- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.421
söz meselesini istiyomuşş yemın etti istediğine dair yüzüklerle ilgili araştırma yapacak bakalım ben gidene kadar yanına..bilmiyorum napıcaz yaa cok ince ayrıntılı düşünüyo
canım hemen bişeyler yiyosun hadiiiiii yapma böyle kendineeee sen değerlisin unutma kızarım bakmillet ıftarını yaptı bnm daha bı lokma gırmedı agzıma
birikim yapmayı planlıyo ama maaşının 2-2 bcuk milyar olması lazımmmışş polisliği kazanırsa olacak o da..off offff
kpssden 60 puan alırsa en az girebilecekmiş canım sınavlar nezaman bilmiyorum..torpil konusunda emın değilimm inşallah olurrkazanir insallah canim ya.sinavlari bu aralar degil mi?
insallah olur..oralarada torpil gerekiyor mu?
kpssden 60 puan alırsa en az girebilecekmiş canım sınavlar nezaman bilmiyorum..torpil konusunda emın değilimm inşallah olurr
..
onun acelesi yokki canım benım var nedense o diyo maaşımın yeterli olduguna emın olana kadar evlenmem gerekirse 40yasına kadar
yok onun iyi bi işi olmadan evlenemezmişizz onu diyo canım
tatlım gerçekten cok haklı bi konuya değindin..cok haklısınnn bende erkeğin bu konularda ısrarcı olması gerektiği taraftarıyım ama benımkinde o ısrar yokk geleceği düşünüyo mantıklı düşünüyomuş tamam bazı yerlerde haklı ama ben istiyorumki karım ol artık desin yüzüğümü tak desin..o kaçtıkça ben üzerine gidiyorum bu konuda yanlış yapıyorum farkındayımSemiramis tam olarak senin ilişkinle ilgili bir şey bilmiyorum...
Yani kaba taslak şeyler...
Fakat dikkatimi çeken bir şey var neden sürekli yüzük yada evlilik meselesini sen gündeme getiriyorsun?
Biraz ağırdan alsan...
Yani bana göre bi erkek artık evlenelim demeli...
Bi erkek artık yüzük takalım demeli...
Ama bi kaç kere rastladımda sen zorluyorsun yüzük ve evlilik konusunda sanki...
Neyse fazla bi bilgim yok o yüzden çok yorum yapmam yanlış olur bilmeden...
Ama son konuşmaya gelince ikinizinde haklı olduğu yerler var...
Mesela onun haklı olduğu konu kpss...
Bencede kpssye çalışmalısın ve karamsar olmamalısın...
Tamam bazıları torpille işe alınıyor ama hakkıyla alınan insanlarda var...
Bu yüzden sen çalış ve sınavına gir...
Ayrıca borçsuz kim evlenmiş ki...Evlilik bu elbet borç harç olucak...
Ve siz bi hayatı ikiniz paylaşıcaksınız...Bu yüzden bütün herşeyi onun almak istemeside saçma...
İkiniz ortaklaşa alın..
Birde şu konu var 1500 tl maaş alsa bile evlenmezmiş lafı...
o kadar para az değil ki... Sende çalışırsın daha rahat edersiniz..Gerçi yaşayacağınız şehirede bağlı ama sonuç ne olursa olsun o kadar maaşla geçinen birde çocuk okutan insanlarda var...
Açıkça söylemek gerekirse erkek arkadaşın evlilikten kaçıyor gibime geldi herşeye bi bahanesi var gibi ...
evet canım bende çalışırım diyorum ama fabrika olmaz diyo ben karımı göremeyeceksem olmaz dyo vs vs cok ince ayrıntılı düşünüyo yaaaa evlenemicez galiba hiç o bu düşüncesinden vazgeçmezsene alaka ya 2,5 milyar maaşı olmadan evlenmicekmiş falan 5 milyar almayı falan mı düşünüyor bu adam evlenmek için
1,5 milyarda alabilir yani şaştım kaldım bu işe hem sen diyormuşsun birde evlenincce bende çalışırım diye daha ne
mesela ben çalışmıcam evlenince kocam çalışıcak o zaman benim kocamda 10 milyar maaş alana kadar almasın beni var mı öyle bişi evlilik bu azı da bilirsin çoku da
takıcaz bakalımm araştırma yapacaktı en sonn ben oraya gidene kadarrmadem böyle bi planı var sana söz takmalı
evet haklısın canım o konuda bende ona hak verıyorum ama cok mükemmelliyetçi ve bu gidişle biz evlenemeyiz ben buna kızıyorum hiçbirşey dört dörtlük olmazki hayattasemıramıs bebeım barısmıssınız cok cok sevındım
tatlım sevgılının soyledıgı bır kac seye aynen katılıyorum
dedıgı cok dogru yarınını dusunmen gerekıyor kendıne
bı hedef belırleyıp egıtımını devam ettırmelısın .
cok dogru dıyor,bu devır de tek kısının maasıyla gecım olmuyor .
buyuk sehırler de yasıyoruz ,eskısı gıbı degıl .eskıden annelerımız
gelın olurken bı yatak tek gozlu evlere koylere gelın gelırlermıs .
o yuzden kadın kısmı calısmasa da olurmus.ama sımdı oyle mı canım ,
ne kadar da alcak gonullu de olsak buyuk sehırler de yasıyoruz
halıyle gecım zor .o yuzden sevgılını dınle ve kendıne hedef belırle bebeım .
Sasham hoşgeldiiiin....
sashamia kuzumm nasılsın iyisin dmiii daha önceki sayfalarda yorum yapmıştım yasadıgın kötü olayla ilgili ama görmedın sanırımmm cvp vermedinn
iyi olmana sevındım tatlımmm gençsinnn güzelsinnn bosverrr takma 3 gunluk dünyada hiçbişeyiiihosbulduk bebeklerım
evet kızlar ıyıyım cok sukur .daha sonrasın da cok daha cırkın seyler yasadım ama hıc hatırlayıp ne sızın nede
kendımın keyfını bozmayayım .psıkolog ve psıkıyatrıste gıdıyorum kayısları kopardım da biraz
haplar ıyı geldı gıbı kendını gereksız mutlu hıssedıyorumkafama pek bırsey takamıyorum takamadıgım
ıcın de fala sarmıs durumdayımaksama kadar kahve ıcıp fıncan kapatıp fal bakıyoruz arkadasımla
ev halı ıyıce delırdıgımı dusunuyor orası ayrıhatta babıs anneme dıyor kı ; "hanım bunu nasıl bı doktora goturdıysen
bu ıyıce kafayı kırdı ,aksama kadar fal bakıyor adam gıbı doktor bul şuna ,eskıden ask acısı cekıyordu en azından
zararsızdı ,sımdı de falla kafayı bozdu kafa ıyıce gıttı bunun" dıyorıvet kızlar yaa bı fal hobısı basladı ben de sormayın
aksama kadar kahve ıcmekten bı paket kahveyı bıtırdıgımı farketmıyorumregl oldugumdan oruc da tutamıyorum .
paso kahve ıcıyorumkendını engellemem lazım bu ısın sonu hayırlı degıl sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?