Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

maşallah aşmış seninki.. araba yarışı mı bu dediğin?? öyleyse eğlenceli aslında..
bizde kavga ettik demin beyfendinin kağıt oyunları tutkusu yüzünden.. seside kedi gibi geliyodu telefonda korkudan

araba yarışı değil canım, araba yarışı yapıyoruz birlikte nfs oynuyoruz. o çok eğlenceli ama bu oyun sarmadı beni, sıkıldım. ama senelerdir onur bey sıkılmadı. püff bizim haklı olduğumuzu da biliyolar ama oynamaktan da geri kalmıyolar. kesin tavrımı koydum valla

da çok haklısın sedef sen sevgiline kaarşı bak ben mesela futbola katlanabilirim çünkü maçlar arada sırada olan şeyler ama playstation sinirlendirir yani ben den çok onunla vakit geçirmesine kızarım

erkeklerde zaten şöyle bi kanı var "haksız olduğunu belli etme haklıymış gibi davran.." güyaa bizi yıldırma politikası işte..

Kizlar aranizda hic istihareye yatan oldu mu? Ben sevgilim benim iin hayirli mi degil mi diye yatmak istiyorum ama Korkuyorum ya hayirsiz cikarsa diye

da çok haklısın sedef sen sevgiline kaarşı bak ben mesela futbola katlanabilirim çünkü maçlar arada sırada olan şeyler ama playstation sinirlendirir yani ben den çok onunla vakit geçirmesine kızarım

erkeklerde zaten şöyle bi kanı var "haksız olduğunu belli etme haklıymış gibi davran.." güyaa bizi yıldırma politikası işte..

çok haklısınız kızlar..
futbol işini çözdüm ben. şimdi bu benimle dizimi izliyo diye benden de onunla futbol maçı izlememi istedi. azcık da duygu sömürüsü yaptı, yok biz işte sadece sevgili değiliz aynı zamanda kankayız hadi kanka maç başlıyo falan diye bu beni maç izlemeye zorluyodu. neyse sabırla izlemeye çalışıyorum ama acayip sıkıldım. ama benimki süper seviniyo, uçuyo.. en sonunda başladım maç hakkında yorumlar yapmaya, aynı zamanda futbolcuların da adını bilmiyorum ya mesela yürü be kaslı kim tutar seni, ya da uhh kel senin atıcağın top kaleye girer mi hiç, şu sarışın atsa kesin girerdi vs.. benimki şokkk hemen kanalı değiştirmişti kanka ne değiştiriyosun ya ne güzel izliyoduk dedim. yüzünü görmeliydinizzz

Kizlar aranizda hic istihareye yatan oldu mu? Ben sevgilim benim iin hayirli mi degil mi diye yatmak istiyorum ama Korkuyorum ya hayirsiz cikarsa diye
ben yatmıştım istihareye.. korkunun ecele faydası yok

Berceste, istiharenin sahih oluğunu duymuştum, yani herhangi bi rüyadan biraz fazlası.
Ancak sana tavsiyem, kendin yatmak yerine bu işi bilen birinden senin için istihareye yatmasını iste.
Niyetini söyleme ama.

Son düzenleme:
Berceste, istiharenin sahih oluğunu duymuştum, yani herhangi bi rüyadan biraz fazlası.
Ancak sana tavsiyem, kendin yatmak yerine bu işi bilen birinden senin için istihareye yatmasını iste.
Niyetini söyleme ama.

İstihareye kişinin kendisi yatması gerek diye biliyorum ben ...

ben istihareye yatmadım bi tanıdıgım benım için yattı daha fatih yoktu ozamanlar rüyasında kafaları sarılı bi adam ve çarşaflı kadınlar görmüş ona sana semiramisin evleneceği çocuğu göstericez demişler bi ekran açılmış uzun boylu esmer uzun kaşlı bi çocuğun kendisine gülümsediğini görmüş bu çocukla evlenecek iki tane cocukları olacak evliliği cok mutlu geçecek demişler.bu kadın cok iyi fal bakıyo bana evleneceğim çocukla aynı okuldan ama farklı bölümlerde olduğumuzu falanda söylüyodu hep sonra fatihi sevdim işte anlattığı kriterler birebir uyuyodu hatta biz ikimizde anadolu ünivde okuyoduk ben çeko o işletme rüyası veya söyledikleri yalan olsa sonuçta ben buldum fatihi o kadın bulsa aklında biri vardıda benı kandırdı derim ben buldum kadına anlattım özellikler aynı bide bi aksam ben rüya gördüm denize giriyodum sonra denizde birden tusunami çıktı denizde köprü vardı ben elimi uzattım benı kurtarmaları için bi kaç cocuk geldi elimi bırakıp tutmadan gittiler en son bi çocuk geldi yüzüne güneş vuruyodu tam net göremiyodum tek gördüğüm simsiyah saçları uzun boyu bide zayıf oldugu o elimi tuttu cıkardı beni..gerçektende fatih benım hayatımın tüm tusunamilerinde yanımda oldu yaşadıgım okadar kötü şeyler oldu kii hiçbirisinde bırakmadı

nişan nezaman canım tarih belli mii

eylülde ama tarih belli degil,biz 7 sinde gidiyoruz annemin memleketine bir hafta gidip-gelecez

sonra iste aileler bulusacak, sonra bir isteme sonra nisan

ama ben hepsini bir arada istiyorum:) yani tanisma,isteme,nisan

ama bilmiyorum bu sekil olmaz sanirim..tahminime göre eylükün 20sinden sonra yada önce olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…