- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.461
kızlar canlarım nasılsınız biz bugün buluştuk oturduk enine boyuna herşeyi tartıştık bu arada zorla ikna etti beni böyle bir sebepten dolayı asla gelmemezlik yapamazsın dedi bende kabul ettim parayı kendisi ödedi
yüzyüze iken çözülmeyecek sorunumuz yok ama uzaklık işte
güzel bi gün geçirdik bowling oynadık yemek yedik gezdik stres attık çünkü ikimizde son zamanlarda baya gerilmiştik
anlaşılan o ki ilişkisini uzaktan sürdüren fakat çok tartışan topiğimizin hatunları aşkınızı hiç yere bitirmeyin inanın göz göze çözülmeyecek bişey kalmıyor
bize kalan sadece telefonda kendimize hakim olmak ve daha ılımlı yaklaşmak olaylara yoksa uzaklık asla engel değil ilişkilerimize
kızlar canlarım nasılsınız biz bugün buluştuk oturduk enine boyuna herşeyi tartıştık bu arada zorla ikna etti beni böyle bir sebepten dolayı asla gelmemezlik yapamazsın dedi bende kabul ettim parayı kendisi ödedi
yüzyüze iken çözülmeyecek sorunumuz yok ama uzaklık işte
güzel bi gün geçirdik bowling oynadık yemek yedik gezdik stres attık çünkü ikimizde son zamanlarda baya gerilmiştik
anlaşılan o ki ilişkisini uzaktan sürdüren fakat çok tartışan topiğimizin hatunları aşkınızı hiç yere bitirmeyin inanın göz göze çözülmeyecek bişey kalmıyor
bize kalan sadece telefonda kendimize hakim olmak ve daha ılımlı yaklaşmak olaylara yoksa uzaklık asla engel değil ilişkilerimize
tatlım bu dediğine katılıyorum.. fevri tavırlarımızdan kaybediyoruz hep..
benimki bana derdi zaten hep "bizi bitirmeye getirecek şu olaylar, yanyana olsak tartışma sebebi bile olamazdı"diye.. çok doğru gerçekten..
bizde dün gece uzun bi konuşma yaptık onun öncesindede mesajlar attı hep, bana yardım et elele çıkalım bu zor durumlardan diye.. gecede konuştuk uzun uzun ve bana "ne istersen yaparım ama gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum" dedi.. "bilsem yapacam ama ne yapabilirim diye düşünmekten başka bişe yapamıyorum.. şöyle yapalım madem benim kafam çalışmıyo bu sorunları çözmek için, sen bana ne yapmam gerektiğini söyle yapıcam hepsini" dedi.. ben önce yok dedim ama sonra bakalım yapacak mı diyede şunları şunları yap dedim ve yapmaya başladı şimdiden.. yapmayada devam edeceğini söyledi gelecekteki isteklerim için, hiçbirinede olmaz yapamam demedi ki küçük şeylerde istemedim açıkçası.. bana "sen benim zayıf noktamsın beni deli edecek kadar kızdırsan kafamı attırsan da 1 dk sonra sen sakin konuşmaya başla bende dayanamam kuzu gibi olurum" dedi bende "biliyorum" dedim..ve şimdilik iyi gidiyo bakalım inşallah bozmaz.. telefon numarasını bile değiştirecek benim için..
5 senedir uzaktayız öyle böyle gidiyor ,olmaz diye bir şey yok.çok haklısın yüz yüze konuşmak her zaman bütün sorunları uzatmadan çözüveriyorr.ee napalım kurabiyem bizimde sınavımız uzaklık oluversin.buarada adamları iyi tanımak gerek zayıf noktalarnı keşfetmek ,keşfettikten sonrası kolay ister uzak ol ister yakın
aynen canım nabıza göre vericeksin şerbeti .ne sen üzüleceksin ne o .şahsen ben bnmkiyle inatlaştım mı ıı olmuyo hele umursamaz davranıyım hemen alınır hiç aramaz .öylemi bende yumusakça davranıyorum adamı yumuşatıyorum o anlamadan hıncımı alıveriyorumaynen canım uzaklıkta bizim imtahanımız dediğin gibi zayıf noktaları keşfedip ordan yaklaşmak çok işe yarıyo
erkeklerin geneli aslında çabuk yumuşamaya müsait mesela azcık işveli cilveli bi konuşma tartışılan bi olayı dinginleştiriyo çoğu zaman
kızlar aradı benimkisi
beklemıyordum
canım normal konustu, hiç aramadın felan dedı.aramamı beklemıs demekkı.ee neler konuştunuz diolog halinde yaz bakim
canım normal konustu, hiç aramadın felan dedı.aramamı beklemıs demekkı.
napıyosun ne edıyosun dıye konustuk hiç o kavgalardan konu gecmedı
bende normal konustum:26:
kızlar test edıldı onaylandı sız bır seyden ne zaman vazgecme nıyetıne gırsenız umursamamaya baslasanız o şey ozaman sızın oluyor bu dogru galıba...
hevesım gıtmıstı artık hiç aramayan adam aradı bırden
galıba canım pozıtıf enerjım evrene yayıldı herhalde o da hissetti umursanmadıgını ve telaşlandıkalp kalbe karşıdır demek bu olsa gerek dicem ama tersi olmuş o zaman ne oluyor bu durumda hissetti demek ki umursamadığını
galıba canım pozıtıf enerjım evrene yayıldı herhalde o da hissetti umursanmadıgını ve telaşlandı
sende ne var ne yok bu arada tatlım?
bu çok iyi tatlım
bide bizimkilerin ortak sorunu işlerinin olmaması bir erkek için bu gerçekten sıkıntı edilecek bir durum ne kadar belli etmeselerde kafalarına çok takıyorlar
o sebeple dengesiz tavırları olabiliyor işte ama düzenlerini kursalar sürekli yanlarında olsak inan bana gerçekten sorun dert tasa falan kalmaz anzercim
bu geçici bi süreç ve bu süreçte bizimde baya bi anlayışlı olmamız gerekiyo mesela ufak meseleler yüzünden huzursuzluk çıkartıp ilişkiyi zedelememek gibi
atractive
canım acıkcası ne soyledı sana merak ettım bukadar uzen ne olabılır...
erkekler hiç dıkkat etmıyor karsıdakı kırılır mı kırılmaz mı bızde cok hassasız malesef fazla hassaslıkta iyi değil çok buyuk bı beklentı ıcıne gırıyoruz karsılanmayınca da hayata küsüyoruz aslında beklemiceksin hiç bi ilgi sevgi daha mutlu oluyosun beklemedıgınde verıyorlar zaten...
yaklasık 10 yıllık bir ilişkim var
sevicek şu an askerde
200 günü var
gelince hemen 1 sene içerisinde evlenecez inşallah
:123:
yaklasık 10 yıllık bir ilişkim var
sevicek şu an askerde
200 günü var
gelince hemen 1 sene içerisinde evlenecez inşallah
:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?