- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.541
Bende bigun sevgilime senin ev gecindirebilicegini dusunmuyorum demistim. İse girip ev tutmustu. Simdide ev alabilcek parayi denklemek icin yurtdisina gtti calismaya canimm
kız atroşum gormedınmı olanları yawrum usenmezsem benım son yazdıklarıma bı bak bakem altlara dogru usenırım dersen ozet geceyım
Abaoouw işin zor desene..
Gurbet yolu gözlüyorsun yani
Bercestem,
Biliyo musun ben dağınıklığa gelemeyecek denli titiz bi insanım.
Hastalık gibi bişey bu.
Sonra bu bahsettiğim "bi çocuktan adam yetiştirip birileriyle evlendirme" konusunu bizzat yaşamış biri olarak da çok yaralıyım.
Ama dün o samimiyeti hissettim ben senin sevgilinde.
Ve bu konulardaki hassasiyetime rağmen sana haklısın diyemedim.
Seni ikna etmem gerektiğini fısıldadı biri sanki bana.
İyiki senin haksızlık etmemişiz ona.
iyiki adım atmışsın.
kızlar bıde benım itilmiş anasıgile bunu şikayet etmıyım ıspıyonlamıyım dıye bana mesajında sey yazmıs benım cevremden ortamımdan uzak dur yoksa kotu olur yazmıs.Allah ın korkagı.rezıllıklerını ortaya koyacak dıye korkuyo bnı tehdıt edıyo aklı sıra
Evet canimmm. Hemde 4 yil felan
canım sımdıde aclık hıssetmıyorum en ıyısı bugunu boyle tamamlıyım barı kılo verırım.54-55 kıloyum hedefım 50ydı barı bi işe yarasınkizim kalk git birseyler ye valla zafiyet gecirinde kimse kaldiramaz pc basindan
aman bak simdide böyle üzülüpte yemek yemeyenlere imreniyorum :)
ne citirsiniz yahu
ahhh canım oyle boyle deıl bomba bı kavgaydı işittiğim sözleri buraya yazamıyorum rtük kapatır vallahhhanammm neler demiş öyle kızzz
hayvannn
ne sanıyor bu kendini asıl onun gibi rahat insanı sen idare ediyorsun aylardır
canım bu erkekler öküz lafı az kalır yemin ederim
üzülme canım vardır herşeyde bir hayır
güzeller birde akliniza her geleni söyleyin yahu
valla kirk yil düsünsem ev gecindiremezsin demek aklima gelmezdi
yapmayin yüklenmeyin bebelere bu kadar
kımbılır bana ne ıftıralar atıcak kendını aklamak ıcın kopekönleminide alıyo yaniannesi sorunca allah bilir ne yumurtlayacak senle ilgili ayrılma sebebi olarak..
canım sımdıde aclık hıssetmıyorum en ıyısı bugunu boyle tamamlıyım barı kılo verırım.54-55 kıloyum hedefım 50ydı barı bi işe yarasın
ahhh canım oyle boyle deıl bomba bı kavgaydı işittiğim sözleri buraya yazamıyorum rtük kapatır vallahhh
off Allah kolaylık versın canım yaaa dayanmak cok zordurEvet canimmm. Hemde 4 yil felan
ben yanındayken sessız kaldım yoksa dayak yıcektım zıvanadan cıkmıstı.ewe gelınce hızını alamadı mesajlar atmaya basladı.bende ozman kotu soz sahıbınındır atma artık mesaj hakaret duymak ıstemıyorum uykum var gule gule felan yazdmhadsiz ya
sen ne dedin o küfür ederken ağzını topla falan deseydin ...terbiyersiz yaaa
kımbılır bana ne ıftıralar atıcak kendını aklamak ıcın kopek
ben yanındayken sessız kaldım yoksa dayak yıcektım zıvanadan cıkmıstı.ewe gelınce hızını alamadı mesajlar atmaya basladı.bende ozman kotu soz sahıbınındır atma artık mesaj hakaret duymak ıstemıyorum uykum var gule gule felan yazdm
kızım kardesıyle karısı geldı sahıt oldular bunun ne mal olduguna.. onların yanında da kapıstık.o yuzden rahatım.herkes bılıyor kım neanasıda biliyodur onun ne mal olduğunu bence boşver canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?