Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tatlım bu dediğine katılıyorum.. fevri tavırlarımızdan kaybediyoruz hep..
benimki bana derdi zaten hep "bizi bitirmeye getirecek şu olaylar, yanyana olsak tartışma sebebi bile olamazdı"diye.. çok doğru gerçekten..
bizde dün gece uzun bi konuşma yaptık onun öncesindede mesajlar attı hep, bana yardım et elele çıkalım bu zor durumlardan diye.. gecede konuştuk uzun uzun ve bana "ne istersen yaparım ama gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum" dedi.. "bilsem yapacam ama ne yapabilirim diye düşünmekten başka bişe yapamıyorum.. şöyle yapalım madem benim kafam çalışmıyo bu sorunları çözmek için, sen bana ne yapmam gerektiğini söyle yapıcam hepsini" dedi.. ben önce yok dedim ama sonra bakalım yapacak mı diyede şunları şunları yap dedim ve yapmaya başladı şimdiden.. yapmayada devam edeceğini söyledi gelecekteki isteklerim için, hiçbirinede olmaz yapamam demedi ki küçük şeylerde istemedim açıkçası.. bana "sen benim zayıf noktamsın beni deli edecek kadar kızdırsan kafamı attırsan da 1 dk sonra sen sakin konuşmaya başla bende dayanamam kuzu gibi olurum" dedi bende "biliyorum" dedim.. ve şimdilik iyi gidiyo bakalım inşallah bozmaz.. telefon numarasını bile değiştirecek benim için..

5 senedir uzaktayız öyle böyle gidiyor ,olmaz diye bir şey yok.çok haklısın yüz yüze konuşmak her zaman bütün sorunları uzatmadan çözüveriyorr.ee napalım kurabiyem bizimde sınavımız uzaklık oluversin.buarada adamları iyi tanımak gerek zayıf noktalarnı keşfetmek ,keşfettikten sonrası kolay ister uzak ol ister yakın

Son düzenleme:

bu çok iyi tatlım
bide bizimkilerin ortak sorunu işlerinin olmaması bir erkek için bu gerçekten sıkıntı edilecek bir durum ne kadar belli etmeselerde kafalarına çok takıyorlar
o sebeple dengesiz tavırları olabiliyor işte ama düzenlerini kursalar sürekli yanlarında olsak inan bana gerçekten sorun dert tasa falan kalmaz anzercim
bu geçici bi süreç ve bu süreçte bizimde baya bi anlayışlı olmamız gerekiyo mesela ufak meseleler yüzünden huzursuzluk çıkartıp ilişkiyi zedelememek gibi

aynen canım uzaklıkta bizim imtahanımız dediğin gibi zayıf noktaları keşfedip ordan yaklaşmak çok işe yarıyo
erkeklerin geneli aslında çabuk yumuşamaya müsait mesela azcık işveli cilveli bi konuşma tartışılan bi olayı dinginleştiriyo çoğu zaman

aynen canım nabıza göre vericeksin şerbeti .ne sen üzüleceksin ne o .şahsen ben bnmkiyle inatlaştım mı ıı olmuyo hele umursamaz davranıyım hemen alınır hiç aramaz .öylemi bende yumusakça davranıyorum adamı yumuşatıyorum o anlamadan hıncımı alıveriyorum ee hayat böylee

ee neler konuştunuz diolog halinde yaz bakim
canım normal konustu, hiç aramadın felan dedı.aramamı beklemıs demekkı.
napıyosun ne edıyosun dıye konustuk hiç o kavgalardan konu gecmedı
bende normal konustum:26:
kızlar test edıldı onaylandı sız bır seyden ne zaman vazgecme nıyetıne gırsenız umursamamaya baslasanız o şey ozaman sızın oluyor bu dogru galıba...
hevesım gıtmıstı artık hiç aramayan adam aradı bırden

kalp kalbe karşıdır demek bu olsa gerek dicem ama tersi olmuş o zaman ne oluyor bu durumda hissetti demek ki umursamadığını

galıba canım pozıtıf enerjım evrene yayıldı herhalde o da hissetti umursanmadıgını ve telaşlandı
sende ne var ne yok bu arada tatlım?

bende değişen bişi yok yalnızım yani
sanırım ikimizde soğuduk birbirimizdden biliyo musun bu defa daha az canım acıdı
hiç söylememesi gereken bir kelime söyledi bana bunu bana söylemicekti onunla yuva kurmayı hayal edemiyorum artık bu yüzden
beni sevdiğini bile inanmıyorum artık diyebilirim mesela güzel bir söz paylaştı dimi bir yere aşkla ilgili onu bile üzerime alınmıyorum düşün o kadar vaazgeçtiğini hissediyorum yani
artık yoruldum tamamen sustum kimseye konusunu dahi açmıyorum ona da neden kızdığımı bile söylemicem çünkü gerçekten şaşırttı beni bu kez
ve ben kendimi biliyorum o öğrenemedi ama eğer ben susuyorsam birisi karşımda korksun çünkü ben ancak umursamaz hale geldiğimde ve vazgeçtiğimde ya da gerçekten kırılıp soğuduğumda susarım normal de içim dışımdadır çatır çatır konuşurum yani ama eğer susuyorsam ters giden bişi var demek di ama bu onu çözemedi hiç ummadığım şekilde davrandı
artık gerçekten sevilmek istiyorum ben benim istediklerimi yapsın birileri istiyorum benim için ben istedim üzülmiyim diye yüzüm gülsün diye uğraşılsın istiyorum çok mu şey istiyorum ya
tek hatam sanırım hatalarını örtmem hemen bir özrüyle yumuşamam dı ben bunun farkına vardım herkesin bir sabrı var ve benim sabrımda 14 temmuzda bitti bu kadar söylüyorum ben

Son düzenleme:

evet canım oda bana yansıtmıyodu ama meğerse içinde çok büyütmüş bu iş meselesini.. bense düşünmeden yüzüne vurdum hep hata yapmışım, yanında olucam senin gibi bundan sonra inşallah

atractive
canım acıkcası ne soyledı sana merak ettım bukadar uzen ne olabılır...
erkekler hiç dıkkat etmıyor karsıdakı kırılır mı kırılmaz mı bızde cok hassasız malesef fazla hassaslıkta iyi değil çok buyuk bı beklentı ıcıne gırıyoruz karsılanmayınca da hayata küsüyoruz aslında beklemiceksin hiç bi ilgi sevgi daha mutlu oluyosun beklemedıgınde verıyorlar zaten...

canım sana bişi diyim mi beklentiye girmediğim günleride bilirim diğer ilişkilerimde hele özellikle önce ki ilişkimi dün gibi hatırlıyorum hiç bir beklenti içinde değildim ne ilgi bekliyordum ne bir güzel söz ne de kırılırdım ama o ben beklemedikce bana ilgi,sevgi ve aşk dolu sözler söylerdi hiç biri umrumda değildi beklentimde yoktu gözümde büyüttüğüm bişi de ama tek fark ona aşık değildim
evet buna beklentim büyük evet bunun her şeyini gözümde büyütüyorum evet bu bişi söyledimi herkesten çok kırılıyorum çok sevgi içindeyim beklentilerim i karşılayamıyor gibi geliyor çünkü bunuu çok seviyorum sebebi bu o kadar seviyorum ki bazen acı duyuyorum aşkından dolayı bu yüzden herşey belkide hassaslığımda bu yüzden ama işte bazen umut ettiğin herşey gerçekleşmiyor şu hayatta çok sevmeme rağmen beklentilerimi karşılayamıyor evet aslında bazen boşa konuşuyormuşum gibi hissediyorum hep aynı şeyler
bazen öyle bir oluyor ki sanki alıyo beni bir labirente bırakıyo ve ben çıkış yolumu bulamıyorum nerden nereye gideceğimi bilemiyorum

Son düzenleme:
yaklasık 10 yıllık bir ilişkim var
sevicek şu an askerde
200 günü var
gelince hemen 1 sene içerisinde evlenecez inşallah
:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…