Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar bu videoyu mutlaka izlemenizi istiyorummm ben düğünümde böyle değişik bişeyler istiyorum fatihe söyledim ama henuz izlemedi izlediğinde asla olmaz diyeceğine eminim ama neyse
[video=youtube;UWHtAuHacdE]http://www.youtube.com/watch?v=UWHtAuHacdE[/video]

ben bu çocuğun silkroadına da pesine de fm managerına da...
bişey derdim de ban yicem şimdi
ooofff offf
senınkide mi cok oyuncu kuzum yaa benımki pek oyun oynamıyoda maç hastasııı mesajlasırken yazdıgı cvplardan maç izlediğini ve bana kapa artık çeneni dediğini o söylemeden anlıyorummmm

senınkide mi cok oyuncu kuzum yaa benımki pek oyun oynamıyoda maç hastasııı mesajlasırken yazdıgı cvplardan maç izlediğini ve bana kapa artık çeneni dediğini o söylemeden anlıyorummmm

Bazen de ağdaya gittiğimde ne yapıyorsun diye sormuyor mu ?

Ona bitiyorum,ne diyeceğimi şaşırıyorum;kaş-bıyık diye geçiştiriyorum.

şimdide mesaj atıyo konuşalım mı diye bu seferde ben istemiyorum işte

Bazen de ağdaya gittiğimde ne yapıyorsun diye sormuyor mu ?

Ona bitiyorum,ne diyeceğimi şaşırıyorum;kaş-bıyık diye geçiştiriyorum.
öyle valla yaa devamlı msjlaşmakta o yönden kötüüü ay ben onun yanaklarını ısırırım yaaa bak cok özledimm kızlar sizde sevgililerinzi bebek gibi seviyomusunuzz ben onu öyle sevmeyi cok seviyorummm

bencede olmaz der büyük ihtimal ama hoş olurdu tabii

cocugun oynayıs supermis ya ama dugune gelenlerin boyl seylerden anlaması lazım yapmak icin yani eglenceli tipler olmalı yoksa anlamayan oyle bakar durur

öyle valla yaa devamlı msjlaşmakta o yönden kötüüü ay ben onun yanaklarını ısırırım yaaa bak cok özledimm kızlar sizde sevgililerinzi bebek gibi seviyomusunuzz ben onu öyle sevmeyi cok seviyorummm

Ben de oyle severim canim seni ıssırırım seni goparırım derim agzini yuzunu miciklarim filan

Ben de oyle severim canim seni ıssırırım seni goparırım derim agzini yuzunu miciklarim filan
ben bulusunca yanaklarından makas alıyorumm ısırıyorum falan o benı bikere otobüste bi ısırdı bi bağırdımm aaahh acıdı diye tüm otobüs bize baktıı cok utanmıştıkkk ama ciddi acımıştııı

Bugun baronun iftar yemegi vardi genc bir avukat kiz nisanlisiyla gelmis (nisanlisi babamin arkadasinin oglu). Ayy kizlar ben de 4 yil sonra askimla gidicem iftar yemeginee o gunleri hayal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…