Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben de iyi sayılırım şükür,ders çalışacağım,anneannemler bizde,geleyim bi dedim ne yapıyorsunuz diye.

Ne olacak bizim bu topiğin hali bercestem.
Hayırdır ne ders çalışması canım? Her şey yoluna gireceek elbet napsak bi dua mı okutsak nazarı savamadık bir türlü :)
bugünün sözü de benden olsun..

“Sonsuza kadar mutlu yaşadılar, ama ayrı ayrı..”

Guzelmis soz canim

Sağolun bebeklerim.

Ya kızlar...Biz barıştık ama sanki bir şeyler kopuk içimde.

Sanki bir puzzle'ın en önemli parçası kaybolmuş gibi.

Sağolun bebeklerim.

Ya kızlar...Biz barıştık ama sanki bir şeyler kopuk içimde.

Sanki bir puzzle'ın en önemli parçası kaybolmuş gibi.

zamanla düzelir,o unutulur ya da unutuldu sanilir ilerki zamanlarda baska birseyler cikar..

insallah cikmasinda,ya bilmiyorum iliskin kac yillik,uzun süreliyse malesef artik oto b.ka (afferdersin)

sorun cikabiliyor..söyle daha tadinda bir iliskyile oo deme valla ben hatirliyorumda gerci o zamanlar gencligin verdigi sacma tavirlarda vardi hep bir kavgaya egilimim vardi..

birde telefonu kapardim (simdi hic yapmiyordum)aradada acip bakiyordum birsey yapmismi diye o aradada yakalaniyordum..20 yasindaydim ve hersey cok güzeldi...

Son düzenleme:

Sen hep yaz bizim topikte yaaa,çok sevdim seni.

1.5 yıllık,uzaktayız.

Sen hep yaz bizim topikte yaaa,çok sevdim seni.

1.5 yıllık,uzaktayız.

olsun bebegim Allah kavustursun bizde 8 yil olacak valla cok zor uzaklik..o sogukluk illaki gecer kendimden biliyorum hep devam etmiyor..

zorla hayatima girdi :) kör topal yuvarlanip gidiyoruz...ama bak herseyi geri sarmayi yeniden onunla birlikte olmayi isterdim..

bazi hatalari belki yapmazdik..Insallah eylülde nisan yapacaz icim bir kipirdadi ama bence iliskileri bu kadar uzatmamak lazim mümkünse

yoksa cok cok sorunlar cikiyor..üstüne uzaklik böögh geliyor bazen insallah herkes kavussun tez zamanda..

Son düzenleme:
bende istiyorum sevgilimde ama olmuyo benm babam istemiyo babamın şirketi benm üstüme ve borçlar falan var erkek arkadaşımda şirketi üstümden almasını istiyo babamın hayatında ben olmasamda bu şirket seni çok üzcek diyo ödenen bişi yok çünkü en azından çık müdürlükten kurtul diyo oda haklı tabi ama babam benm üstümden hayyatta almaz burayı çünkü başka kimsenin üstüne yapamıyo olan bana bize oluyo napıcam ben yaa (

selam kızlar benimki "günaydın" yazmış hiç sorun yok gibi ben cevap vermedikçe kararımın değişmediğini anladı öğleden sonra bi mesaj atmış..
"ilerde sen bensiz bende sensiz kaldığımız için çok pişman olucaz.. sen bana şans vermedin veriyomuş gibi yaptın hep" demiş.. cinlerim tepeme çıktı..
aradım "ne diyosun ya sen" diye bağırdım "tamam söylemedim say" dedi "sayamam söylemiceksin o zaman" dedim "tamam özür dilerim" dedi.. "bak benim canımı sıkma olmayan şeyleri yazma, ben sana şans vermedim mi" dedim "verdin" dedi "ne zırvalıyosun o zaman" dedim "haklısın tamam bida olmaz" dedi.. "ben sana çok şans verdim ama sana şurdan örnek verim sen bana hep -sen benden ayrılamazsın ha olduki inatçılığın tuttu barışmadın hemen kızkardeşinle bi plan yapar karşına çıkar gönlünü alırım- derdin hatırladın mı" dedim "hatırladım" dedi "işte bunu yapmadığın gibi senin söylediğin herşey lafta kaldı hiçbiri icraate dönüşmedi anladın mı" dedim "anladım" dedi.. "bidaha beni arama bana mesaj atma rahatsız oluyorum" dedim "tamam" dedi "bişe diyo musun" dedim "yok" dedi "hadi güle güle" dedim oda bişe diyodu ama kapattım teli..

konu ne bilmiyorum ama kararlsin sanirim insallah hakkinda hayirlisi olsun...

sen benden ayrilamazsin derken kendine cok güveniyordu sanirim...zaten sen kendine iyi geleni biliyorsundur o yüzden iyi yapmisin,eger sürekli sinir harbi yasayacaksan en dogru karari

vermissin demektir..hakkinda hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…