- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.501
hahah kıyamammm nelerde yazarmış kardeşim benımmevet yaaa alışverişe çıkmam lazımmmm canım ya buarada benım gözüm şişti nedense hemde baya durduk yerde :26: değiştirdim iletimi tatlım neyazsam diye düşünüyodum aklıma bu geldi
kıyamam yaa ne güzel çocuk bilme diye uğraşıyo cok sevındımm ilk adımlarımızı bu yaz atıcaz çoğumuz galibaaen güzel şeyi yazmışsın
göz doktoruna görün derim, enfeksiyon kapmış olabilir, benim zaman zaman oluyo, çok hassas malesef gözlerim, aman ihmal etme canım
kızlar maşallah ne güzel hep iyi haberler var..
benden de bi haber gelsin o zaman, sanırım bana da bi evlenme teklifi gelicek
benimkinin arkadaşı benimkini tatile çağırmış, onur da ''benim seneye sözüm var, tektaş alcam ben evlenme teklifi edicem,para lazım tatili unut'' demiş
ahh yavrucuğuma hiç kıyamam yaa, okurken böyle şeylere kalkışmak çok zor, hele bi erkek için, girdik bi yola ama hayırlısıben de bunu öğrendim üzüldüm, git git tatile diyorum, gitmicem diyo, neden diyorum canım istemiyo diyo, belli de etmiyo hiç
kıyamam yaa ne güzel çocuk bilme diye uğraşıyo cok sevındımm ilk adımlarımızı bu yaz atıcaz çoğumuz galibaabugun işte bi acı hisettim gözümde sivrisinekte ısırmış olabilir ama şişliği git gide arttı baştan birazcık şişti şimdi gözümün dışına taştı şişlik :44:
söylediklerini yapıcam tatlım cok sağol :) inş herşey istediğiniz gibi olurr yaaa şimdi ilk adımı attığımda bu topiğe bende uymuyo olucam dmii sonuçta ilk adımı atmış olucamkuzum salatanın kabuğunu koy ve demlediğimiz çay poşetleri var ya onu atma ılıkken gözüne koy, bir de pamuğu ılık suyla ıslat gözüne yavaşça masaj yap
evet yaa bi de bana söylemiyo bakar mısın.. ben bişey istemiyorum diyorum, ne gibi diyo, her anlamda istemiyorum yalnızca seni istiyorum diyorum, kızlar böyle der ama içlerinde mutlaka istekleri vardır, onlar yapılmazsa hevesleri kursağında kalır, karışma sen diyo. çözmüş kadın milletini
bi de müstakbel kayınpederim kayseriye anju olmaya gitti, kalbine stamp taktılar. onlar ordayken ben aramıştım geçmiş olsuna. bu telde 5. konuşmamız oldu sanırımdün geldiler edirneye, bana oradan sucuk getirmişler. bi sevindirik oldum biliyosun ya sözü babası istemiyodu, ama onurun son konuşmasından sonra onlar da bizim ciddiyetimizi iyice anladılar sanırım. inşallah fikirleri değişmez de biz de istediğimiz zamanda muradımıza eririz. ahh şu aileler... :97:
söylediklerini yapıcam tatlım cok sağol :) inş herşey istediğiniz gibi olurr yaaa şimdi ilk adımı attığımda bu topiğe bende uymuyo olucam dmii sonuçta ilk adımı atmış olucamsizin sevginiz cok sağlam canım herşeyi halledersiniz ben inanıyorumm zaten düşünceli kibar ailesi var çocuğun belli anlayışlı olacaklardır bence
ay cok sevindimmm aynen bzimde öyle oldu yemın etti eskisi gibi olacağnaa evlenme teklifi hakkında konusunca dedim yıllar sonrasına kalır o iş yok kalmaz merak etme dediii kpssye girmiş 60 puan alırsa polisliğe girebilecekmiş tabi önce mülakatları falan oluyo inşallah olur yaa
evet öyle tabii inşallah mükafatımızı en iyi şekilde alırızzz sashamianın adna cok üzüldüm yalnızz ne bileyim ummamıştım aldatılmasını bulmuş güzelim kızı yaptığına bak inşallah o da cok mutlu olurr topikte pek göremiyorumminşallah olur canım.. sanırım herşeyin mükafatını alıyoruz biz.. onun için böyle birdenbire düzeliyo sorunlar.. sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler..
evet öyle tabii inşallah mükafatımızı en iyi şekilde alırızzz sashamianın adna cok üzüldüm yalnızz ne bileyim ummamıştım aldatılmasını bulmuş güzelim kızı yaptığına bak inşallah o da cok mutlu olurr topikte pek göremiyorumm
evet canım bende biraz okudum yazdıklarını tamamını okuyamadımm zaman bulamıyorum peken son 2 gün önce gelmişti sanırım, ondada yine dengesini bozmuştu o çocuk onu anlatmıştı.. valla bende barışırlar diye ümit ediyodum ama bu kadarınada pes dedim okudukça..
sasha kesinlikle daha iyisini hakediyo umarım en kısa zamanda atlatır bu yaşadıklarını ve mutlu olur dediğin gibi..
kızlarrrr uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadımm yeni havadislerim varröncelikle biliyosunuzki fatih bana msj atıyodu bayadır kah kırdık birbirimizi kah üzüldük falan filan sonra konuştuk baya ve bu ilişkiye tekrar şans vermeye karar verdikkk baya yalvarttım tabiiii olsun okadar ıveeeee artık herşey coooooooooooooooooooooook güzelll karşımda hep istediğim tanıdıgım fatih var askerden sonraki fatih yok artıkk barışalı 3 gun falan oldu...aynı evde yaşama mevzusuda tamamen kapandı zaten ayrıldığımızda o üzülünce annesiyle babası arayalım semiramisi demişler babası demiş saçma konuşmalar olmuş arıcam gelini diye..kızkardeşi duyunca bu devirde kimse kabul etmez aynı evi haklı falan demiş..buarada söz yüzüklerimizi gebzeden alıcazz fatih araştıracak o geldiğinden iki hafta sonra falanda ben gidicem yanına kısmetse ilk adımımızı atıcazz hala inanamıyorum bana sözden önce evlenme teklif etmen lazım dedim ama bitanem zaman cok kısıtlı ben ederim ama sonra aklıma bişe gelir neden böyle etmedimki der üzülürüm ailem istemeye gelmeden önce edeyim dedi bende tmm madem dedim :) inşallah hep böyle devam ederr yaaa son bi şans için pişman değilim iyiki verdim diyorum şimdilik çünkü baya baya bi değişiklik varr..hepinize hayırlı ramazanlarrr
canım çok sevindim ben Allah eski kötü günlerinize döndürmesin inşallah hep böyle mutlu olunkızlarrrr uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadımm yeni havadislerim varröncelikle biliyosunuzki fatih bana msj atıyodu bayadır kah kırdık birbirimizi kah üzüldük falan filan sonra konuştuk baya ve bu ilişkiye tekrar şans vermeye karar verdikkk baya yalvarttım tabiiii olsun okadar ıveeeee artık herşey coooooooooooooooooooooook güzelll karşımda hep istediğim tanıdıgım fatih var askerden sonraki fatih yok artıkk barışalı 3 gun falan oldu...aynı evde yaşama mevzusuda tamamen kapandı zaten ayrıldığımızda o üzülünce annesiyle babası arayalım semiramisi demişler babası demiş saçma konuşmalar olmuş arıcam gelini diye..kızkardeşi duyunca bu devirde kimse kabul etmez aynı evi haklı falan demiş..buarada söz yüzüklerimizi gebzeden alıcazz fatih araştıracak o geldiğinden iki hafta sonra falanda ben gidicem yanına kısmetse ilk adımımızı atıcazz hala inanamıyorum bana sözden önce evlenme teklif etmen lazım dedim ama bitanem zaman cok kısıtlı ben ederim ama sonra aklıma bişe gelir neden böyle etmedimki der üzülürüm ailem istemeye gelmeden önce edeyim dedi bende tmm madem dedim :) inşallah hep böyle devam ederr yaaa son bi şans için pişman değilim iyiki verdim diyorum şimdilik çünkü baya baya bi değişiklik varr..hepinize hayırlı ramazanlarrr
merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlarr
çok doğru diyosun hürremcim bende yaşadım onu malesef çok çabuk nazar değiyosemiramisçim
fatıhın hatasını anlayıp aynı evde yasama muhabbetını kapamasına ve dönüş yapmasına çok sevındım umarım hep boyle kalır tatlım...maşallah dıyelım canımben artık korkuyorum inanın kızlar valla cok nazar değiyor gıbıme gelıyor ne zaman mutlyuz yazsak pat bişi oluyor hepımıze bu şekilde oluyor.zıyaretcilerin gozu mu kalıyor ne yada hepımız kendı ilişkilerimize nazar değdiriyoruz sizi bılmem ama benım kendı kendıme nazarım değiyor galba...bu konularda hiç evhamlı bır tip değildim oyle seylere de fazla ınanmazdım ama sewgılımle beraber düğüne katıldıgımızdan ilişkimizi herkese duyurduktan sonra daha çok bi kavga eder olduk...:26:
semiramisçim
fatıhın hatasını anlayıp aynı evde yasama muhabbetını kapamasına ve dönüş yapmasına çok sevındım umarım hep boyle kalır tatlım...maşallah dıyelım canımben artık korkuyorum inanın kızlar valla cok nazar değiyor gıbıme gelıyor ne zaman mutlyuz yazsak pat bişi oluyor hepımıze bu şekilde oluyor.zıyaretcilerin gozu mu kalıyor ne yada hepımız kendı ilişkilerimize nazar değdiriyoruz sizi bılmem ama benım kendı kendıme nazarım değiyor galba...bu konularda hiç evhamlı bır tip değildim oyle seylere de fazla ınanmazdım ama sewgılımle beraber düğüne katıldıgımızdan ilişkimizi herkese duyurduktan sonra daha çok bi kavga eder olduk...:26:
canım çok sevindim ben Allah eski kötü günlerinize döndürmesin inşallah hep böyle mutlu olun
merhaba canım hoşgeldin
çok doğru diyosun hürremcim bende yaşadım onu malesef çok çabuk nazar değiyohissediyorum yani
aynen kızlar bıde nas ve felak okuyalım hepetraf çekemeyenlerle dolu canım, nazar boncuksuz çıkmayın dışarı, iç çamaşırına minik bi iğneyle iliştir hep üstünde olmuş olur, sevdiğinin de cüzdanına koy mutlaka
ıyız fıstık senı sormalı barıstınız mı ne var ne yokKızlar nasılsınız?
Sİzleri özledim baya yazlıktada net sürekli olmuyor bide çok yawaş konuları tam takip edemiormBi kaç hafta sonra dönücem ewe. Öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?