- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.021
kızlar bende telefonu açtım iyi misin e cevap vermemiştim ya yine yazmış
o:iyi misin bişey söyle (sonra telin kapalı olduğunu anlamış)
o:teli açınca hemen beni ara..
bende :sadece merak etmesin diye iyiyim yazdım..
o:teli neden kapatıyosun ya..
bende :konuştuğumuzda teli kapatırken bitti demedim mi sana o yüzden sanane istediğimi yaparım özgürüm dedim..
oda: senin her istediğinde bitemezya ne olduki neden bitiyo hem bişe yok sadece biraz tartıştık ve ikimizdende bişeyler koptu o kadar iyi olucaz biz bitmedi yazmış
bende: yaptıkların affedilir şeyler değildi ama hem seviyodum hemde sen o kadar yalvardınki ben gerçekten bazı şeyleri düzelteceksin sandım şans verdim.. yoksa senin yaptıklarını arkadaşımın sevgilisi yapsa ona asla affetme diyeceğim şeylerdi yaptıkların.. ben kendimden taviz verdim ama sen sana verdiğim şansları hafife aldın hiç çabalamadın.. artık düzeltemeyeceğinden de eminim.. bitti.. yazdım.. ve teli kapattım..
suan bır surtukle beraber gunu gun etmıyorsa ben de sashamıa degılım .
adı pıslık .benım sıkıntı stresten gogsum sıkısssın ,o keyfın de
assalık pıslık .allahım yaa lutfen artık belasını ver
goruyorsun yasadıgım acıyı
offf su zıyaretcı uyeler de benı gerıyor yemın ederım yaa .
sankı benım eskı okuz benı takıp edıyormus gıbı gelıyor bana :18:
bılıyordu bu foruma uye oldugumu bu topıkte oldugumu da bılıyor
nıckımı de bılıyor .
canım bılemeyız neden boyle dusunuyorsun cok mu capkın?
belkı oda uzgundur hemen kotu dusunme
anzercim,telefonunu kapatma istersen.
yani kendini iyi hissetmiyosan sen bilirsin ama bu kapatma olayını çok uzatma.
kendini iyice önemli hissetmesin eleman.
en iyisini yaptın bırak sürünsün
canım işte bu kadar havalı olmasının sebebi zaten bu yazdıkların.. kendisinden kat kat üst seviyede bi kızı ikna etti o seni kazandı.. sonra sen hoşlanmaya başladın e körün istediği bi göz Allah verdi seninkide iki göz.. yavaş yavaş sevginden emin oldukçada eski günlerin ezikliğini silmeye çalıştı.. bunuda seni üzerek senin sevgini kullanarak yaptı..
ama sevginden fazla emin oldu ve onu asla bırakamayacağını sandı.. şuandada siz ayrı değilsiniz onun gözünde.. o senin sakinleşmeni bekliyo siz barışacaksınız gibi düşünüyo.. baksana benimkine ben hiçbi zaman senin beni bırakabileceğini düşünmedimki diyo bana.. ben 10 gün bu adama karşılık vermedim naz mı yapıyorum sandı bu salak?? evet aynen öyle sanmış.. seninkide öyle sanıyo..
ve sen bu tavrını sürdür eminim onun özgüvenide yıkılacak çünkü o özgüveni senin sayende kazandı o..
ve senin ciddiyetini anladıkçada peşi,nden koşacak bundan eminim.. o yüzden sen sakın arama eğer ararsan bak ben demiştim sashamia beni asla bırakamaz deli gibi aşık bana diyecek herkese..
ohoooo kızım o zaman takıp eder o senı,keske soylemeseydın her şeyi bilmesi iyi deilofff su zıyaretcı uyeler de benı gerıyor yemın ederım yaa .
sankı benım eskı okuz benı takıp edıyormus gıbı gelıyor bana :18:
bılıyordu bu foruma uye oldugumu bu topıkte oldugumu da bılıyor
nıckımı de bılıyor .
benim sığırda biliyo nickimi :44:
benim sığırda biliyo nickimi :44:
ben gercekten takıp edıldıgımı dusunuyorum kurabıyem .
bunun emın oldugu bırseyler var ve cok rahat .
ama bu emınlıgını acıklamıyor bana .
eger burada takıp edılyorsa benı ,o emın olmasın da kım
olsun .
yaa anzer zaten benım aramak ıcın bı nedenım yok kı .daha ne dıye arayım ben bu ınsanı .
son zamanlar da benı bılıyorsun bı travmadan vbaska bı travmaya surukledı ç
travma travma ustu yasadım resmen .ee ben bunların uıustune tesekkur nıyetıne arayacak degılım kı
askımdan gebersem de olsem de arayamam .gurur bıle degıl bu aramam ıcın sebebım yok
benimki bilmiyo neyseki çok istedi ama söylemedim oh iyi yapmışım..
kız bugun gene bişi deil ben bı gun derdımı actıydım şansıma 20 küsür ziyaretcı vardı
kız bugun gene bişi deil ben bı gun derdımı actıydım şansıma 20 küsür ziyaretcı vardıharbi ha ne bu ziyaretçi akını bu kadar baya artmış
anormal bişi mi konuşuyoruz burda
kızlar sizin sığırlar hesap açıp aramızda bile dolaşıyo olabilirler :)
bi defasında şu küçücük avatara kendi fotomu koymuştum görmüş ne olaylar çıkmıştı onun üzerine onu sil ordan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?