- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.521
yok kız ne özrü.beyfendi haklı tabı.ben durduk yere kafa ütüleyen manyagın tekıyım.niye özür dilesin aa lütfen
Biz kadınlar bi de erkekler için odun deriz, her ayrıntıyı biz düşünüyoruz, hep biz emek veriyoruz deriz.
Bakar mısın inceliğe?
Dünbiz ne yorumlar yaptık burda.
Neye yorduk çocuğun dağınıklığını,senin bıkmışlığını toparlamak için neler söyledik.
Hep senin Uğrştığını,sabrettiğini,anlayış gösterdiğini,tahammül ettiğini sandık kendimizce.
Oysa o neler düşünüyomuş,nelerle uğraşıyomuş.
Bütüncül kuram diye bişey var eğitim psikolojisinde.
Eğer bi davranışı parça parça düşünürseniz,ya da davranışın altında yatan sebebi tek bir gerekçeye dayandırırsanız hata yaparsınız der eğitim psikologları.
Davranışı bütünütyle ele alıp,bütün açılardan irdelemek gerekir.
Bu da cuk oturan bi örnek oldu şimdi.
Biz kendimizce ne kadar bayağı yorumlar yaptık,altında yatan neden ne kadar da inceymiş.
İyi ki diyorum, iyiki köprüleri yıkıp atmamışsın bercestem.
Bu adam senin için başkasının parasıyla değil,
bizzat kendi beyin güüyle emek veriyor,fedakarlık yapıyor, "bak ben onun için neler yapıyorum o bana nasıl davranıyor" demiyor.
O da sana tahammül ediyor.
Bu adam mutlu edilmeyi hakediyor.
Dün dedik ya hani,güçlü kadınlar erkekleri büyütür zayıf kadınlarla evlendirir diye.
Sen bu adamı büyütmüşsün,yetiştirmişsn artık.
Lütfen ona sahip çık.
Yanında olmaya devam et onun.
çok duygulandım bende yaa
yüzük alması, evlenme teklifi, senin için evi toplaması.. bide kendi hayallerim geldi aklıma offff
noldu canm hayırdır ewet gun sıkıcı poff bıde bana sor neysekı bu gunde bıttı cok sukur
vala sekerım ewet bi değişim gözlemlıyorum kendımde suan.deliliğe vurdum barız
vala sekerım ewet bi değişim gözlemlıyorum kendımde suan.deliliğe vurdum barız
gwen bacım en hasından bı manita dılıyorum vallah
gwen bacım en hasından bı manita dılıyorum vallah
yok kız ne özrü.beyfendi haklı tabı.ben durduk yere kafa ütüleyen manyagın tekıyım.niye özür dilesin aa lütfen
Biz kadınlar bi de erkekler için odun deriz, her ayrıntıyı biz düşünüyoruz, hep biz emek veriyoruz deriz.
Bakar mısın inceliğe?
Dünbiz ne yorumlar yaptık burda.
Neye yorduk çocuğun dağınıklığını,senin bıkmışlığını toparlamak için neler söyledik.
Hep senin Uğrştığını,sabrettiğini,anlayış gösterdiğini,tahammül ettiğini sandık kendimizce.
Oysa o neler düşünüyomuş,nelerle uğraşıyomuş.
Bütüncül kuram diye bişey var eğitim psikolojisinde.
Eğer bi davranışı parça parça düşünürseniz,ya da davranışın altında yatan sebebi tek bir gerekçeye dayandırırsanız hata yaparsınız der eğitim psikologları.
Davranışı bütünütyle ele alıp,bütün açılardan irdelemek gerekir.
Bu da cuk oturan bi örnek oldu şimdi.
Biz kendimizce ne kadar bayağı yorumlar yaptık,altında yatan neden ne kadar da inceymiş.
İyi ki diyorum, iyiki köprüleri yıkıp atmamışsın bercestem.
Bu adam senin için başkasının parasıyla değil,
bizzat kendi beyin güüyle emek veriyor,fedakarlık yapıyor, "bak ben onun için neler yapıyorum o bana nasıl davranıyor" demiyor.
O da sana tahammül ediyor.
Bu adam mutlu edilmeyi hakediyor.
Dün dedik ya hani,güçlü kadınlar erkekleri büyütür zayıf kadınlarla evlendirir diye.
Sen bu adamı büyütmüşsün,yetiştirmişsn artık.
Lütfen ona sahip çık.
Yanında olmaya devam et onun.
çok duygulandım bende yaa
yüzük alması, evlenme teklifi, senin için evi toplaması.. bide kendi hayallerim geldi aklıma offff
Seni üzmek istemezdim canım
hürroşum guğzummmm ne oldu sana naptı öküz
off bacı bız senle ıkımız dul avratlara döndük iyiceyok canım genel bi duygusallık bendeki.. böyle olaylarda bi süre daha duygusallaşırım sonra geçer :)
off bacı bız senle ıkımız dul avratlara döndük iyice
Ben de kavga ettiğimiz gün ona
''Sen ev geçindiremezsin, senden baba olmak, sen sorumsuzun tekisin'' demiştim
o da ''Gördüğün şeylerin altında belki başka sebepler vardır bilemezsin şu halime bakıp böyle söyleyemezsin'' demişti
......
Ben de kavga ettiğimiz gün ona
''Sen ev geçindiremezsin, senden baba olmak, sen sorumsuzun tekisin'' demiştim
o da ''Gördüğün şeylerin altında belki başka sebepler vardır bilemezsin şu halime bakıp böyle söyleyemezsin'' demişti
......
off bacı bız senle ıkımız dul avratlara döndük iyice
geldı geldı canım farkındayım aman hıc gıtmesın kumbabalara dönmiyim gene yaaa.bugun ruh gıbıydım herkes bana uyuz oldu millete de negatıf energımı gecırdımhurrem farknda misn bir nese geldi sana
geldı geldı canım farkındayım aman hıc gıtmesın kumbabalara dönmiyim gene yaaa.bugun ruh gıbıydım herkes bana uyuz oldu millete de negatıf energımı gecırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?