- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.561
iyi baklım canm yaahuuu benımkıde parasız kalmıs bu ara içim yandı yaaa bıde yalnız yasıyo marketten bişiler alıp ona yemek mı yapsam dedım ama hem cok uzak oturuyo hemde ders calısmam gerekıodu gıtmedım bıde ewde yıyecek var merak etme dedı bn de gıtmedım ama ıcım hiç rahat deil,ben rahat edeyım dıe kesın yalan soyledı ewde yıyecek var dedı.o gelme dese bıle gıtmem gerekırdı demı kızlar:26:
sorma atractivim hiç içime sinmedi yaaaa...garibim evde yapayalnız yemek yok bi şey yok.ne biliyim o benı merak etme felan deyınce tamam madem dedım.ders çalışmam lazım makarna yapsın yumurta kırsın yesın napıyım yanı dedı şeytanbence gitmeliydin kısa ve öz
derslerin sevgilinden daha mı önemli,?
orası da öyle biz o kadar düşünüyoruz ama bakalım hakedıyorlar mı
orası da öyle biz o kadar düşünüyoruz ama bakalım hakedıyorlar mıparası yokmu hic cnm ya ac kalcak hali yokya..aman valla erkeklere yaparsın 2 gun sonra pisman ettirir fazla dusme uzerine
valla oyle yaptında noldu hicbirsey evde tek basına kalsın otursun yapsın yemegini ne var feministligim tuttu
kötü olmuş canım ya seninde mübarek olsun tatlım Allah hayırlara vesile etsin
Ben bi yere gitmedim de canım internetim kadınlar kulubune erişim yapmıyorşimdi teyzemlerdeyim öylece girebildim yani onların internetiyle giriyorum..
Herkesin Ramazan Ayı Mubarek Olsun..!!!
keşke gitseydin hürrem bişeyler alsaydın marketten güzel bi sofra donatsaydın çok iyi olurmuşiyi baklım canm yaahuuu benımkıde parasız kalmıs bu ara içim yandı yaaa bıde yalnız yasıyo marketten bişiler alıp ona yemek mı yapsam dedım ama hem cok uzak oturuyo hemde ders calısmam gerekıodu gıtmedım bıde ewde yıyecek var merak etme dedı bn de gıtmedım ama ıcım hiç rahat deil,ben rahat edeyım dıe kesın yalan soyledı ewde yıyecek var dedı.o gelme dese bıle gıtmem gerekırdı demı kızlar:26:
kızlar sizce ev eşyaları hariç sadece düğün aşamasında gelınlık duğun yerı altın kuaför vs ne kadar para gider?
sorma atractivim hiç içime sinmedi yaaaa...garibim evde yapayalnız yemek yok bi şey yok.ne biliyim o benı merak etme felan deyınce tamam madem dedım.ders çalışmam lazım makarna yapsın yumurta kırsın yesın napıyım yanı dedı şeytan
keşke gitseydin hürrem bişeyler alsaydın marketten güzel bi sofra donatsaydın çok iyi olurmuş
ayh kızlar içim yandı bak sımdı kıyamam yaaa arıyım barı of keske gıtseydımişte şeytana uymak bu yüzden günah canım
gitseydin kız ben bile üzüldüm şimdi bak bi sıcak çorba yapıvereydin nolurdu
ayh kızlar içim yandı bak sımdı kıyamam yaaa arıyım barı of keske gıtseydım
yarın gıdememkı canm hem o işe gıdecek hem bnmde kursum varyarın git erkenden yemek hazırla çocuğa hem bu hareketinle gözünde bir level daha atlıcağına dair adım gbi eminim çünkü erkekler anneleri gibi kadınla evlenirlermiş
kızlar şuna bakın..
Eki Görüntüle 470046
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?