Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynn oyle tatlım.o ıkı ruh hastası kardesle hayatına dewam etsın.bu bahsettıgım kadın dul ve bu yuzden eskı sewgılım ve aılesı bunu ıstememiş,ve bu bayana acıyormus eskı sewgılım , ama asla umut wermedım ona ıcım rahat sanada yanlıs yapmadım senı zaten bılıyordu dıyor ama bu kadını kıramaması aklıma hala bır seyler hıssettıgı suphesını getırıyor her ne kadar ınkar etsede.kadının hayatında da bırı varmıs sozde buarada.amaaaan ne hallerı varsa gorsunler bırbırlerıyle ugrassın dursunlar ben canımı yolda bulmadım

aynen oyle en cokta haksızlıklar canını yakıyor ınsanın en cokta onu hazmedemıyor.ama sunu ogrendım kımı cok sewsen onu enınde sonunda kaybedıyorsun o yuzden cok sewmemek lazım.aşk bı hastalık.senı mutlu edenlerı gormezsın sana acı cektıren deger wermeyenlerde ısrar edersın.bundan sonra asık olmak yasak ask hayatımda daha temkınlı olacagım umarım bu cektıgım son acı olur

2 gündür buraya gelip sizi mutlu etmeye çalışıyorum ama herkes kendi canının derdine düşmüş, sanırım yazılanlar es geçiliyor. Neyse, hurremland durum bayağı can sıkıcı olmuş hatta fazlasıyla kırıcı... Bu saatten sonra yapman gerekene karar vermişsin zaten bana çok bişey söylemeye değmez. Aşk, karşılıklı anlayış olunca aşk oluyor. Tek taraf verince bu bencillik oluyor. Erkek arkadaşının yaptığı çok saçma bi kere. Sen bana bunu yaptırıyorsan sende telefondan numaraları sileceksin. tarzında cümleler olgunluk değil çocukluk belirtisi. Bu çocuktan kurtulduğun için de birine zekat falan ver bence. Kusura bakma biraz sert cıktım ama böyleleri bunu hakeder.

Kestane şekerim, size ne oldu? Sudan sebeplerle yıpratmayın ilişkinizi..

Son düzenleme:
Hürrem bacım şok oldum çok üzüldüm ya

Seninki harbiden cinnet getirmiş

Canım ya gerçekten üzüldüm

Belki söylediklerine pişman olur :26::26::26:

Özür diler senden ha :26:

Ayy bilmiyorum nefret kusmuş resmen

Son düzenleme:
kızlar niye kotu gidiyor bu ara ilişkiler bozuldumu herkesinki bozuluyor:26:

valla ben kendi adıma söylim.. ben kendimi hatalı görüyorum biraz.. asla onsuz olamam imajını verdim oda beni üzmekte sakınca görmedi.. telefonda defalarca hıçkıra hıçkıra ağladım kılı kıpırdamadı.. insanın, sevdiğinin bir damla gözyaşı için içi gider ya normalde..
bizim hikayemiz çok güzel başladı ama çokta kötü bitti..

Bugu_su

Siz beyaz eşyadan kavga etmişiniz ya

Biz de bohça yüzünden kavga etmiştik

Hatta ayrılmıştık :)

Olur böyle şeyler birbirinize saydırmayın

of canım yaa aksam kısacık bişe yazmışsın aklım sende kaldıı valla olayın bukadar kötü olduğunu tahmın etmemiştim..en basındada söylediğim gibi eski sevgiliyle arkadas kalmak bana ters ne ben kalırm ne de sevgilim kalabilir.emın ol bikaç gün içinde köpek gibi pişman olacak semiramis demişti dersin ağır konuşmuş tabi ama karar senın hakkında hayırlı olan olsun inşallah..erkekler dırdırı gerçekten sevmiyolar ama burda sen haklısın hep göz yumdun alttan aldın ama o abarttıkça abarttı ve sonuç olarak sen patlama noktası yaşadın bu durumda onun ılımlı olması gerekirdi o salağın kızkardeşi senden daha mı değerli ne var yani sil gitsin dmi ama neyse olan olmuş eğer kesın olarak kalbinde ve beyninde bitirdyisen bu işi yoluna bak kendine layık yakışan insanlarla ol gerçi ben biraz kaderciyim doğru veya yanlış bilmiyorum inşallah yüzün kadar kaderinde güzel yazılmıştır

az bıle yazmıssın canm sorun yok

aynen oyle ttlım patlama noktası yasadı butun nefretını kustu.kendı yarattığı eseri kaldıramadı daha fazla...

bılmıyorum canm pişman olur mu belkı ılerde bır gun ama benı arayacagını sanmıyorum su donem zaten,nefret etmıs ya benden neden arasınkı.o suan mesuttur.hayırlsı dıyelım her zaman canm.aynen benım son yasadıklarım alttan aldıkca patlama oldu ceneme vurdu ve netıce bu işte ama bunu anlayamayacak kadar duygusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…