Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sallayın gitsin yoksa bi 5 sene sonra yine aynı modda bulursunuz kendinizi olmuyorsa zorlamayın cunku hayatımızdan giden bir dakika bile herseyden onemli kendi hayatınıza kendi hobilerinize arkadaslarınıza ailenize adapte olun onunla ilgili sorunlara degil en fazla ayrılır 1-2 ay acı cekersiniz sonra hayatınızı yine daha guzel bir sekilde devam ettirirsiniz

burada yeniyim ve suan kesfederken buldum evlilik meselesi uzuyorsa bence de salla yani...sonucta en iyi kararii verecek olan sensn ve kendi cizgini kendin belirleyeceksn..evlilik gercekten coook buyuk bisey bana gore tarifi yok ve hic dusunmyrm..ama iyi scmelyz evlenecegmz ksileri cevremden ve arkadaslarmdan cogu mutsuz sosyal hayat sifir..

Şuanda belki yanlış bir konu başlığına yazıyorum ama olsun, paylaşmak istedim :)
Ben evliyim ve eşimle 6 ayın sonunda evlendik.
Yani ben ki, evlenmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyordum ( eşim de aynı duygular içerisindeymiş sonradan öğrendim)
Diyeceğim o ki, şu kadar süre geçti nisanlanmadık, evlenmedik diye vb demek yerine hayırlısı neyse o olsun demeyi tercih ettim hep. Eğer ilişkiniz uzuyorsa, sonuca bağlanmıyorsa, vardır bir hayır. Kadere kısmete inanan bi insanım sanırım :) Bence önemli olan evlilikten sonra dengeyi korumak. Çevremdeki evli arkadaşlarım ne kadar da "bekarlık sultanlıktır, evlenme başını yakma" dese de, çok şükür bir pişmanlık duymuyorum. Doğru kişinin eninde sonunda sizi bulacağını düşünüyorum..
Umarım hepiniz için hakkınızda hayırlısı neyse o olur. İnşallah hep mutlu olursunuz.

kızlar tartıştık ben haklıydım gönlümü aramak için aradı baya bende nazlandım açmadım eni sonunda açtım beni sinir etti zaten orucum beni ayak üstü deli ettin defol git ne halin varsa gör dedi bende tutamadım kendimi bağırdım çağırdım bana saydı sayıştırdı sonrada kendi haklıymış gibi trip atıyor bir daha arama beni diye off kızlar çok yoruyo bu adam beni

hürremim sana noldu bebeim

selam kızlar bende bi gelişme yok ayrıyız hala..
bugün doktora gideceğimi biliyodu "senden son isteğim doktorun söylediklerini bana haber vermen" diye mesaj atmış..
bende "gerek yok bundan sonra bana ne sebeple olursa olsun mesaj atma" dedim oda "of of. tamam." yazmış.. onun dışında bide face ini geri açmış.. :) sizlerde ne var ne yok??

canım uzme kendını sen .kotu bırseyın yoktur umarım ?

ben de yarın ıcın psıkologdan randevu aldım .malum son zamanlar da

yasadıklarım kolay seyler degıldı .sureklı sok ustune sok yasıyorum .

ınsallah kendımı toparlarım canım .

canım baş ağrısından doktora gitmiştim.. migren tedavisine başladık ama birde mr istedi doktor.. onun sonucuna bakarakta beyinde küçülme olduğunu söyledi.. ilerki yaşlarda normalmiş bu ama benim yaşında olması normal değilmiş.. beni daha iyi bi doktora yönlendirdi bugün gidecektim gidemedim yarın gidicem inşallah..
inşallah sende rahatlarsın canım birazda olsa.. hem ruhen hem fiziken yordu bu adamlar bizi..

canım sende arama artık şunu ya.. bir daha arama demiş hemde.. arama bak bikaç gün sonra nasıl kuzu gibi dönecek sana.. hatta neden aramadın dicek.. her sinirlendiğinde yakıp yıkıyo ortalığı böyle olmaz..

cok gecmıs olsun canım .evet tatlım ruhen de fızıken de hıc saglıklı degılım .

tek ıstedıgım br an once eskı neseme keyfıme kavusmak .

bu halımden aılem de etkılenıyor onlar da uzuluyor ıyıce kahroluyorum .

eskı ben olmalıyım artık .

canım ya bu çocuğu ben çözemedim hem seni kaybetmekten korkuyo hemde başına buyruk rahat davranıyo sen tavrını böyle sürdürmeye devam et

az önce konuştuk ben dilime hakim olmadığımdan kendimi haklıyken haksız konuma düşürüyorum off

[video=youtube;CfldVEVyaq0]http://www.youtube.com/watch?v=CfldVEVyaq0&feature=share[/video]

savas filmlerinde olurya yaralı yaralı devam etmisim sonuna kadar aşk ya yanımdasın sanmısım..

Selam kizlar nasilsiniz
ben ask la balik tutuyorum su an
sizlerde ne var ne yok

kurabıyecım ya tatlım cok uzuyo bu senı.ıkı mıstık gıcık bunlar.
benımkı de bana kotu dawranıyo kız
hhiç tınlamıcan bunları şekerim bundan anlarlar

anzer sana da aynısını dıyecegım tatlım arama sorma bı sure kafa dınle.senınkıde çocuk gıbı dawranıo iyicer yüzsüzleşmiş valla,bak ilişki laçkalaşmasın tatlım eger tam ayrılmıcaksan sureklı ayrılıp durma cıddıyetını kaybedersın

sağol canım..
bende eski anzer olmak istiyorum o kadar rahattımki.. kafamı bişeye takmazdım.. keşke öyle olabilsem yine..
umaım sende toparlanırsın hem ailende sana çok destek olur toparlanman için..

canım her ayrılıkta geri dönüyorum ondan böyle rahat.. dönene kadar neler çekiyo yalvar yakar kapılarımda yatıyo ama barışınca herşey sıfırlanıyo..
o zaman haklı olduğunda bişe söylemeden önce içinden ona kadar say canım.. sinirin birazda olsa geçiyo..

canım benim her ayrılığım ciddiydi son zamanlardaki.. ama o kadar yalvardı yakardıki döndüm bende.. hatta bu son döndüğümde sürekli bana teşekkür etti.. ama bikaç gün sonra yine kendi bildiğini okumaya başladı.. dönmicem bu sefer..

kız ciddi anlamda çekilmez oluyo bazen
boşver kurabiye bırak şunu önüne bak diyorum ama tekrar dayanamıyorum
dediğin gbi tınlamicaz aslında ama ahh bi becerebilsek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…