Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

söz meselesini istiyomuşş yemın etti istediğine dair yüzüklerle ilgili araştırma yapacak bakalım ben gidene kadar yanına..bilmiyorum napıcaz yaa cok ince ayrıntılı düşünüyo

mesela diyelim ikinizde çok iyi iş buldunuz tam evlenecekken biriniz işten çıktı e ne olacak evlenmeyecek misiniz??
birbirinizin yanında olduğunuz sürece heşeyi halledersiniz bence.. ki sende çalışacaksın geçinirsiniz rahatça..

kpssden 60 puan alırsa en az girebilecekmiş canım sınavlar nezaman bilmiyorum..torpil konusunda emın değilimm inşallah olurr

canim polislikte mi kpssyle ya haaa sanirim dogru ya hayirlisi olur ya

benim sevgilimin arkadasi oldu ona cok sevindm cok iyi bir cocuktu

Semiramis tam olarak senin ilişkinle ilgili bir şey bilmiyorum...
Yani kaba taslak şeyler...
Fakat dikkatimi çeken bir şey var neden sürekli yüzük yada evlilik meselesini sen gündeme getiriyorsun?
Biraz ağırdan alsan...
Yani bana göre bi erkek artık evlenelim demeli...
Bi erkek artık yüzük takalım demeli...
Ama bi kaç kere rastladımda sen zorluyorsun yüzük ve evlilik konusunda sanki...
Neyse fazla bi bilgim yok o yüzden çok yorum yapmam yanlış olur bilmeden...
Ama son konuşmaya gelince ikinizinde haklı olduğu yerler var...
Mesela onun haklı olduğu konu kpss...
Bencede kpssye çalışmalısın ve karamsar olmamalısın...
Tamam bazıları torpille işe alınıyor ama hakkıyla alınan insanlarda var...
Bu yüzden sen çalış ve sınavına gir...
Ayrıca borçsuz kim evlenmiş ki...Evlilik bu elbet borç harç olucak...
Ve siz bi hayatı ikiniz paylaşıcaksınız...Bu yüzden bütün herşeyi onun almak istemeside saçma...
İkiniz ortaklaşa alın..
Birde şu konu var 1500 tl maaş alsa bile evlenmezmiş lafı...
o kadar para az değil ki... Sende çalışırsın daha rahat edersiniz..Gerçi yaşayacağınız şehirede bağlı ama sonuç ne olursa olsun o kadar maaşla geçinen birde çocuk okutan insanlarda var...
Açıkça söylemek gerekirse erkek arkadaşın evlilikten kaçıyor gibime geldi herşeye bi bahanesi var gibi ...

..
onun acelesi yokki canım benım var nedense o diyo maaşımın yeterli olduguna emın olana kadar evlenmem gerekirse 40yasına kadar

ne alaka ya 2,5 milyar maaşı olmadan evlenmicekmiş falan 5 milyar almayı falan mı düşünüyor bu adam evlenmek için
1,5 milyarda alabilir yani şaştım kaldım bu işe hem sen diyormuşsun birde evlenincce bende çalışırım diye daha ne
mesela ben çalışmıcam evlenince kocam çalışıcak o zaman benim kocamda 10 milyar maaş alana kadar almasın beni var mı öyle bişi evlilik bu azı da bilirsin çoku da

tatlım gerçekten cok haklı bi konuya değindin..cok haklısınnn bende erkeğin bu konularda ısrarcı olması gerektiği taraftarıyım ama benımkinde o ısrar yokk geleceği düşünüyo mantıklı düşünüyomuş tamam bazı yerlerde haklı ama ben istiyorumki karım ol artık desin yüzüğümü tak desin..o kaçtıkça ben üzerine gidiyorum bu konuda yanlış yapıyorum farkındayım

evet canım bende çalışırım diyorum ama fabrika olmaz diyo ben karımı göremeyeceksem olmaz dyo vs vs cok ince ayrıntılı düşünüyo yaaaa evlenemicez galiba hiç o bu düşüncesinden vazgeçmezse

hurremcım bebeım sımdı gordum ve cok uzuldum ama tatlım ınan ayrıldıgınıza degıl de

gormus oldugun haksız muameleye cok uzuldum .canım vıcdanın son derece huzurlu

olsun.elınden gelenın fazlasını yaptın sen bu adama .senın gıbısını bulursa opsun de

basına koysun .hem guzelsın hem ıyı huylusun hem de butun kaba saba hallerını alttan

alarak cektın bu adamı .adamın zaten egosu tavan modda .sureklı karıyerıyle senın

karsına cıkıyordu .bı'De ne dostu bıttı ne arkadasları ne eskı sevgılılerı .hakketen ıyı cektın

ıyı sabır gosterdın bu adama .ne munasebet yaa eskı sevgılıyle arkadas kalmak!?

bı de bunun ıcın senden anlayıs beklıyor pıskınlık baska bırsey degıl .

adamın dullara karsı ayrı gayrı ılgısı var resmen yaa .bı ara da sarısın dulun

tekının ask sozcukklerıyle ugrastın facede,sımdı de eskı sevgılısı cıktı basına .

ayy bunla mı ugrasacaksın yaa allah askına yol ver gıtsın yaa ne halı varsa gorsun .

bulursa senın gıbısını opsun de basına koysun .daha cok bekler senın gıbısını .

sashamia kuzumm nasılsın iyisin dmiii daha önceki sayfalarda yorum yapmıştım yasadıgın kötü olayla ilgili ama görmedın sanırımmm cvp vermedinn

semıramıs bebeım barısmıssınız cok cok sevındım

tatlım sevgılının soyledıgı bır kac seye aynen katılıyorum

dedıgı cok dogru yarınını dusunmen gerekıyor kendıne

bı hedef belırleyıp egıtımını devam ettırmelısın .

cok dogru dıyor,bu devır de tek kısının maasıyla gecım olmuyor .

buyuk sehırler de yasıyoruz ,eskısı gıbı degıl .eskıden annelerımız

gelın olurken bı yatak tek gozlu evlere koylere gelın gelırlermıs .

o yuzden kadın kısmı calısmasa da olurmus.ama sımdı oyle mı canım ,

ne kadar da alcak gonullu de olsak buyuk sehırler de yasıyoruz

halıyle gecım zor .o yuzden sevgılını dınle ve kendıne hedef belırle bebeım .

evet haklısın canım o konuda bende ona hak verıyorum ama cok mükemmelliyetçi ve bu gidişle biz evlenemeyiz ben buna kızıyorum hiçbirşey dört dörtlük olmazki hayatta

Sasham hoşgeldiiiin....

sashamia kuzumm nasılsın iyisin dmiii daha önceki sayfalarda yorum yapmıştım yasadıgın kötü olayla ilgili ama görmedın sanırımmm cvp vermedinn

hosbulduk bebeklerım

evet kızlar ıyıyım cok sukur .daha sonrasın da cok daha cırkın seyler yasadım ama hıc hatırlayıp ne sızın nede

kendımın keyfını bozmayayım .psıkolog ve psıkıyatrıste gıdıyorum kayısları kopardım da biraz

haplar ıyı geldı gıbı kendını gereksız mutlu hıssedıyorum kafama pek bırsey takamıyorum takamadıgım

ıcın de fala sarmıs durumdayım aksama kadar kahve ıcıp fıncan kapatıp fal bakıyoruz arkadasımla

ev halı ıyıce delırdıgımı dusunuyor orası ayrı hatta babıs anneme dıyor kı ; "hanım bunu nasıl bı doktora goturdıysen

bu ıyıce kafayı kırdı ,aksama kadar fal bakıyor adam gıbı doktor bul şuna ,eskıden ask acısı cekıyordu en azından

zararsızdı ,sımdı de falla kafayı bozdu kafa ıyıce gıttı bunun" dıyor ıvet kızlar yaa bı fal hobısı basladı ben de sormayın

aksama kadar kahve ıcmekten bı paket kahveyı bıtırdıgımı farketmıyorum regl oldugumdan oruc da tutamıyorum .

paso kahve ıcıyorum kendını engellemem lazım bu ısın sonu hayırlı degıl sanırsam

iyi olmana sevındım tatlımmm gençsinnn güzelsinnn bosverrr takma 3 gunluk dünyada hiçbişeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…