Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hayırlısı olsun hakkında balım,üzme kendini,sen elinden geleni yaptın.

Buzlar kraliçem öyle haklısın ki dediklerinde...

evet bana, senin beni bırakabileceğini düşünmedim hiç dedi 10 gün ayrı kalmıştık o zaman bile nasılsa döner diyomuş..
ve bu zamana kadar düşe kalka geldik bundan sonrada bitmez rahatlığındaymış kendisi.. sanki onunla doğdumda ben.. töbee..

Uzaklık,uzun süreli ilişkiler....Çok zor yaaaa.

kızlar bugun benımkıyle kavga ettıkk gene .kavgadan sonra tekrar ardı

nerdesın sen araba seslerı var dedı .ben de nerede oldugumu soyledım kapattık sonra

kızlar bu arada hayatım da ınanılmaz olaylar gelısıyor cok ozel meseleler .

burada anlatmak ısterdım ama cok ozel oldugu ıcın malesef anlatamıyorum .

özel mesajla anlatırım kızlar .

Anzer adının altında yazan şey ne anlama geliyor yaaa ?

geçen gün bi bollywood filmi izledimde canım orda geçiyodu bu cümle..
ordaki bi çocuğun hayat felsefesiydi bu cümle benimde çok hoşuma gitti.. ol iz vel yani herşey yolunda demek.. zor durumlarda elini kalbine koyup bu cümleyi söylüyodu hep..
ve süper bi filmdi, hepinizin izlemesini tavsiye ederim kızlar..

anzer tatlım bu adam neyin kafasını yaşıyor ya kendisi yazıp kendisi bozuyo yazık acıdım valla o kadar dil döküyo emek veriyo bi iki lafla yerle bir ediyo herşeyi tekrar

anzer tatlım bu adam neyin kafasını yaşıyor ya kendisi yazıp kendisi bozuyo yazık acıdım valla o kadar dil döküyo emek veriyo bi iki lafla yerle bir ediyo herşeyi tekrar

bende anlamadım kurabiyem..
ama dün telde bana dedi ya ben hiç bi ayrılığını ciddiye almadım diye.. yani hala ayrılmadım trip yapıyorum ona dönecem sanıyo.. o yüzden benle ne şekilde olursa olsun iletişim halinde olmaya çalışıyo sanırım ama emin değilim tabii..
siz naptınız canım?

şu çocugu bu kadar iteleyıp kakalama be acıdım haa cocuga yaa

yazık gunah yaa o da bı canlı yapma bunu

anzer valla cok ıtelıyorsun cocugu agızna tıkamıssınn lafları

garıbım konusamamıs bıle yazık yaa .

cabalıyor ama cocugun agzına lafları oyle bı tıkıyosun kı

cocuk tıkanıp kalıyor kem kum etmekle kalıyo sadece

valla ben artık çocuğa acımaya başladım anzer yazık harbiden bak ama eminim yanyana olsanız biz bunları mı mesele edip tartışmışız diye gülersiniz biaz hep öyle olduk çünkü
benimki attı mesaj söylediği her kelime için harfi harfine özür diliyormuş herşey üst üste gelmiş gerilmiş bla bla bla
şimdilik mesajlaşıyoruz ama çok soğuk davranıyorum ben

Uzak olmak çok zor canım.

Siz yine arada sırada görüşüyordunuz değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…