Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bence gitmeliydin kısa ve öz
derslerin sevgilinden daha mı önemli,?

bence gitmeliydin kısa ve öz
derslerin sevgilinden daha mı önemli,?
sorma atractivim hiç içime sinmedi yaaaa...garibim evde yapayalnız yemek yok bi şey yok.ne biliyim o benı merak etme felan deyınce tamam madem dedım.ders çalışmam lazım makarna yapsın yumurta kırsın yesın napıyım yanı dedı şeytan

valla oyle yaptında noldu hicbirsey evde tek basına kalsın otursun yapsın yemegini ne var feministligim tuttu
benımde son gunlerde feministliğim üstümdeydi soğumuştum önemını yitirmişti Allah bılıyo ya hiç gozumde yoktu.ama bı ıkı gundur telde mazlum mazlum konusuyo acınıyom kız onca bana çektiren o değil gibi gene kıyamıyom aptalım işte

Ben bi yere gitmedim de canım internetim kadınlar kulubune erişim yapmıyor şimdi teyzemlerdeyim öylece girebildim yani onların internetiyle giriyorum..

Herkesin Ramazan Ayı Mubarek Olsun..!!!
kötü olmuş canım ya seninde mübarek olsun tatlım Allah hayırlara vesile etsin
keşke gitseydin hürrem bişeyler alsaydın marketten güzel bi sofra donatsaydın çok iyi olurmuş
kızlar sizce ev eşyaları hariç sadece düğün aşamasında gelınlık duğun yerı altın kuaför vs ne kadar para gider?

canım tahminen eğer düğününüz yemekli olursa baya tuzluya patlar benim arkadaşımın düğünü yemekli olacak 5 yıldızlı otelde 15 milyara tutulmuş bana göre çok fazla .. şehirden şehirede fark gösteriyo tabi tatlım
ama maksimum düğün yeri hariç 3-4 milyara mal olur benim bildiğim kadarıyla gelinlik kuaförü falan

Son düzenleme:

işte şeytana uymak bu yüzden günah canım
gitseydin kız ben bile üzüldüm şimdi bak bi sıcak çorba yapıvereydin nolurdu

[video=youtube;13u6c7zMCo0]http://www.youtube.com/watch?v=13u6c7zMCo0[/video]

kızlar bu aralar bu şarkıyı çok dinliyorum çok hareketli kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…