- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.861
Ya ağlama Anzerim ne olur.
Yüz yüze görüşünce geçecek hepsi,inan bana.
senınkide mi cok oyuncu kuzum yaa benımki pek oyun oynamıyoda maç hastasııı mesajlasırken yazdıgı cvplardan maç izlediğini ve bana kapa artık çeneni dediğini o söylemeden anlıyorummmmben bu çocuğun silkroadına da pesine de fm managerına da...
bişey derdim de ban yicem şimdi
ooofff offf
senınkide mi cok oyuncu kuzum yaa benımki pek oyun oynamıyoda maç hastasııı mesajlasırken yazdıgı cvplardan maç izlediğini ve bana kapa artık çeneni dediğini o söylemeden anlıyorummmm
erkekler böyle cnm ya bizim gibi ince duygusal düşünemiyolarr kırılma ihtimalimiz akıllarına gelmiyoo bi senınki öyle sanıyosan yanılıyosun emin ol kötüsü vardır iyisi yoktur..ben kuzenımın ilişkisini gördümmm bu fatihe şans vermemdede cok etkili bi olaydır çocuk kuzenıme vuruyo resmen tokat falan küfür ediyolar annelerine falan birbirlerinin ya dedım ne iğrenc bi ilişki halbuki fatihle bizim asla böyle olmadı bana 1 fiske vurmadı vurmazda veya küfür etmedi etmezde bizim ne saf ne temiz bi aşkımız varmış dedimm
öyle valla yaa devamlı msjlaşmakta o yönden kötüüü
Bazen de ağdaya gittiğimde ne yapıyorsun diye sormuyor mu ?
Ona bitiyorum,ne diyeceğimi şaşırıyorum;kaş-bıyık diye geçiştiriyorum.
kızlar bu videoyu mutlaka izlemenizi istiyorummm ben düğünümde böyle değişik bişeyler istiyorum fatihe söyledim ama henuz izlemedi izlediğinde asla olmaz diyeceğine eminim ama neyse
[video=youtube;UWHtAuHacdE]http://www.youtube.com/watch?v=UWHtAuHacdE[/video]
böyle yaparsan daha cok çıkmaza sokarsın ilişkinizi tatlım hadi konuş sevgilinleeeeşimdide mesaj atıyo konuşalım mı diye bu seferde ben istemiyorum işte
öyle valla yaa devamlı msjlaşmakta o yönden kötüüüay ben onun yanaklarını ısırırım yaaa bak cok özledimm kızlar sizde sevgililerinzi bebek gibi seviyomusunuzz ben onu öyle sevmeyi cok seviyorummm
kızlar bu videoyu mutlaka izlemenizi istiyorummm ben düğünümde böyle değişik bişeyler istiyorum fatihe söyledim ama henuz izlemedi izlediğinde asla olmaz diyeceğine eminim ama neyse
[video=youtube;UWHtAuHacdE]http://www.youtube.com/watch?v=UWHtAuHacdE[/video]
öyle valla yaa devamlı msjlaşmakta o yönden kötüüüay ben onun yanaklarını ısırırım yaaa bak cok özledimm kızlar sizde sevgililerinzi bebek gibi seviyomusunuzz ben onu öyle sevmeyi cok seviyorummm
böyle yaparsan daha cok çıkmaza sokarsın ilişkinizi tatlım hadi konuş sevgilinleeee
böyle yaparsan daha cok çıkmaza sokarsın ilişkinizi tatlım hadi konuş sevgilinleeee
senınki kabul eder bencee benımki asla etmezz utanırrr ahh utangaç sevgilimmmya kuzum düğün süpermişşş
hemen izleticem benimkine
aynen cok tatlılar yaaa haklısın sonradan derler salak salak hareketler yaptılar falan arkamızdanncocugun oynayıs supermis yaama dugune gelenlerin boyl seylerden anlaması lazım yapmak icin yani eglenceli tipler olmalı yoksa anlamayan oyle bakar durur
aynen cok tatlılar yaaa haklısın sonradan derler salak salak hareketler yaptılar falan arkamızdann
ben bulusunca yanaklarından makas alıyorumm ısırıyorum falan o benı bikere otobüste bi ısırdı bi bağırdımm aaahh acıdı diye tüm otobüs bize baktıı cok utanmıştıkkkBen de oyle severim canim seni ıssırırım seni goparırım derim agzini yuzunu miciklarim filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?