Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

inşallah canım Allah ı ma guwenyorum bende o daha cok suruncek benı kaybettı dıe basını taslara vurucak.bnde mutlu olucam.Allah mağdurun yanında canım ınanıyorum

yaşam standartları yükseldi işte.. güyaa.. ama huzur ve mutluluğun standardı maddiyata bağlandı böylecede.. köyde yaşayacaksın aslında ne güzel olurdu..

çok haklısın yumuşacık yataklaarı bile yoktu hatta peygamber efendimiz(s.a.v)taş da yatarmış çoğu zaman genede şükredermiş
aslında iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş diğil mi ama

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gobisime piercing yaptırcam
waaaoowww

hurrem senin ailen biliyor muydu iliskinizi?
canım onun aılesı akrabalar herkes bılıyordu ben tanıstımda telefonlasıyoruz da.
benden de babam ve akrabalar harıc ablamlar ve enıstelerım bılıyordu.ablam ve enıstemlede tanısıyor zaten..
ama onlara bana yaptıgı kotuluklerı bu kadar detaylı anlatmıyorum,bilmıyorlar ne mal oldugunu.o yuzden onaylıyorlardı

6 ayda bir gelicek canim

Allah kavuştursun canım

Biraz Peygamberi örnek almaya çalışsak!
Belki mutluluğu öyle yakalarız.
Şimdi o kadar çok şey istiyoruz ki
Düğün istiyoruz, geniş ev istiyoruz, eşyalar istiyoruz, en iyi gelinliği istiyoruz..
Sonra da borç içinde geziyoruz
Borç olmasın para biriktirelim dersek evlilikleri geciktiriyoruz
Kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz :)

inşallah canım Allah ı ma guwenyorum bende o daha cok suruncek benı kaybettı dıe basını taslara vurucak.bnde mutlu olucam.Allah mağdurun yanında canım ınanıyorum

ALLAH açılan eli geri çevirmezmiş emin ol eğer dua ettiğin şey olmuyorsa eğer ya sana daha iyi bir şey vericek ya da zamanı yani gene bizi düşündüğü için
dua ve sabır senin için lazım olan şey ramazanda orucunu açarken hayırlısını dile dualar kabul olurmuş oruç açarken tatlım

Son düzenleme:

evet nefsimize yeniliyoruz işte hepimiz öyle değil miyiz zaten ahh nerde peygamber efendimizde ki ahlaklar bizde olsa birazı bile yeter ama olmuyor işte

inşallah canım.içimi ferahlattın bıraz.yasin felan okuyorum ferahlamak ıcın.Allah a dua edıyorum her an zaten.inşallah hepımızın hakkında hayırlısını verır...

bide annem bılıyor yazmayı unutmusum:)

annen yazmayinca bende Allah esirgesin farkli birsey sanmistim..

ya ben yanlis anlamazsan surada okuyorum filan ama inan seni hic yakistiramiyordum

su yasa gelmis evlenme niyeti yok bi adam seni üzüyor diye filan

belki en cok sevinenlerden biride benim..

evet nefsimize yeniliyoruz işte hepimiz öyle değil miyiz zaten ahh nerde peygamber efendimizde ki ahlaklar bizde olsa birazı bile yeter ama olmuyor işte

Bu kitap benim hayatımı değiştirecek gibi hissediyorum

Çünkü ben arabam olsun da evim olsun da havuzlu evim olsun diyen bir insandım

Şimdi o düşüncelerden vazgeçiyorum

Zaten dünyada açlıktan ölen insanlar varken

Biz ev araba sahibi olmanın hesabını nasıl veririz?

inşallah canım.içimi ferahlattın bıraz.yasin felan okuyorum ferahlamak ıcın.Allah a dua edıyorum her an zaten.inşallah hepımızın hakkında hayırlısını verır...

aynen öyle yap işte bende içim sıkılınca kuran okurum hemen çok iyi gelir hani şu gül yasin dedikleri varya yasin ve sureler oluyor içinde ben onun içinde sıkınyının deffi için dualar oluyor onlardan falan okuyorum ayy nasıl rahatlıyorum bir bilsen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…