- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.901
maşallah aşmış seninki.. araba yarışı mı bu dediğin?? öyleyse eğlenceli aslında..
bizde kavga ettik demin beyfendinin kağıt oyunları tutkusu yüzünden.. seside kedi gibi geliyodu telefonda korkudan
araba yarışı değil canım, araba yarışı yapıyoruz birlikte nfs oynuyoruz. o çok eğlenceli ama bu oyun sarmadı beni, sıkıldım. ama senelerdir onur bey sıkılmadı. püff bizim haklı olduğumuzu da biliyolar ama oynamaktan da geri kalmıyolar. kesin tavrımı koydum valla
erkeklerde zaten şöyle bi kanı var "haksız olduğunu belli etme haklıymış gibi davran.." güyaa bizi yıldırma politikası işte..
Kizlar aranizda hic istihareye yatan oldu mu? Ben sevgilim benim iin hayirli mi degil mi diye yatmak istiyorum ama Korkuyorum ya hayirsiz cikarsa diye
aynen bende korkuyorum aslında :)
yok ya pes olsa öpüp başıma koyucam kağıt oynuyolar hiç sevmem..
bizimki ne futbol sever ne oyunlarını.. varsa yoksa kumar..
da çok haklısın sedef sen sevgiline kaarşı bak ben mesela futbola katlanabilirim çünkü maçlar arada sırada olan şeyler ama playstation sinirlendirir yani ben den çok onunla vakit geçirmesine kızarım
erkeklerde zaten şöyle bi kanı var "haksız olduğunu belli etme haklıymış gibi davran.." güyaa bizi yıldırma politikası işte..
ben yatmıştım istihareye.. korkunun ecele faydası yokKizlar aranizda hic istihareye yatan oldu mu? Ben sevgilim benim iin hayirli mi degil mi diye yatmak istiyorum ama Korkuyorum ya hayirsiz cikarsa diye
Kizlar aranizda hic istihareye yatan oldu mu? Ben sevgilim benim iin hayirli mi degil mi diye yatmak istiyorum ama Korkuyorum ya hayirsiz cikarsa diye
Berceste, istiharenin sahih oluğunu duymuştum, yani herhangi bi rüyadan biraz fazlası.
Ancak sana tavsiyem, kendin yatmak yerine bu işi bilen birinden senin için istihareye yatmasını iste.
Niyetini söyleme ama.
[video=youtube;CJHFj-11dBc]http://www.youtube.com/watch?v=CJHFj-11dBc&feature=related[/video]
bizim dugunler boyle olur anca
olur bence canım gayet zarif güzel ve sade
olur bence canım gayet zarif güzel ve sade
ben istihareye yatmadım bi tanıdıgım benım için yattı daha fatih yoktu ozamanlar rüyasında kafaları sarılı bi adam ve çarşaflı kadınlar görmüş ona sana semiramisin evleneceği çocuğu göstericez demişler bi ekran açılmış uzun boylu esmer uzun kaşlı bi çocuğun kendisine gülümsediğini görmüş bu çocukla evlenecek iki tane cocukları olacak evliliği cok mutlu geçecek demişler.bu kadın cok iyi fal bakıyo bana evleneceğim çocukla aynı okuldan ama farklı bölümlerde olduğumuzu falanda söylüyodu hep sonra fatihi sevdim işte anlattığı kriterler birebir uyuyodu hatta biz ikimizde anadolu ünivde okuyoduk ben çeko o işletmeKizlar aranizda hic istihareye yatan oldu mu? Ben sevgilim benim iin hayirli mi degil mi diye yatmak istiyorum ama Korkuyorum ya hayirsiz cikarsa diye
nişan nezaman canım tarih belli miibende cok begendimde:) karar veremedim ya
benim artik bakmam lazim off hic karar veremiyorum..
nişan nezaman canım tarih belli mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?