Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

offf su zıyaretcı uyeler de benı gerıyor yemın ederım yaa .

sankı benım eskı okuz benı takıp edıyormus gıbı gelıyor bana :18:

bılıyordu bu foruma uye oldugumu bu topıkte oldugumu da bılıyor

nıckımı de bılıyor .

en iyisini yaptın bırak sürünsün

canım bılemeyız neden boyle dusunuyorsun cok mu capkın?
belkı oda uzgundur hemen kotu dusunme

canım yedıgı haltları bılıyorsun ,sımdı neden yemesın kı

nasılsa artık ozgur .haa bıde solugu gereksız bes para etmeyen

arkadasların yanında aldı ıse ,kesın ne alem de oldugu bellı yanı .

onun uzgun oldugunu kesınlıkle dusunmuyorum .zahmet edıp

bı mesaj dahı yazmayan adam mı uzgun hurrem

harbi ha ne bu ziyaretçi akını bu kadar baya artmış
anormal bişi mi konuşuyoruz burda

Ben Kabe imamınından Kuran dinlemeye devam edeyim :) Adamın sesi huzur veriyor valla bi yandan mealleri de yazıyor zaten. Dindar berceste :)))

anzercim,telefonunu kapatma istersen.
yani kendini iyi hissetmiyosan sen bilirsin ama bu kapatma olayını çok uzatma.
kendini iyice önemli hissetmesin eleman.

canım artık inan onun mesajlarını görmeye dayanamıyorum.. o bişe yazdıkça ben ona sövüp saymak istiyorum ama o bunu bile haketmiyo, sırf kendi sinirlerim bozulmasın diye kapattım telide..
en iyisini yaptın bırak sürünsün

naparsa yapsın artık umrumda değil....

yaa anzer zaten benım aramak ıcın bı nedenım yok kı .daha ne dıye arayım ben bu ınsanı .

son zamanlar da benı bılıyorsun bı travmadan vbaska bı travmaya surukledı ç

travma travma ustu yasadım resmen .ee ben bunların uıustune tesekkur nıyetıne arayacak degılım kı

askımdan gebersem de olsem de arayamam .gurur bıle degıl bu aramam ıcın sebebım yok

ohoooo kızım o zaman takıp eder o senı,keske soylemeseydın her şeyi bilmesi iyi deil

işte bunların bu huyundanda nefret ediyorum şurda bile doya doya içimizi dökemiyoruz işte
benimkide saç fotosu eklediğimde aratmış bulmuş nasıl bulmuşsa deliye dönmüştüm öğrendiğimde
Allah'tan net kullanmıyo rahatım o sebeple ama arada sırada girip kontrol ediyor eminim :18:

sinirli olduğumuz anlarda işte sen bu kadarsın gibisinden mesajlar atarız ya canım ondan dedim..
bugünde baya sinirlisin ona karşı tutamazsın kendini falan belki.. ama öyle bi niyetin yoksa daha iyi tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…