- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.841
kızlar az önce mesaj atmış başım çatlayacak gibi ben birazdan arayacağım seni diye
ben onun canı isteyince konuşup canı istemeyince atacağı oyuncak bebeği değilim bunu göstereceğim ona
arasın cevap vermeyeceğim ben ağlarken nerdeydi ??? o kadar dil dökerken?????
kızlar az önce mesaj atmış başım çatlayacak gibi ben birazdan arayacağım seni diye
ben onun canı isteyince konuşup canı istemeyince atacağı oyuncak bebeği değilim bunu göstereceğim ona
açarsamda artık benim için hiçbişey ifade etmediğini tamamen bittiğini ve ona asla hakkımı helal etmediğimi söyleyip kapatırımcanim bi ac bakalim sen önce yapacaktin o aramama isini simdi
bi ac bakalim ne diyecek,ya simdi ne durumuna düseceksin biliyor musun eger daha fevri davranirsan
kendi birsey yapti simdide üste cikmaya calisiyor..
ac ama konsurken yalvarma.. yanlis birsey söyledgini sadece o an sinirlendirmek icin dedigini söyle..
ya biteceksede konusarak bitmeli hicbir sey yarim kalmamali
İste bunu yapma kurabiye ac konus derdinizi dokun ortaya biteceksede adam akıllı bitsin öyle kendi icinde bocalayip kendini bitirerek değil dün geceden beri kotusun aramasını bekliyosun arayacakta madem sende o telefonu armalısın
kesinlikle yani ölelim biz.insan ayrı bi sinir oluyo ya. bizimkide 7.5 yıl oldu liseden beri herşey yolunda bi engelimizde yok ama işte demekki olmayınca olmuyorbazen cıktıkları 1 sene icerisinde evlenenleri goruyorumsinirim bozuluyor ya ölelim biz:26:
canım sen de biraz fevri davranmışsın hem de kıymayın ilişkinize biraz sinirleriniz geçsin öyle hareket edin...tabi biz ayrıntıları bilmeden yorum yapıyoruz...
canım aç bakalım ne diyecek.. sende tavrını koy, öyle konuş..
kaç saat oldu aramıyo çıldırcam öffff
arayıpda hic birsey olmamıs gibi davranır Allah bilir ya beklerim yani erkeklerden
aramadı mı hala?? 1 saat olmuş ama..:44:
arayıpda hic birsey olmamıs gibi davranır Allah bilir ya beklerim yani erkeklerden
yoo bence elinde bir koz var sen nasl benim isime iki kurusluk is dersinden girip saldirabilir yani suanda
o pek suclu degil gibi
kızlar aradı aynı buzlarülkesinin dediği gibi elindeki işine attığım kozu kullanıyor şarjı bitti kapandı telefon arar birazdan yine
kızlar konuştuk çok soğuktuk ikimizde
alttan falan almadım
bana işine laf söylediğim için kızdığını söyledi
ben namussuzluk yapmıyorum kaçakçılık yapmıyorum anlımın teriyle yapıyorum işimi nasıl bunu diyebiliyorsun falan dedi
kızlar işi güzel bi iş yani ben zaten küçümsediğimden falan demedim 3 kuruşluk diye
ona bunu izah ettim
ikimizde özür diledik ama çok soğuğuz şuanda iyi geceler diyip kapattık
hani yemin etmişti nolduu
onuda konuştuk 3 gün oruç tutacak
aramız tam olarak düzelmiş sayılmaz anzerim çok soğuk konuştuk ve öylecede kapattık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?