden dekız daha yeni mi haberin olluyor senin konuşamamıştık tabi çok oldu biz barışalı ve sorunlarımızı halledeli
sağol canım sevindiğin için ALLAH razı olsun
sizin sorunlarınız mı vardı canım, neden aramasın ki, sen arayıver eğer sorununuz yoksa, bugün kandil hem o vesileyle kutlamış olursuncanım en azından mesajlasmıssınz ben bugun resmen hiç haber alamadım daha da aramaz
bn sesunun el agdası yesıl olanı kullanıyorum memnunum
canım ben tüy dökücü krem kullandım bir ara, onun da jiletten hiç bir farkı yok gerçi.ben bunu çok düşündüm vajinamı evlenmeden bir yıl önceden ağdaya alıştırıcaktım ama şimdi yok ya traş yaparım şimdiki gibi olur biter bıktım zaten diğer bölgelerimi almaktan bir vajinamla uğraşamıcam çok acıyor zaten
yok kzum hiç bi gelişme olmadı ne o bişey yaptı ne ben..yapmasında zaten yapamayız biz birlikte çünkü düşünce yapılarımız cok farklı
ben haklı olduğum hlde üstüne terbiyesiz dediler ama bu mubarek kandil gecesinde tek duam bundan sonra öyle bi gelin alsın ki fatihe terbiyesiz neymiş görsünler semiramis gül suyuymuş desinler..fatihte başını duvarlara vursunn naptım ben ama dönemesinde bana bi ömür bunun pişmanlığıyla yaşasın tek duam buhakkınızda hayırlısı olsun inş canım. Son yaşananlardan sonra zaten söylenecek bir şey kalmadı, fatih de annesi de çok büyük yanlış yaptılar, eninde sonunda anlayacaklar kıymetini de biraz geç olacak sanırım kuzum
kızlar bu salak yine benim canımı sıktı ya bıktım artık :84:
selam canımm hoşgeldinn iyi yapmıssın hangi filmi izledinnnselam kızlar
bi film keyfi yapayım dedim yeni bitti
bende hemen net başına attım kendimi
noldu kuzumm :26:kızlar bu salak yine benim canımı sıktı ya bıktım artık :84:
selam canımm hoşgeldinn iyi yapmıssın hangi filmi izledinnn
hiç resminiz yokmu facesinde yani canım..biz hiç mi mutlu olamıcaz yaa resminizide gördüm sen bebek gibi kalmışsın adamın yanında böyle bi kız beni seviyo diye başına taç edeceğine yaptıklarına bak.eğer dediğin gibi kısmetlerini düşünüyosa bırak düşünsün canım unutma senin gibi sevgilisi olmasınıda kaç kişi isterr özgüvenini kırmasına iizin vermekızlar sevgılım etıketlendıgımız resmı kaldırmıs facesınden cok sinirliyim,bide bilmem ben bişi yapmadım dıo yalan soyluyo
kısmetı kapanmasın istıyo herhalde(((
çok kırgınım her şeye herkese offf çok mutsuzum
aşk filmleri benden uzak olsun yaa ağlarım mağlarım şimdi uğraşamam kendimledün burda şarkısını paylaşmıştım. o şarkıyı dinleyince canım filmi de izlemek istedi
böyle bi aşkın dibine vurdum diyebilirim.
sweet november ( kasımda aşk başkadır ) izledim canım.
aşk filmleri benden uzak olsun yaa ağlarım mağlarım şimdi uğraşamam kendimleıssız adamın son 10 dakikasını izledim ağlamaktan gözlerim şişti geçende fatihle bizim sonumuz onlara benzeyecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?