- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.621
tatlım bu defa kararlılığını göster şuna bi öyle bi böyle nedir yahu iyice oyuncağa çevirdicanım her ayrılıkta geri dönüyorum ondan böyle rahat.. dönene kadar neler çekiyo yalvar yakar kapılarımda yatıyo ama barışınca herşey sıfırlanıyo..
o zaman haklı olduğunda bişe söylemeden önce içinden ona kadar say canım.. sinirin birazda olsa geçiyo..
valla şekerim ben bugun aramadım tuttum kendımı,açıkcası içimden de gelmedı.konussak gorussek sadece kalbımı kırıyo zaten gerek yok sankı moralım cok duzgunüş gibikız ciddi anlamda çekilmez oluyo bazen
boşver kurabiye bırak şunu önüne bak diyorum ama tekrar dayanamıyorum
dediğin gbi tınlamicaz aslında ama ahh bi becerebilsek:26:
inşallah canım senın içinde oyle olur umarımBebeklerim dualarım sizinle,hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
tatlım bende tıpkı senin gibiyim iştee nasıl olsa bitmez diye hemen ayrıldık bitti diyorumkizlar az sakin olun iliskinizde
biz bunca sene baya tartisitk ettik ama yinede ayrilik olmadi
hep ben ayriliktan bahsederdim oda kirilirdi hersey pamuk ipligine mi bagli diye
bende iste ayrilmayacagimizi bildiigmden ya da laf olsun diye derdim ki demezdimde bir cümle ederdim
ucu acik o üstüme düstükce havalanirdim belkide ama simdi anladim kolay degil iliskiler
daha makulum ben kendimi törpüledigimi düsünüyorum ama ona göre yok ayniyim
söyle sakin kafayla düsünün hani insan karsisindakine benim suyumda kötü demez ama kendine malasef
bunu cok acik diyebiliyor..kurabiyem sana diyorum gercekten kendini bilirsin benim cok pis
inadim vardir bir lafi alip oradan oraya cekerim ama sagolsun hep cekti..sende bir düsün
senin yanlislarin ne diye o zaman gercekten faydasi oluyor...
iyi yapmışsın canım benim..valla şekerim ben bugun aramadım tuttum kendımı,açıkcası içimden de gelmedı.konussak gorussek sadece kalbımı kırıyo zaten gerek yok sankı moralım cok duzgunüş gibi
Bebeklerim dualarım sizinle,hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Kız aslında mutlu olmak,geçinmek zor değil de...İki tarafın da çabalaması lazım...
aynen canim mükemmel insan yok malasef herkesin bir eksigi var
iste bazen bunlarin üstüne gitmemek gerek,Allahim eylül gelsinde bizde takalim artik yüzügü
biraz özlestiri yapinca daha farkli olur...
ama suda var olmuyorsa olmuyordur...evlenecegin insan olup olmadigi önemli simdi sevgiliyken hersey
kolay ama gelecegini kurdugun insan eger özverisizse,senin degerli oldugunu hissettirmiyorsa o zaman ilerdede böyle devam
eder..
kurabiyem aman haa diline artik sahip ol:)
bak 7.5 seneyi askin zamanda ben hep bunu yaptim yaptim
3-4 ay öncesinden yine benim birseyimden tartisma cikti ama ben hala demem hataliyim diye
yine öyle imalari savuruyorum adami deli etmisim bana bir soguk bir soguk
hani gecmedimi filan diye düsünüyorum cünkü ben hirsimi aldiysam olay benim icin biter..
sonra yine zorlami konusuyorsun su bu yine basladim bana dedi ki
kafam cok karsik dedi ki ben hayatimda ondan böyle birsey duymadim neden dedim
sen sürekli böyle yapiyorsun yarin evlenecez ben aklim karisik filan fistik geri vites yaptim
dahada ima yok arada baska sekillerde laf sokuyorum ama onlarida düzeltmem gerek..
söyle bir baktim gercekten cileden cikarmisim..hala o durumda bile haa ayrillaim diyorsun ok bu gecmez
karisik madem filan diye tripler atiyorum ayrildik yani filan diyorum ama o hala onu demiyor
ya gecer filan diyor baya bi gec gecti:) hasta etti beni ama neyse sükür bende bir ders cikardim
dilimi tutmam gerek...sende artik sakin ol bak ben sana acik örnek olayim insan yasamadikca bilmez ama
yinede yerinde ve gercekten istediginde bunu söyle
tatlım bu defa kararlılığını göster şuna bi öyle bi böyle nedir yahu iyice oyuncağa çevirdi
çok denedim sakin kalmayım içimden saymayı ama beni çıldırtıyo
kararlılık değil bitti zaten canım ona dönmem için mantıklı sebep kalmadı ortada..
kızla konuştu diye ayrıldım affet dedi hata ettim senden saklayarak dedi 2 senenin hatırına döndüm.. zaten öküzün tekidir bi incelik bi romantizm denen şey yoktur.. işsiz güçsüz bide o var o haliyle bile beklemeye hazırdım onu ne salakmışım.. bide bana herşey senin istediğin gibi olmayacak anzer paşa dedi yaorda film koptu benim aslında.. ney benim istediğim gibiydiki zaten?? halbuki barışmadan herşey senin istediğin gibi olacak diyodu.. yani ben enayiydim bu ilişkide.. hep veren taraf ama hiç alamayan taraf..
evet canım gerçekten bu kadar fedakarlık yeter ciddi anlamda kopukluk hissediyorsan ve mantığına yatmayan çok fazla yönü varsa boş yere uzatmanın hiçbir anlamı yok:26:
aynen öyle canım..
şimdi sesi çıkmıyo çünkü döneceğimi bekliyo hala ama bu sefer öyle olmicak.. yalvarsada dönmem bu sefer.. :)
kararlılık değil bitti zaten canım ona dönmem için mantıklı sebep kalmadı ortada..
kızla konuştu diye ayrıldım affet dedi hata ettim senden saklayarak dedi 2 senenin hatırına döndüm.. zaten öküzün tekidir bi incelik bi romantizm denen şey yoktur.. işsiz güçsüz bide o var o haliyle bile beklemeye hazırdım onu ne salakmışım.. bide bana herşey senin istediğin gibi olmayacak anzer paşa dedi yaorda film koptu benim aslında.. ney benim istediğim gibiydiki zaten?? halbuki barışmadan herşey senin istediğin gibi olacak diyodu.. yani ben enayiydim bu ilişkide.. hep veren taraf ama hiç alamayan taraf..
asla bitir demeye dilim varmıyo canım benim ama gerçekten o kadar emeğe karşı bir gelişme göstermedi madem neden üzüleceksin ki yani
gerçekten hepimiz biliyoruz ne kadar fedakarlık yaptığını emek verip çoğu kez affettiğini ama yetti harbiden
canim isi yok derken nasil yok,
yani ne yapiyor? ne düsünüyor planlari neydi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?