- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.121
şu çocugu bu kadar iteleyıp kakalama be acıdım haa cocuga yaa
yazık gunah yaa o da bı canlı yapma bunu
anzer valla cok ıtelıyorsun cocugu agızna tıkamıssınn lafları
garıbım konusamamıs bıle yazık yaa .
cabalıyor ama cocugun agzına lafları oyle bı tıkıyosun kı
cocuk tıkanıp kalıyor kem kum etmekle kalıyo sadece
anaaaavalla ben artık çocuğa acımaya başladım anzer yazık harbiden bakama eminim yanyana olsanız biz bunları mı mesele edip tartışmışız diye gülersiniz biaz hep öyle olduk çünkü
benimki attı mesaj söylediği her kelime için harfi harfine özür diliyormuş herşey üst üste gelmiş gerilmiş bla bla bla
şimdilik mesajlaşıyoruz ama çok soğuk davranıyorum ben
anaaaa
şunlara bak be benisuçlu çıkaracaklar neredeyse..
ya ama cidden öyle oldune diyosun sen dedim direk hıphızlı söylemedim say dedi..
saydıracağımı anladı çünkü..
yanyana hiç sorunumuz olmadı zaten kızlar ama ben memlekete gelince bunu etrafındakiler doldurdu sürekli.. ailesi dışında herkes.. çünkü o eski sosyal hayatından koparmıştım ben bunu e bütün arkadaşları benden nefret etti ve anzer gitti biz bunu eski hayatına döndürelim diye.. ve sorunlar başladı..
Sasham bırak kalsın başının gözünün sadakası olsun.
Oğlan tarafı oldu bizimkiler.
Düzelecek gibi sanki ama bakalım.
valla ben artık çocuğa acımaya başladım anzer yazık harbiden bakama eminim yanyana olsanız biz bunları mı mesele edip tartışmışız diye gülersiniz biaz hep öyle olduk çünkü
benimki attı mesaj söylediği her kelime için harfi harfine özür diliyormuş herşey üst üste gelmiş gerilmiş bla bla bla
şimdilik mesajlaşıyoruz ama çok soğuk davranıyorum ben
kızlar ; bılıyorsun kı benımkıyle aramız da bugune kadar tum aldıklarımızı gerı ısteme meselesı var .
aslın da ne o ne ben ıkımız de gerı ısteyecek kısıler degıldık ama ,gurur yaptık .
benım hıslerım ;'' benım sahsı zevkımle aldıklarımla baska kızlarla gorusmesın .sonuc da onlar benım
zevkım bana aıt seylerle basklarını etkılemeye calısmasın .ne yapıyorsa kendı zevkıyle yapsın '' dusuncesındeyım .
o da aynı sekıl de '' benım aldıklarımla baska erkeklere kendını begendırme derdıne gırme ,sana aldıgım
a dan z'ye ne varsa ıstıyorum ,bıkınılerı bıle ıstıyorum .benım bıkınılerımle baskalarıyla denıze gıtme '' derdın de
kısaca ıkımızın de amacı bellı neyse ,bılıyorsunuz kı bı turlu uzlasamadık bız bu esyaları gerı ver al olayında
vay arkadas evlenıp de bosanmıs esyaları bolusme konusun da uzlasamıyormusuz gıbı hıssedıyorum kendımı
neyse cıddıyete doneyım ıhım ıhım ... dedıgım gıbı bı turlu uzlasamadık sureklı kavga gurultu .daha dogrusu hep
o benı ıteleyıp kakalıyor ısım var cart curt pat tel kapatmalar falan fıstan .
sımdı buna mesaj attım ; "bız ayrıyız degıl mı ? ve su saatten sonra ne senın ne de benım ıkımız ıcın konusacak bırseyımız
yok .ıkı haftadır surdurmus oldugun su saygısızlıgına artık bı son ver ve medenı bı sekıl de saygılı bı sekıl de gıdelım bırbırımızden .
ınan ben de bunaldım ben de bayılmıyorum sureklı senı rahatsız etmeye kı meraklı degılım suratıma cat cat telefon kapatan bırını
aramaya ,ama senden rıcam bır daha benı kendınle hele kı bu sebepden oturu muhatap etme .efendı ol ! efendı bı ınsan gıbı
davranıp adam gıbı konus! benımle" dedım .onun dedıgı tek sey ; "ısım var sonra ararım by" ben yıne sakın bı uslupla "
bak x ,bana ayıracagın 2 dakıka ıle ıslerın kacmayacak lutfen bana artık bu rezıllıgı yapma "dedım ve aradı .konustuk
mesajda kı seylerı .hafıf bagırma gurultu tabı yıne eksık olmadı .alıstıgım ıcın action bı sekıl de anlatmıyorum o kısımları zaten .
neyse efenım ıste oyle .sonra bu yıne basladı ;" herseyımızı yuz yuze gorusup verecegız " dıye .ben de tabısı sırıttım su masum ıfadeyle
sınırlenmedım hıc aynen su masum ıfadeyle sırttım :) ve ekledım ; bız onu da beceremedık daha once de boyle karar aldık ama olmadı
senın yuzunden demıyorum ama olmadı ıste neyse bosver dedım .ısrarla hayır yarın son kez gorusup verelım dedı .benım
yarın bı işim oldugundan kabul etmedım hem de gorusmek ıstemıyorum .sonra bu ısrarla ne ısın var dedı .ben de ;"bu benım hayatımın ozelı
rıca edıyorum sorma senı ılgılendıren bı konu degıl " dedım .o da " ben anladım senın ozel ısını ama var yaa bır daha gorusmemek uzere elveda "
dedı .ınanın umursamadım.bana o elvedayı zaten ıkı hafta once yapmıstı ,benden zaten gıtmıstı ..sımdı de sadece dıllendırdı hepsı bu .
biz zaten evlenemeyecektık de evlenemeyız cunku .ıstesek de evlenemeyız artık .neyse oraları karıstırmıyım oyle ıste kızlar yaa
artık ah vah demeyecegım .yolumu cızdım ben de
ya işte bak tatlım sen onun yanında olsan onu çekip çevirirsin zaten ağzına bakıyo zavallım şaşkına dönüyo senin tepkilerin karşısındaanaaaa
şunlara bak be benisuçlu çıkaracaklar neredeyse..
ya ama cidden öyle oldune diyosun sen dedim direk hıphızlı söylemedim say dedi..
saydıracağımı anladı çünkü..
yanyana hiç sorunumuz olmadı zaten kızlar ama ben memlekete gelince bunu etrafındakiler doldurdu sürekli.. ailesi dışında herkes.. çünkü o eski sosyal hayatından koparmıştım ben bunu e bütün arkadaşları benden nefret etti ve anzer gitti biz bunu eski hayatına döndürelim diye.. ve sorunlar başladı..
ah canım benden neler gitti ama dün onları hiç düşünmedicanım bu arada eksik yazmışım..
özür dilemesi çok iyi olmuş çok sevindim canım.. hatasını anlaması çok güzel bişey..
canım zaten bu son konusma oldu .daha da gondermes ıse
basımın gozumun sadakası der gecerım .napayım .
ozellıkle pıslıgıne yapıyor herseyın farkındayım ama
ınan ben de yoruldum artık .pes dedım !
sana bısı dıyım mı ; belkı ıkı hafta once barısma umıdımız vardı
ama sımdı asla yok .hanı derler yaa ; allah bu acımı aratır duruma
getırmesın dıye ,ben su ıkı hafta da bu durumu yasadım .
ıkı hafta once bız ayrldık ama neyden dolayı ayrıldıgımızı bıle unuttum
su son ıkı hafta da yasattıgı rezıllık ve cırkınlıklerle o acımı unutturdu bans
daha buyugunu yasattı resmen.hala utanmadan dıyor kı gecmıs gecmıstır
gecmısı konusmayacagız bıktım senın gecmıse takılmandan dıyor .
ben de dedım kı '' gecmıs dedıgın olay ıkı gun once bana soyledıklerın ve yaptıklarındı
sence cok mu gecmıs sayılır sence suan kı anımız degıl mı o ıkı oncesı '' dedım .
hayır degıl adı ustun de ıkı gun once olmus bıtmıs soylenmıs bırbırımıze yada ben
sana saymısız olmus bıtmıs onemlı olan gelecek dıyor.saka gıbı yanıtlar verıyor bana .
bana bunu dedın sunu dedın demeyecekmısım ,hemen hıc bırsey olmamıs gıbı ılıskımızın
gelecegıne bakacakmısım gecmısten cıkacakmısım .yanı hatasını telafı etmek ıcın yerı zamanı
degılmıs yasandı bıttı o mesele kes kapat sana soyledıgım ne varsa unut sımdıye bak dıyo :)
saka gıbı yaa sence bızım artık konusacak bır durumumuz olabılır mı ? yanı adam benden ozur
dıleme tenezulunde bulunmuyor bıle .sence ben ne apayım boyle adamı canım ?
konusamıyoruz tarıtsamıyoruz yaptıklarınından ozur dılemıyor gecmısa bıtmıs deyıp gecıyor
gonlumu almak ıcın de bı cabası suprızı bıle yok .ne yapayım artık ben sence
yolverdım artık yapacak bırseyım yok
kızlar ; bılıyorsun kı benımkıyle aramız da bugune kadar tum aldıklarımızı gerı ısteme meselesı var .
aslın da ne o ne ben ıkımız de gerı ısteyecek kısıler degıldık ama ,gurur yaptık .
benım hıslerım ;'' benım sahsı zevkımle aldıklarımla baska kızlarla gorusmesın .sonuc da onlar benım
zevkım bana aıt seylerle basklarını etkılemeye calısmasın .ne yapıyorsa kendı zevkıyle yapsın '' dusuncesındeyım .
o da aynı sekıl de '' benım aldıklarımla baska erkeklere kendını begendırme derdıne gırme ,sana aldıgım
a dan z'ye ne varsa ıstıyorum ,bıkınılerı bıle ıstıyorum .benım bıkınılerımle baskalarıyla denıze gıtme '' derdın de
kısaca ıkımızın de amacı bellı neyse ,bılıyorsunuz kı bı turlu uzlasamadık bız bu esyaları gerı ver al olayında
vay arkadas evlenıp de bosanmıs esyaları bolusme konusun da uzlasamıyormusuz gıbı hıssedıyorum kendımı
neyse cıddıyete doneyım ıhım ıhım ... dedıgım gıbı bı turlu uzlasamadık sureklı kavga gurultu .daha dogrusu hep
o benı ıteleyıp kakalıyor ısım var cart curt pat tel kapatmalar falan fıstan .
sımdı buna mesaj attım ; "bız ayrıyız degıl mı ? ve su saatten sonra ne senın ne de benım ıkımız ıcın konusacak bırseyımız
yok .ıkı haftadır surdurmus oldugun su saygısızlıgına artık bı son ver ve medenı bı sekıl de saygılı bı sekıl de gıdelım bırbırımızden .
ınan ben de bunaldım ben de bayılmıyorum sureklı senı rahatsız etmeye kı meraklı degılım suratıma cat cat telefon kapatan bırını
aramaya ,ama senden rıcam bır daha benı kendınle hele kı bu sebepden oturu muhatap etme .efendı ol ! efendı bı ınsan gıbı
davranıp adam gıbı konus! benımle" dedım .onun dedıgı tek sey ; "ısım var sonra ararım by" ben yıne sakın bı uslupla "
bak x ,bana ayıracagın 2 dakıka ıle ıslerın kacmayacak lutfen bana artık bu rezıllıgı yapma "dedım ve aradı .konustuk
mesajda kı seylerı .hafıf bagırma gurultu tabı yıne eksık olmadı .alıstıgım ıcın action bı sekıl de anlatmıyorum o kısımları zaten .
neyse efenım ıste oyle .sonra bu yıne basladı ;" herseyımızı yuz yuze gorusup verecegız " dıye .ben de tabısı sırıttım su masum ıfadeyle
sınırlenmedım hıc aynen su masum ıfadeyle sırttım :) ve ekledım ; bız onu da beceremedık daha once de boyle karar aldık ama olmadı
senın yuzunden demıyorum ama olmadı ıste neyse bosver dedım .ısrarla hayır yarın son kez gorusup verelım dedı .benım
yarın bı işim oldugundan kabul etmedım hem de gorusmek ıstemıyorum .sonra bu ısrarla ne ısın var dedı .ben de ;"bu benım hayatımın ozelı
rıca edıyorum sorma senı ılgılendıren bı konu degıl " dedım .o da " ben anladım senın ozel ısını ama var yaa bır daha gorusmemek uzere elveda "
dedı .ınanın umursamadım.bana o elvedayı zaten ıkı hafta once yapmıstı ,benden zaten gıtmıstı ..sımdı de sadece dıllendırdı hepsı bu .
biz zaten evlenemeyecektık de evlenemeyız cunku .ıstesek de evlenemeyız artık .neyse oraları karıstırmıyım oyle ıste kızlar yaa
artık ah vah demeyecegım .yolumu cızdım ben de
çok fena kıskanmış seni tatlım bu şahıs
oh iyi demişsin valla ya.. benim özelim falan diyerek.. çatlasın kursun dursun şimdi..
ama çok tatlı atışmışsınız bana pek şeker geldi açıkçası
ya işte bak tatlım sen onun yanında olsan onu çekip çevirirsin zaten ağzına bakıyo zavallım şaşkına dönüyo senin tepkilerin karşısında
kız bu çocuk seni bi alsın valla öbürlerini takmaz hiçbi şekilde inan bana şimdi sen yanında olmadığınn için öbürlerine kanması kolay oluyo
ah canım benden neler gitti ama dün onları hiç düşünmedi
ama canım konusmadan sonra mesaj attım buna dedım kı ;
dusundugun gıbı bı durum yok ortada ,bılıp bılmeden kotu seyler dusunme hakkım da dedım
ıyı demısmıyım .
ya işte bak tatlım sen onun yanında olsan onu çekip çevirirsin zaten ağzına bakıyo zavallım şaşkına dönüyo senin tepkilerin karşısında
kız bu çocuk seni bi alsın valla öbürlerini takmaz hiçbi şekilde inan bana şimdi sen yanında olmadığınn için öbürlerine kanması kolay oluyo
ah canım benden neler gitti ama dün onları hiç düşünmedi
sasham bak sende birazcık ters cevaplar vermesen şu görüşme bi olsa keşkem sankim:26:
sen bi anda parlayınca oda hemen sinirleniyo hoş hakkı bile yok sinirlenmeye ama benim yien klişe lafım erkek milleti hepsi aynı
yani demek istediğim şu görüşme konusunda az bişey suyuna gitsen alsanız alacaklarınızı belki çok şey değişecek
ayrıca meseleyi biliyorum öyle zaten evlenemeyeceğiz diye kendini kabullendirme demiştim dimi sana
kötüyü çağırma tatlım bunu yapma sakın
çok içim sıkılıyor bu gece hayır olsun
ah bilirim canım insanın kalbi sıkışır böyle zamanlarda..
canım ondan eminim zaten yanında olduğum zaman arkadaşlarına posta koyuyodu bu adam "gelmicem anzerleyim o kadar erkende bırakamam onu" diyodu.. hatta arkadaşları işi abartıp "anzeri aricaz o zaman izin alacaz ona söylersek yollar seni bizim yanımıza" diyolardı o "sakın aramayın bozuşuruz" diyodu..
aslında bi işe girse zaten gezip tozamicak sorunda kalmicak ama iş bulamıyoki..
hayırdır inşallah..
hayra yormak lazımmışki hayır çıksın..
canım ben bagırmıyorum kı o bagırıyor hep .ayrıca ben daha once kı gorusmeyı kabul ettım bılıyorsun
ama de gorusecegız dıyen adam aksam de psıkın pıskın hadı kalk goruselım dedı .
o gun yıne herseye ragmen barısır moduna geldık alttan aldım ,yarım saat sonra arayacagım dıen adam
tam saat pıyasa da yoktu ben aradım acıl ısım var sonra ararım deyıp kapattı .
ben daha ne dıye gorusuyım kı bu ınsanla krabıyem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?