- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.481
masallah Allah tamanina erdirsin insallah :)
yas kac ?
amin canım inşallah
yaş 24
10 yıl mı ?Maşallah canım.
Hayırlı Ramazanlar güzellerim !
teşekkür ederim
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum ben de
ay cok tatli cocukluk askinlasin süpermis ya:)
Hep yaz burda,düğün,bebek haberlerini de okuyalım birlikte.
kesınlıle oyle tatlım katılıyorum demekkı neymiş bizde taktık geliştirecekmişizcanım sana bişi diyim mi beklentiye girmediğim günleride bilirim diğer ilişkilerimde hele özellikle önce ki ilişkimi dün gibi hatırlıyorum hiç bir beklenti içinde değildim ne ilgi bekliyordum ne bir güzel söz ne de kırılırdım ama o ben beklemedikce bana ilgi,sevgi ve aşk dolu sözler söylerdi hiç biri umrumda değildi beklentimde yoktu gözümde büyüttüğüm bişi de ama tek fark ona aşık değildim
evet buna beklentim büyük evet bunun her şeyini gözümde büyütüyorum evet bu bişi söyledimi herkesten çok kırılıyorum çok sevgi içindeyim beklentilerim i karşılayamıyor gibi geliyor çünkü bunuu çok seviyorum sebebi bu o kadar seviyorum ki bazen acı duyuyorum aşkından dolayı bu yüzden herşey belkide hassaslığımda bu yüzden ama işte bazen umut ettiğin herşey gerçekleşmiyor şu hayatta çok sevmeme rağmen beklentilerimi karşılayamıyor evet aslında bazen boşa konuşuyormuşum gibi hissediyorum hep aynı şeyler
bazen öyle bir oluyor ki sanki alıyo beni bir labirente bırakıyo ve ben çıkış yolumu bulamıyorum nerden nereye gideceğimi bilemiyorum
ben burdayım fıstıkkkkızlar neden kimse yok yahu gelinde muhabbet edelim
değil değil yazık,yıpranmaktan baska bişe değil cok uzayınca b.ku cıkıyoruzun süreli bir ilişkim olmadı ne yazık ki , ya da yazık mı bilemedim
10 yıllık ilişkide maşallah yanıııı ınsan nasıl 10 yıl bekler yaaaa.yaklasık 10 yıllık bir ilişkim var
sevicek şu an askerde
200 günü var
gelince hemen 1 sene içerisinde evlenecez inşallah
:123:
kızlarrrr uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadımm yeni havadislerim varröncelikle biliyosunuzki fatih bana msj atıyodu bayadır kah kırdık birbirimizi kah üzüldük falan filan sonra konuştuk baya ve bu ilişkiye tekrar şans vermeye karar verdikkk baya yalvarttım tabiiii olsun okadar ıveeeee artık herşey coooooooooooooooooooooook güzelll karşımda hep istediğim tanıdıgım fatih var askerden sonraki fatih yok artıkk barışalı 3 gun falan oldu...aynı evde yaşama mevzusuda tamamen kapandı zaten ayrıldığımızda o üzülünce annesiyle babası arayalım semiramisi demişler babası demiş saçma konuşmalar olmuş arıcam gelini diye..kızkardeşi duyunca bu devirde kimse kabul etmez aynı evi haklı falan demiş..buarada söz yüzüklerimizi gebzeden alıcazz fatih araştıracak o geldiğinden iki hafta sonra falanda ben gidicem yanına kısmetse ilk adımımızı atıcazz hala inanamıyorum bana sözden önce evlenme teklif etmen lazım dedim ama bitanem zaman cok kısıtlı ben ederim ama sonra aklıma bişe gelir neden böyle etmedimki der üzülürüm ailem istemeye gelmeden önce edeyim dedi bende tmm madem dedim :) inşallah hep böyle devam ederr yaaa son bi şans için pişman değilim iyiki verdim diyorum şimdilik çünkü baya baya bi değişiklik varr..hepinize hayırlı ramazanlarrr
cok sevindim cnm insallah bundan sonra degismez hep boyle kalır hersey sende hep mutlu olursun[/QUOT
inşallah sağol canım ya bu sefer değerimi anlamış gibi ama bakalmm barışacağımıza dair hiç umudum yoktu ama olacağı varsa bişey vesile oluyo bunu anladım
sağol tatlım yaaaaaa evet gerçekten iyi gelmiş bu dönemde ikimizde birbirimizi düşünmüşüz hepp faceden resimlerimizi bile silmemiş biliyomusun ayrılmamıza rağmen..nazlan tabii kuzumm bende nazlanıcammm dedim aksam zatenn hayır dicem evlilik teklif ettiğinde diye masum masum bakıp dudaklarını büküyo eskisi gibiiiayy inanmıyorummmmm
askerden önceki hallerine döndüğüne göre bu ayrılık ilişkinize iyi gelmiş, uzun süreli ilişkilerde bazen böyle şeyler gerekiyo, ayrılmak değil de hani ara vermek ilişkiyi daha da sağlamlaştırabiliyo, buna önyargılı bakmayıp saygılı bi şekilde karşılıklı konuşup 1 haftalık 1 aylık vs.. ara vermeler yapmılabilir aslındahep kötü gidiceğine o ara verilen süreçte bazı şeyler kafaya dank ediyo ve ondan sonra ilk günkü gibi devam edebiliyo
doğru ya da yanlış.. ne karar verirsen ver yanındayım arkadaşım, yeter ki hep mutlu ol!
kız biz şimdi seni fatihe veriyo muyuzzz
nazlancam ben enişteme, yok öyle kolay değil semiramisimi almak
kızlarrrr uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadımm yeni havadislerim varröncelikle biliyosunuzki fatih bana msj atıyodu bayadır kah kırdık birbirimizi kah üzüldük falan filan sonra konuştuk baya ve bu ilişkiye tekrar şans vermeye karar verdikkk baya yalvarttım tabiiii olsun okadar ıveeeee artık herşey coooooooooooooooooooooook güzelll karşımda hep istediğim tanıdıgım fatih var askerden sonraki fatih yok artıkk barışalı 3 gun falan oldu...aynı evde yaşama mevzusuda tamamen kapandı zaten ayrıldığımızda o üzülünce annesiyle babası arayalım semiramisi demişler babası demiş saçma konuşmalar olmuş arıcam gelini diye..kızkardeşi duyunca bu devirde kimse kabul etmez aynı evi haklı falan demiş..buarada söz yüzüklerimizi gebzeden alıcazz fatih araştıracak o geldiğinden iki hafta sonra falanda ben gidicem yanına kısmetse ilk adımımızı atıcazz hala inanamıyorum bana sözden önce evlenme teklif etmen lazım dedim ama bitanem zaman cok kısıtlı ben ederim ama sonra aklıma bişe gelir neden böyle etmedimki der üzülürüm ailem istemeye gelmeden önce edeyim dedi bende tmm madem dedim :) inşallah hep böyle devam ederr yaaa son bi şans için pişman değilim iyiki verdim diyorum şimdilik çünkü baya baya bi değişiklik varr..hepinize hayırlı ramazanlarrr
sağol tatlım yaaaaaa evet gerçekten iyi gelmiş bu dönemde ikimizde birbirimizi düşünmüşüz hepp faceden resimlerimizi bile silmemiş biliyomusun ayrılmamıza rağmen..nazlan tabii kuzumm bende nazlanıcammm dedim aksam zatenn hayır dicem evlilik teklif ettiğinde diye masum masum bakıp dudaklarını büküyo eskisi gibiiiayy cok heyecanlıyımmmm önümüzdeki hafta kısmetse gelecekk ne giysem sacımı makyajımı nasıl yapsammm
güzel dileklerin için sağol canım inşallah tüm topikçe cok mutlu oluruzcanım çek sevindim senin adına.. inşallah doğru karar vermişsinizdir.. ve çoookkk mutlu olursunuz bundan sonra..
bu uzak ilişkilerde ne olacağı belli olmuyo cidden ya bi diyosun asla olmaz daha ama ertesi gün eskisinden de mutlu oluyosun, ya da tam tersi çok mutlu oluyosun ama bikaç saat sonra naptım ben diyosun.. pişman oluyoruz gel-gitler yaşıyoruz.. ama iki tarafta seviyosa, iki tarafta kararlı ve fedakarsa mutlu sonla bitiyo..
güzel dileklerin için sağol canım inşallah tüm topikçe cok mutlu oluruzevet haklısın bide uzaklık olunca arada yüzyüze konusamıyosun bişeyleri ve telefonla bi yere kadar anlaşabiliosun o senın konusma tarzını o anki yüz şeklini vs göremiyo aslında yüzyüze konusulsa belki hiç uzamadan anlaşılıp kapanacak konu ama böyle idare ediyoruz napalım..buarada sen ne yaptın canım sizin gel gitliydi en son bildiğim kadarıyla :26:
hahah kıyamammm nelerde yazarmış kardeşim benımmenişte bey
duyduğuma göre ajanlık yapıp burayı okuyomuşsun
semiramisimi öyle hemen vermem bilmiş ol
çok mu artistlendim ne
kuzum bu sefer çok şık ol bence, geçen sefer sade ol demiştim ama bu ayrı, heyecan doruk noktada bu sefer
elbise giy, elbisen şık spor olsun, saçlarını maşa yap, kıvırcık sana çok yakışıyo
makyajını da mm, gözlere simli krem rengi far, azcık ışıltı olsun ve elbisene uygun göz kalemi + eyeliner. bol rimel, hafif allık, elbisene uyarsa koyu kırmızı rujjj ve koyu kırmızı oje
ay cok sevindimmm aynen bzimde öyle oldu yemın etti eskisi gibi olacağnaa evlenme teklifi hakkında konusunca dedim yıllar sonrasına kalır o iş yok kalmaz merak etme dediii kpssye girmiş 60 puan alırsa polisliğe girebilecekmiş tabi önce mülakatları falan oluyo inşallah olur yaaamin canım ya.. herkes mutlu olur umarım..
bize nazar değmesin ama çok mutluyum canımsanki sihirli bi değnek değdi ve herşey kendiliğinden düzeldi.. o son gel-git yaşadığımızdan sonra konuştuk uzun uzun, ne istiyoruz diye birbirimize anlattık ve o hepsini yapacağına söz verdi.. bende daha anlayışlı olacağıma tabii el üstündeyim şu an hep böyle gider umarım..
benimkide barıştığımızdan beri söz için gelmek istediğini söylüyo bu yüzden ciddi adımlar atmış iş için, haber bekliyoruz bakalım Allah'ın izniyle hepsi hallolacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?