Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

erkekler sinirlerine hakim olamaz bastan soyler agzına geleni ama akılları sonra baslarına gelirkadınlarda tam tersi ilk gunler sesi cıkmaz ama sonrasında unutur

kızlar benımkiyle telde konuştukta evlilikle ilgili vs sizce kim haklı :26:
bana dedi kpssye gir veya okuluna devam gelecek için bişeyler yap hep böyle fabrikadamı calısacaksın evlenince çalıştırmam ben karımı göremeyeceksem neden evleneyim bugun için yaşama geleceği düşün biraz benım aldıgım maaşla asla geçim olmaz ben 1500 tl de alsam evlenmem diyo..bide bütün eşyaları o alacakmışş ben dedim iki tarafta alıyo olmaz öyle şey ben aileme ödettirmem ben ödicem hepsini diyo..bende diyorum ki herkes annesının karnından evle arabayla cıkmıyo senın gibi düşünse herkes kimse evlenmez dedim ben onu anlamıyomuşum

ohhoooo aynen kımse ewlenemez oyle olsa.ama sende bir şeyler yapmaya calıs canım o konuda haklı.kpss okul felan..

ohhoooo aynen kımse ewlenemez oyle olsa.ama sende bir şeyler yapmaya calıs canım o konuda haklı.kpss okul felan..
okula devam edicem zaten kpssye girdim önceden okulun bitmesine 4 sene var daha yanı biz 4 seneden önce evlenemicez demek bu 4 seneden önce ben adam akıllı okulumla ilgili işte bulamam anlatabiliyo muyum zaten evlendiğinde okula pek devam edilemiyo genelde

hah işte şöyle ol bitanem senden kıymetli değil hiç kimse her zaman bunu düşün ve kendini çek artık bu adama bildir haddini
emin ol unutacaksın zamanla hatta kendine güleceksin ben 2 yıl boyunca nasıl çekmişim bu adamı diye
yeterki zamana bırak
haftasonları cok kotu olucam bılıyorum haftasonlarını beraber gecırırdık o boşluk canımı yakıcak bılıyorum
haftasonları başka etkinlikler bulursun kendine tatlım aklıma bile gelmez

Son düzenleme:
hmmm canm beklemek ıstemezsenız evlenırsınız hem okula acıktan dewam edersın hem bı yerde calısırsın oda calısır olur bıter geçinirsiniz.senınkıde amma mukemmelıyetcı cıktı haaa.biraz cesaretlı olsun.istedıkten sonra her sey bı sekılde olur Allah yardım eder

..
onun acelesi yokki canım benım var nedense o diyo maaşımın yeterli olduguna emın olana kadar evlenmem gerekirse 40yasına kadar

yani çok ince düşünüyo bu çocuk.. zamanın ne getireceği belli olmaz siz hele bi adım atın mesela bi söz yaparak.. evlenene kadar ohooo.. belki iyi bi iş bulacak.. yarınımız belli değilken seneler sonrasını sağlama almak çok saçma.. beraber halledersiniz biraz cesareti olsun ya..

canim ben senin durumu bilmiyorum yani sen okulu mu biraktin yaridi yada 2 yillik okuyup üzerine mi tamamlayacaksin?

kpssye gir ama iyi bir calisma olmazsa oda kötü iiyi bir puan alman gerek...

sen simdi calisyorsun fakat evlenince neden calistirmiyor

yok canım ya okulu dondurmak zorunda kaldım 4 yıllık okuduugum bölüm ama ailevi sorunlar cıktı ortaya vs..bu yıl yenı kayıt yaptırıcam kpss konusunda cok umutsuzum o konuda bana kızıyo hayata cok negatif bakıyomusum ama kpss genelde arkası olmayan atanamıyo atansada cok nadirrr bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :26: evlenınce fabrika vardiyeli oluyo ya 12-8 oluyo mesela gece gidiyosun sabah geliyosun o yüzden çalıştırmazmış beni göremeyecekse adam akıllı neden evlensinmiş öyle diyo

söz meselesini istiyomuşş yemın etti istediğine dair yüzüklerle ilgili araştırma yapacak bakalım ben gidene kadar yanına..bilmiyorum napıcaz yaa cok ince ayrıntılı düşünüyo

canim okurken nisanlanan -evlenenler var...yani bir 4 yil daha beklemek zorunda degilsiniz bence,ayrica hadi sen okulu dondurmadan normal olarak calisiyor ama bir ünide hic okumamis olsaydin

fikiri degisir miydi yani?

tabiki güzel seni tesvik etmesi oku demesi ama is olmadan evlenmem zor..ha ama tabiki dedigi gibi kendi yapacaksa herseyi borcsuz harcsiz zor

o yüzden birkim yaparsa bilmem.....hayirlisi olsun ya herkes icin...

benim okulda bitmiyor malasef ama birakacam acikögretime devam edecem...yatay gecise basvuracam ama oda torpilsiz tutmaz

Son düzenleme:
millet ıftarını yaptı bnm daha bı lokma gırmedı agzıma

hurrem canim sende benimle birlikte yap 50 dakika filan var asagi yukari :)

ya bosver canim valla takma icin aciyor ama bosver sen daha iyilerine layiksin.

onu hayatindan cirkmamak icn seni feda etmis bosver

birikim yapmayı planlıyo ama maaşının 2-2 bcuk milyar olması lazımmmışş polisliği kazanırsa olacak o da..off offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…