Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

uyku tutmadı kacta yattım 8 de kalktım.artık yoruldum bıktım.bütün hayallerim yıkılacaksa yıkılsın.sevgının olmadıgı yerde yokum.bi senı sevıyorum dıyor telefonda guzel konusmaya baslıyoruz, bırde bı konuda hemen kızınca bana senı sewmemı ıstıyosan boyle yapma dıyor.sonra dıyorumkı nasıl yanı sewmıyor muydun bu sefer kızdırdın ondan dedım dıyor.ama eskı sewgılısı zamanında bunu boynuzladıgı halde affetmiş,demekkı ınsan sewmeyınce hiç naz çekemıyor.uzun bı sure sesını duymak yuzunu gormek kesınlıkle ıstemıyorum.ama ayrılık konusması yapmaya da hazır değilim.hiç konusmadan gıtse hayatımdan keske.bir şeyleri konusmak ağrıma gıdıyor.birde ben onu düşünüp üzülüyorum parasız kaldı dıye ne kadar aptalım eskı sewgılısı düşünsün bana noluyosa.kendımden nefret ettım artık kendımı aptal gıbı hıssedıyorum 2 yılımı boş yere harcadım

5,5 yılla kafası allak bullak olmuş şekılde bende buraya takılayım ..:) hem de sizden de fikir alayım yoksa bunalım bunalım dolaşmaya devam.5,5 yılın son 2 yılı felan sürekli ayrıl barış modundayız arkadaslar . barışıyoruz sonra bir ay geçince ben hiç birşeyın değişmediğini yine idrak edip soğuyorum ..çünkü ben burada yaşamak istemıyorum , geçen yıl babama çıtlattım kesınlıkle hayır dedi adam yerine bile koymadı -ki görüştüğümüzü bilse :S ailemden kimse desteklemıyor yani.. ayrılınca da ben hep kendımı suçlu hissedıyrom o çok emek harcadı o cok sevdı ben yaptım ben neden oldum diye başlıyorum ..onunla evlilik fikrinden mi korkuyrm yoksa babamın tepkısınden mı aynı ilçede oturuyoruz o babasıyla çalışıyo ,daha bu yıl sınava girmeye karar verdı küçük de değiliz ki olur olur gider de dıyemıyorum bn 26 o 28inde. senden tek istediğim cesaret diyo ama ben babamı herkesi karşıma almaya değer mi emin olamıyorum. bana da yardımcı olun kızlar (

Baban neden istemiyor?

Az cok eski yazilarina baktim, sorun ne oldugunu tam olarak anlayamadim Hurremland.
Bir barisip bir kusuyormusunuz, olabilir herkeste olabilir hele uzun sureli iliski ise.
Mutlaka konusmalisin onunla, anlat icindekilerini sakince.
Baktin trip mip yapiyor, uzaklas. Sonrada baktin arayip sormuyor, iliskini bitirirsin.
Ama insallah hersey iyi gider.
Ve sunu unutma hayata bir kere geliyoruz, uzulmeye degmez her kim olursa olsun, ailen haric.

canım babanında vardır bı bıldıgı?
neden ıstemedıgını bende merak ettım?

canım 2 yıldır dewam edıyor.sorun aramızdakı yaş farkı ve bazı maddi problemlerdi.
o geçmişte cok kadınla beraber olmuş duyguları biraz ölmüş gibi gelıyor bana 35 yasında.evlenmeyı düşünüyoruz ama sevgisinden bi türlü emın olamıyorum çunku cok dik başlı asla ben ıstedıgım ıcın bır sey yapmıyor.benı değiştirmeye çalışma dıyor baska bir şey demıyor.bende 23 olucam.bilmıyorum canm hayırlısı.ben artık onu aramayı dusunmuyorum..

Oyy kuzum ne yaptin sen :)
Baksana hersey ortada, kaybeden sen degil o olur valla
Aramamakla en iyisini dusunmussun cnm.
Birde annesi gibi davranma ya, parasi var mi yok mu? Koskoca adam bosverrr.
Senden 12 yas buyuk asil o senin uzerine titremesi lazim, hemde normalden cok daha fazla.
Citir hatunu bulmus, ne kadar sansli oldugunu bile bilmiyor. Sen rahatina bak.
Eger gercekten seviyorsa, seni kaybetmemek icin elinden geleni yapicaktir emin ol.
Dedigin gibi; Hayirlisi olsun.

babam arada onun yanına uğrar çayını içerdi,erkek arkadasım aynı zamanda abımın de arkadası.aralarında bi para mevzusu dönmüş abım ondan bı ara borç almış ve askerdeydı. erkek arkadasımın da babama vereceği küçük bi miktar borç olmuş .ben babama bahsettiğimde o daha verdiği sözü tutmadı,onlarla arkadas bile olunmaz dedi.bu durumu ona anlatınca da ben o parayı abının bana olan borcuna saydım bunu da babana söyledım dedi gerekırse karşısına cıkar anlatırım dıyo ama babam onu felan dınlemez , abime sordum bn verdım hatrlıyorum ama emın değilim dedi, olay öncekı yıl olmuş ve bn babama gecen yıl söyledım, o zaman öğrendm ve ayrılmştık sonra onu dinlemedım diye yıne barıştık ...bı de bn üniv. mezunuym o lise, atanma ihtımalim var, bı yanda bunca sene , işin içinden çıkamıyorum

haklısın canım ben nıye ustune titriyorsam bundan sonra değişicem.
yoruldum zaten artık.hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…