- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.061
sasha sen neden istedin ki aldıklarını?
ben şahsen alırken hep ayrılığı da hesap ederek alırım ya da almam yani.
insanız sonuçta,ayrılık da bizim için.
ne biliyim ayıp geliyo bana ver sana aldıklarımı demek
vermesin ki hatta elini nereye atsa beni hatırlasın
içi yansın isterim.
bi de bence bunları bahane edip ondan tepki almaya çalıştığını düşünüyo olabilir.
ki bence haksız da olmaz bu düşüncesinde :)
o yüzden bilerek cvp vermiyodur.
Sashamia sen cok fenasin kiz farkinda misin
ıvet yavrum asabıyet oldugun da fenalasıyorum
nıye oyle dedın len
Benim aldigim kiyafetlerle baska kizlarla gorusmesin diyosun ya cok mantikli yani hic aklima gelmemisti boylebir sey
kızlar teli açtım aramış bi sürü bide mesajlar atmış..
"anzer kesin karar verme, şimdi sinirlisin düşün taşın iyice..bizim tek sorunumuz mesafe bunu sende biliyosun" demiş..
e saf insan zaten düşünmekten kafayı yedim ben haberin yok..
en iyisi düşünmemek.. başka şeylerle ilgilenmek..
kızlar teli açtım aramış bi sürü bide mesajlar atmış..
"anzer kesin karar verme, şimdi sinirlisin düşün taşın iyice..bizim tek sorunumuz mesafe bunu sende biliyosun" demiş..
e saf insan zaten düşünmekten kafayı yedim ben haberin yok..
en iyisi düşünmemek.. başka şeylerle ilgilenmek..
aynı dert bizdede var anzer işte bak doğru demiş ama gerçekten uzaklık çok kötü
bizde aynı kanıdayız ne oluyosa beraber yanyana olmadığımzdan oldu
telefonda kendimizi kontrol edemeyip saydık sayıştırdık
ama yüz yüze iken inan bana çözülmeyecek mesele kalmıyor
anzercım bak samımı olarak soyluyorum kı ,sen bu cocuga sans ver tatlım
bu cocuk senı sevıyor gercekten ve senı kaybetmekten korkuyor
cırpınıyor senı kazanmak ıcın,arada bı elıne yuzune bulastırıyor ama
yazık kız sasırmıs ıyıce kayıslar kopmus onda ıyıce bellı
bence sans ver tatlım bak senın ıcın senı kazanmak ıcın ugrasıyor .
senı sevıyor bu cocuk .bak benım halıme ; kendımı oldururum dıye aglayan
cocuk ve bundan 1 ay once b.koy meydanın da dızlerıme kapanıp benı ne olur
bırakma dıye herkesın ortasın da aglayan adam ,daha bır kere bıle aramadı
merak etmedı bıle .sevgısı herseyı yapmacıkmıs ıste .hep kandırmıs benı
ama senınkı senı gercekten sevıyor ve ugrasıyor degerını bıl tatlım
evet ilk başlarda mesafeden dolayıydı ama sonradan benimki tozuttu canım.. iyice saçmalamaya başladı.. bende bi yere kadar sabrettim tabii..
canım sen bunun böyle dediğine bakma şimdi barışsam bana yarın ben oraya gelimde ya ayrılalım ya devam edelim bende sıkıldım der.. herşey barışana kadar onda anladım ben..
bugün gezerken söyle bir gördüm,aaa dedim
benden bahsediyor söyle bakayim dedim,herkeste birbirini taniyor dalmayin ben en iyisi dedim, konu acilali kac sayfa olmus ne diyim
bende bende 8 senedir bekliyorum mu yazayim dedim ciktim..
simdi bakayim bir dedim herkeste sorunlar var...
anladigim kadariyla kavgali olanlari cogu birbirnden uzakta tipki ben gibi,
iste telefonda ve msjla ya da netle anlasilmiyor,bir dedigin baska yere gidiyor sen kendini rahatca gözlerine bakarak
ifade edemiyorsun ve gün geliyorki bitsin artik be diyorsun,emeklerin geliyor gözünün önüne,iyi günler sonra düsünüyorsun
sorun neydi,neden tartismisitk incir cekirdegini doldurmuyor kimi zaman,mesafenin üzerine sogukluk geliyor iki kelime etmekten kendini cekiyorsun,
gün boyu,belki günler boyu bogazinda bir yumruyla geziyorsun,herkes hakedebilir ama ben etmedim diyorsun..
affettiriyor ya da sen özür diliyorsun(genelde odunluklari ben yaparim,onu kiracagim seyleri söylemeyi severim o anda yaralamak adina)bir sekilde devam ediyor gidiyor..
ama tabiki saygi bitmedigi sürece,agizdan geri dönüsü olmayan sözler söylenmediignde,küfürler kötü sözler olmadigi sürece,duygular bitmediyse karsilikli düzelebilir...
o tartismalar yan yana yapilsa gülünüp gecilecek belkide..nefret ediyorum bu uzakliktan...
ne güzel anlatmışsın canım yahoşgeldin bu arada
bugün gezerken söyle bir gördüm,aaa dedim
benden bahsediyor söyle bakayim dedim,herkeste birbirini taniyor dalmayin ben en iyisi dedim, konu acilali kac sayfa olmus ne diyim
bende bende 8 senedir bekliyorum mu yazayim dedim ciktim..
simdi bakayim bir dedim herkeste sorunlar var...
anladigim kadariyla kavgali olanlari cogu birbirnden uzakta tipki ben gibi,
iste telefonda ve msjla ya da netle anlasilmiyor,bir dedigin baska yere gidiyor sen kendini rahatca gözlerine bakarak
ifade edemiyorsun ve gün geliyorki bitsin artik be diyorsun,emeklerin geliyor gözünün önüne,iyi günler sonra düsünüyorsun
sorun neydi,neden tartismisitk incir cekirdegini doldurmuyor kimi zaman,mesafenin üzerine sogukluk geliyor iki kelime etmekten kendini cekiyorsun,
gün boyu,belki günler boyu bogazinda bir yumruyla geziyorsun,herkes hakedebilir ama ben etmedim diyorsun..
affettiriyor ya da sen özür diliyorsun(genelde odunluklari ben yaparim,onu kiracagim seyleri söylemeyi severim o anda yaralamak adina)bir sekilde devam ediyor gidiyor..
ama tabiki saygi bitmedigi sürece,agizdan geri dönüsü olmayan sözler söylenmediignde,küfürler kötü sözler olmadigi sürece,duygular bitmediyse karsilikli düzelebilir...
o tartismalar yan yana yapilsa gülünüp gecilecek belkide..nefret ediyorum bu uzakliktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?