- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.561
inşallah canım Allah ı ma guwenyorum bende o daha cok suruncek benı kaybettı dıe basını taslara vurucak.bnde mutlu olucam.Allah mağdurun yanında canım ınanıyorumah yavrum benim ya üzülme
doğru kötü söz sahibinindir
hem belkide senin için iyi olan budur önünde daha parlak bir gelecek var belki çünkü;ALLAH gümüş kapıyı kapatır altını açarmış
Semiramis burda olsaydı onu da ilgilendiren bişey söyleyeceğim
Bir kitap okuyorum adı ''Hazreti Aişe''
Yani Ayşe annemizi ve peygamber efendimizle evliliklerini anlatıyor
Onlar her gün 2 hurma ve 1 bardak su ile geçinirken
Bizler şimdi yok şu kadar maaş alayım yok şunu alayım bunu alayım öyle evlenelim derdindeyiz..
kızım kardesıyle karısı geldı sahıt oldular bunun ne mal olduguna.. onların yanında da kapıstık.o yuzden rahatım.herkes bılıyor kım ne
Hiç Türkiyeye gelmeyecek mi
Semiramis burda olsaydı onu da ilgilendiren bişey söyleyeceğim
Bir kitap okuyorum adı ''Hazreti Aişe''
Yani Ayşe annemizi ve peygamber efendimizle evliliklerini anlatıyor
Onlar her gün 2 hurma ve 1 bardak su ile geçinirken
Bizler şimdi yok şu kadar maaş alayım yok şunu alayım bunu alayım öyle evlenelim derdindeyiz..
yaşam standartları yükseldi işte.. güyaa.. ama huzur ve mutluluğun standardı maddiyata bağlandı böylecede.. köyde yaşayacaksın aslında ne güzel olurdu..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gobisime piercing yaptırcam
waaaoowwwkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gobisime piercing yaptırcam
canım onun aılesı akrabalar herkes bılıyordu ben tanıstımda telefonlasıyoruz da.hurrem senin ailen biliyor muydu iliskinizi?
off Allah kolaylık versın canım yaaa dayanmak cok zordur
öff bende değişiklik yapmak istiyorum bi şekilde ama karar verip vazgeçiyorum bu arao acımaz mı ya anamm fena oldumm
6 ayda bir gelicek canim
çok haklısın yumuşacık yataklaarı bile yoktu hatta peygamber efendimiz(s.a.v)taş da yatarmış çoğu zaman ve sirkeye ekmek banıp yermiş bazen gene de şükredermiş
aslında iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş diğil mi ama
inşallah canım Allah ı ma guwenyorum bende o daha cok suruncek benı kaybettı dıe basını taslara vurucak.bnde mutlu olucam.Allah mağdurun yanında canım ınanıyorum
Maneviyattan çok
Maddi şeylere önem vermeye başladık
Maddi şeyleri arzulamaya başladık..
Allah kavuştursun canım
Biraz Peygamberi örnek almaya çalışsak!
Belki mutluluğu öyle yakalarız.
Şimdi o kadar çok şey istiyoruz ki
Düğün istiyoruz, geniş ev istiyoruz, eşyalar istiyoruz, en iyi gelinliği istiyoruz..
Sonra da borç içinde geziyoruz
Borç olmasın para biriktirelim dersek evlilikleri geciktiriyoruz
Kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz :)
inşallah canım.içimi ferahlattın bıraz.yasin felan okuyorum ferahlamak ıcın.Allah a dua edıyorum her an zaten.inşallah hepımızın hakkında hayırlısını verır...ALLAH açılan eli geri çevirmezmiş emin ol eğer dua ettiğin şey olmuyorsa eğer ya sana daha iyi bir şey vericek ya da zamanı yani gene bizi düşündüğü için
dua ve sabır senin için lazım olan şey ramazanda orucunu açarken hayırlısını dile dualar kabul olurmuş oruç açarken tatlım
bide annem bılıyor yazmayı unutmusum:)
evet nefsimize yeniliyoruz işte hepimiz öyle değil miyiz zaten ahh nerde peygamber efendimizde ki ahlaklar bizde olsa birazı bile yeter ama olmuyor işte
inşallah canım.içimi ferahlattın bıraz.yasin felan okuyorum ferahlamak ıcın.Allah a dua edıyorum her an zaten.inşallah hepımızın hakkında hayırlısını verır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?