- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.101
konu ne bilmiyorum ama kararlsin sanirim insallah hakkinda hayirlisi olsun...
sen benden ayrilamazsin derken kendine cok güveniyordu sanirim...zaten sen kendine iyi geleni biliyorsundur o yüzden iyi yapmisin,eger sürekli sinir harbi yasayacaksan en dogru karari
vermissin demektir..hakkinda hayirlisi olsun..
evet bana, senin beni bırakabileceğini düşünmedim hiç dedi 10 gün ayrı kalmıştık o zaman bile nasılsa döner diyomuş..
ve bu zamana kadar düşe kalka geldik bundan sonrada bitmez rahatlığındaymış kendisi.. sanki onunla doğdumda ben.. töbee..
Uzaklık,uzun süreli ilişkiler....Çok zor yaaaa.
aynen canım..
ben uzaktan yapamıyomuşum bunuda anladım.. üni.deki sevgilimlede normalde süper anlaşırdık yaz tatilinde ayrılmıştık..
Herkesin fıtratı farklı canım.
Biz sadece ilk dört ay beraberdik.
kızlar bu arada hayatım da ınanılmaz olaylar gelısıyor cok ozel meseleler .
burada anlatmak ısterdım ama cok ozel oldugu ıcın malesef anlatamıyorum .
özel mesajla anlatırım kızlar .
Anzer adının altında yazan şey ne anlama geliyor yaaa ?
selam kızlar benimki "günaydın" yazmış hiç sorun yok gibi ben cevap vermedikçe kararımın değişmediğini anladı öğleden sonra bi mesaj atmış..
"ilerde sen bensiz bende sensiz kaldığımız için çok pişman olucaz.. sen bana şans vermedin veriyomuş gibi yaptın hep" demiş..cinlerim tepeme çıktı..
aradım "ne diyosun ya sen" diye bağırdım "tamam söylemedim say" dedi "sayamam söylemiceksin o zaman" dedim "tamam özür dilerim" dedi.. "bak benim canımı sıkma olmayan şeyleri yazma, ben sana şans vermedim mi" dedim "verdin" dedi "ne zırvalıyosun o zaman" dedim "haklısın tamam bida olmaz" dedi.. "ben sana çok şans verdim ama sana şurdan örnek verim sen bana hep -sen benden ayrılamazsın ha olduki inatçılığın tuttu barışmadın hemen kızkardeşinle bi plan yapar karşına çıkar gönlünü alırım- derdin hatırladın mı" dedim "hatırladım" dedi "işte bunu yapmadığın gibi senin söylediğin herşey lafta kaldı hiçbiri icraate dönüşmedi anladın mı" dedim "anladım" dedi.. "bidaha beni arama bana mesaj atma rahatsız oluyorum" dedim "tamam" dedi "bişe diyo musun" dedim "yok" dedi "hadi güle güle" dedim oda bişe diyodu ama kapattım teli..
anzer tatlım bu adam neyin kafasını yaşıyor ya kendisi yazıp kendisi bozuyo yazık acıdım valla o kadar dil döküyo emek veriyo bi iki lafla yerle bir ediyo herşeyi tekrar
selam kızlar benimki "günaydın" yazmış hiç sorun yok gibi ben cevap vermedikçe kararımın değişmediğini anladı öğleden sonra bi mesaj atmış..
"ilerde sen bensiz bende sensiz kaldığımız için çok pişman olucaz.. sen bana şans vermedin veriyomuş gibi yaptın hep" demiş..cinlerim tepeme çıktı..
aradım "ne diyosun ya sen" diye bağırdım "tamam söylemedim say" dedi "sayamam söylemiceksin o zaman" dedim "tamam özür dilerim" dedi.. "bak benim canımı sıkma olmayan şeyleri yazma, ben sana şans vermedim mi" dedim "verdin" dedi "ne zırvalıyosun o zaman" dedim "haklısın tamam bida olmaz" dedi.. "ben sana çok şans verdim ama sana şurdan örnek verim sen bana hep -sen benden ayrılamazsın ha olduki inatçılığın tuttu barışmadın hemen kızkardeşinle bi plan yapar karşına çıkar gönlünü alırım- derdin hatırladın mı" dedim "hatırladım" dedi "işte bunu yapmadığın gibi senin söylediğin herşey lafta kaldı hiçbiri icraate dönüşmedi anladın mı" dedim "anladım" dedi.. "bidaha beni arama bana mesaj atma rahatsız oluyorum" dedim "tamam" dedi "bişe diyo musun" dedim "yok" dedi "hadi güle güle" dedim oda bişe diyodu ama kapattım teli..
bende anlamadım kurabiyem..
ama dün telde bana dedi ya ben hiç bi ayrılığını ciddiye almadım diye.. yani hala ayrılmadım trip yapıyorum ona dönecem sanıyo.. o yüzden benle ne şekilde olursa olsun iletişim halinde olmaya çalışıyo sanırım ama emin değilim tabii..
siz naptınız canım?
valla ben artık çocuğa acımaya başladım anzer yazık harbiden bakama eminim yanyana olsanız biz bunları mı mesele edip tartışmışız diye gülersiniz biaz hep öyle olduk çünkü
benimki attı mesaj söylediği her kelime için harfi harfine özür diliyormuş herşey üst üste gelmiş gerilmiş bla bla bla
şimdilik mesajlaşıyoruz ama çok soğuk davranıyorum ben
Uzak olmak çok zor canım.
Siz yine arada sırada görüşüyordunuz değil mi ?
aynen canım benim çok zor
evet bizim aramızdaki mesafe sadece 2.5 saat
gidip geliyoruz bazen ama aynı şehirde olmak gibi olmuyo tabiki
Olmaz tabi kurabiyem yaaa.Para olsa zaman olmuyor,zaman olsa para.
evet tatlım aynen öyle şimdilik sabır ediyoruz inşallah güzel günlerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?