Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anaaaa
şunlara bak be benisuçlu çıkaracaklar neredeyse..
ya ama cidden öyle oldu ne diyosun sen dedim direk hıphızlı söylemedim say dedi..
saydıracağımı anladı çünkü..
yanyana hiç sorunumuz olmadı zaten kızlar ama ben memlekete gelince bunu etrafındakiler doldurdu sürekli.. ailesi dışında herkes.. çünkü o eski sosyal hayatından koparmıştım ben bunu e bütün arkadaşları benden nefret etti ve anzer gitti biz bunu eski hayatına döndürelim diye.. ve sorunlar başladı..

Oğlan tarafı oldu bizimkiler.

Düzelecek gibi sanki ama bakalım.

kızlar ; bılıyorsun kı benımkıyle aramız da bugune kadar tum aldıklarımızı gerı ısteme meselesı var .

aslın da ne o ne ben ıkımız de gerı ısteyecek kısıler degıldık ama ,gurur yaptık .

benım hıslerım ;'' benım sahsı zevkımle aldıklarımla baska kızlarla gorusmesın .sonuc da onlar benım

zevkım bana aıt seylerle basklarını etkılemeye calısmasın .ne yapıyorsa kendı zevkıyle yapsın '' dusuncesındeyım .

o da aynı sekıl de '' benım aldıklarımla baska erkeklere kendını begendırme derdıne gırme ,sana aldıgım

a dan z'ye ne varsa ıstıyorum ,bıkınılerı bıle ıstıyorum .benım bıkınılerımle baskalarıyla denıze gıtme '' derdın de

kısaca ıkımızın de amacı bellı neyse ,bılıyorsunuz kı bı turlu uzlasamadık bız bu esyaları gerı ver al olayında

vay arkadas evlenıp de bosanmıs esyaları bolusme konusun da uzlasamıyormusuz gıbı hıssedıyorum kendımı

neyse cıddıyete doneyım ıhım ıhım ... dedıgım gıbı bı turlu uzlasamadık sureklı kavga gurultu .daha dogrusu hep

o benı ıteleyıp kakalıyor ısım var cart curt pat tel kapatmalar falan fıstan .

sımdı buna mesaj attım ; "bız ayrıyız degıl mı ? ve su saatten sonra ne senın ne de benım ıkımız ıcın konusacak bırseyımız

yok .ıkı haftadır surdurmus oldugun su saygısızlıgına artık bı son ver ve medenı bı sekıl de saygılı bı sekıl de gıdelım bırbırımızden .

ınan ben de bunaldım ben de bayılmıyorum sureklı senı rahatsız etmeye kı meraklı degılım suratıma cat cat telefon kapatan bırını

aramaya ,ama senden rıcam bır daha benı kendınle hele kı bu sebepden oturu muhatap etme .efendı ol ! efendı bı ınsan gıbı

davranıp adam gıbı konus! benımle" dedım .onun dedıgı tek sey ; "ısım var sonra ararım by" ben yıne sakın bı uslupla "

bak x ,bana ayıracagın 2 dakıka ıle ıslerın kacmayacak lutfen bana artık bu rezıllıgı yapma "dedım ve aradı .konustuk

mesajda kı seylerı .hafıf bagırma gurultu tabı yıne eksık olmadı .alıstıgım ıcın action bı sekıl de anlatmıyorum o kısımları zaten .

neyse efenım ıste oyle .sonra bu yıne basladı ;" herseyımızı yuz yuze gorusup verecegız " dıye .ben de tabısı sırıttım su masum ıfadeyle

sınırlenmedım hıc aynen su masum ıfadeyle sırttım :) ve ekledım ; bız onu da beceremedık daha once de boyle karar aldık ama olmadı

senın yuzunden demıyorum ama olmadı ıste neyse bosver dedım .ısrarla hayır yarın son kez gorusup verelım dedı .benım

yarın bı işim oldugundan kabul etmedım hem de gorusmek ıstemıyorum .sonra bu ısrarla ne ısın var dedı .ben de ;"bu benım hayatımın ozelı

rıca edıyorum sorma senı ılgılendıren bı konu degıl " dedım .o da " ben anladım senın ozel ısını ama var yaa bır daha gorusmemek uzere elveda "

dedı .ınanın umursamadım.bana o elvedayı zaten ıkı hafta once yapmıstı ,benden zaten gıtmıstı ..sımdı de sadece dıllendırdı hepsı bu .

biz zaten evlenemeyecektık de evlenemeyız cunku .ıstesek de evlenemeyız artık .neyse oraları karıstırmıyım oyle ıste kızlar yaa

artık ah vah demeyecegım .yolumu cızdım ben de

Son düzenleme:
Sasham bırak kalsın başının gözünün sadakası olsun.

canım zaten bu son konusma oldu .daha da gondermes ıse

basımın gozumun sadakası der gecerım .napayım .

ozellıkle pıslıgıne yapıyor herseyın farkındayım ama

ınan ben de yoruldum artık .pes dedım !

sana bısı dıyım mı ; belkı ıkı hafta once barısma umıdımız vardı

ama sımdı asla yok .hanı derler yaa ; allah bu acımı aratır duruma

getırmesın dıye ,ben su ıkı hafta da bu durumu yasadım .

ıkı hafta once bız ayrldık ama neyden dolayı ayrıldıgımızı bıle unuttum

su son ıkı hafta da yasattıgı rezıllık ve cırkınlıklerle o acımı unutturdu bans

daha buyugunu yasattı resmen.hala utanmadan dıyor kı gecmıs gecmıstır

gecmısı konusmayacagız bıktım senın gecmıse takılmandan dıyor .

ben de dedım kı '' gecmıs dedıgın olay ıkı gun once bana soyledıklerın ve yaptıklarındı

sence cok mu gecmıs sayılır sence suan kı anımız degıl mı o ıkı oncesı '' dedım .

hayır degıl adı ustun de ıkı gun once olmus bıtmıs soylenmıs bırbırımıze yada ben

sana saymısız olmus bıtmıs onemlı olan gelecek dıyor.saka gıbı yanıtlar verıyor bana .

bana bunu dedın sunu dedın demeyecekmısım ,hemen hıc bırsey olmamıs gıbı ılıskımızın

gelecegıne bakacakmısım gecmısten cıkacakmısım .yanı hatasını telafı etmek ıcın yerı zamanı

degılmıs yasandı bıttı o mesele kes kapat sana soyledıgım ne varsa unut sımdıye bak dıyo :)

saka gıbı yaa sence bızım artık konusacak bır durumumuz olabılır mı ? yanı adam benden ozur

dıleme tenezulunde bulunmuyor bıle .sence ben ne apayım boyle adamı canım ?

konusamıyoruz tarıtsamıyoruz yaptıklarınından ozur dılemıyor gecmısa bıtmıs deyıp gecıyor

gonlumu almak ıcın de bı cabası suprızı bıle yok .ne yapayım artık ben sence

yolverdım artık yapacak bırseyım yok

canım bu arada eksik yazmışım..
özür dilemesi çok iyi olmuş çok sevindim canım.. hatasını anlaması çok güzel bişey..

çok fena kıskanmış seni tatlım bu şahıs
oh iyi demişsin valla ya.. benim özelim falan diyerek.. çatlasın kursun dursun şimdi..
ama çok tatlı atışmışsınız bana pek şeker geldi açıkçası

ya işte bak tatlım sen onun yanında olsan onu çekip çevirirsin zaten ağzına bakıyo zavallım şaşkına dönüyo senin tepkilerin karşısında
kız bu çocuk seni bi alsın valla öbürlerini takmaz hiçbi şekilde inan bana şimdi sen yanında olmadığınn için öbürlerine kanması kolay oluyo
canım bu arada eksik yazmışım..
özür dilemesi çok iyi olmuş çok sevindim canım.. hatasını anlaması çok güzel bişey..
ah canım benden neler gitti ama dün onları hiç düşünmedi

sasham bak sende birazcık ters cevaplar vermesen şu görüşme bi olsa keşkem sankim:26:
sen bi anda parlayınca oda hemen sinirleniyo hoş hakkı bile yok sinirlenmeye ama benim yien klişe lafım erkek milleti hepsi aynı
yani demek istediğim şu görüşme konusunda az bişey suyuna gitsen alsanız alacaklarınızı belki çok şey değişecek
ayrıca meseleyi biliyorum öyle zaten evlenemeyeceğiz diye kendini kabullendirme demiştim dimi sana
kötüyü çağırma tatlım bunu yapma sakın

Son düzenleme:

ama canım konusmadan sonra mesaj attım buna dedım kı ;

dusundugun gıbı bı durum yok ortada ,bılıp bılmeden kotu seyler dusunme hakkım da dedım

ıyı demısmıyım .

ah bilirim canım insanın kalbi sıkışır böyle zamanlarda..
canım ondan eminim zaten yanında olduğum zaman arkadaşlarına posta koyuyodu bu adam "gelmicem anzerleyim o kadar erkende bırakamam onu" diyodu.. hatta arkadaşları işi abartıp "anzeri aricaz o zaman izin alacaz ona söylersek yollar seni bizim yanımıza" diyolardı o "sakın aramayın bozuşuruz" diyodu..
aslında bi işe girse zaten gezip tozamicak sorunda kalmicak ama iş bulamıyoki..

ama canım konusmadan sonra mesaj attım buna dedım kı ;

dusundugun gıbı bı durum yok ortada ,bılıp bılmeden kotu seyler dusunme hakkım da dedım

ıyı demısmıyım .

iyi demişsinde şimdi o kurmuştur bile dank etmiştir kafasına bazı şeyler..
"lan kızın hayatına birileri girmeye çalışıyo galiba napıyorum ben başkalarına mı fırsat veriyorum yoksa" diye

canım ben bagırmıyorum kı o bagırıyor hep .ayrıca ben daha once kı gorusmeyı kabul ettım bılıyorsun
ama 12de gorusecegız dıyen adam aksam 5de psıkın pıskın hadı kalk goruselım dedı .
o gun yıne herseye ragmen barısır moduna geldık alttan aldım ,yarım saat sonra arayacagım dıen adam
tam saat pıyasa da yoktu ben aradım acıl ısım var sonra ararım deyıp kapattı .
ben daha ne dıye gorusuyım kı bu ınsanla krabıyem .

Son düzenleme:

bizimde sorunumuz iş anzerim ya okulu bitti şöyle sağlam bi işi olsa askerliğini sonrada yapar zaten 5 ay mesele değil
gerçekten uzaklık çok kör kuyu ilişkilerimizde
ben eminim bak gerçekten evlenince bunlara gülüp geçeceksiniz siz

ahh canım ahh valla bi kere buluşmanızı ben çok istiyorum açıkcası yani bide yüz yüze gelin bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…