Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aslında insan beyni 6 saatlik uykuya programlıymış 6 saatten sonra önceki 6 saat uyudugunu unutup tekrar başa sarıyomuş bu yüzdende saatlerce uyuyoruz veya zorla uyanıyoruz

evet benim beynim hep uykuya odaklı
ama ne hikmetse bu aralar erkenden kalkıyorum.
aşk askere gidince sabah sporuna da başlarım sağlam kafa sağlam vücut hesabı takılırım

evet benim beynim hep uykuya odaklı
ama ne hikmetse bu aralar erkenden kalkıyorum.
aşk askere gidince sabah sporuna da başlarım sağlam kafa sağlam vücut hesabı takılırım
askerden gelmesine yakın cok heyecanlı olacaksınn ayyy ne değişiklik yapsam kendimde diye düşünürsün benım gibiii benımki siyah saça bayılırr sarışındım ozamanlar gelmesine yakın saçlarımı koyu renge boyatmıştım cok hosuna gitmiştii

hele bi sağ salim gidip gelsin de elbet düşünürüm bi güzellik sevgilime
tabi bende inşallah o gelene kadar atanırım
sonra ver elini nişan

hele bi sağ salim gidip gelsin de elbet düşünürüm bi güzellik sevgilime
tabi bende inşallah o gelene kadar atanırım
sonra ver elini nişan
büyük ihtimalle önce buzlarülkesini sonra seni nişanlıcaz bu topiktee en baş sayfaya ilk adımlarını atanlar diye isimlerinizide yazıcammmm
kendi adıımı yazmak nezaman kısmet olucak acaba :26:

büyük ihtimalle önce buzlarülkesini sonra seni nişanlıcaz bu topiktee en baş sayfaya ilk adımlarını atanlar diye isimlerinizide yazıcammmm
kendi adıımı yazmak nezaman kısmet olucak acaba :26:

canım bunlar kısmet işi hiç belli olmaz neyin ne zaman olacağı
biz şimdiden öyle konuşuyoruz işte

merhaba kızlar.. benimde 3 yıllık bir ilişkim var ve henüz ortada hiç bişey yok :/
ben 21,sevgilim 22 yaşında. üniversite hazırlıkta tanıştık,devam ediyoruz..
amma velakin benim sevgilim ne okumak istiyor,ne çalışmak istiyor,ne de askere gitmek istiyor.
evde kös kös oturup,oyun oynamak istiyor.
yaklaşık 1.5 ay önce ameliyat oldum şehir dışında,çıktı yanıma geldi sağolsun,,ama istanbula döndüm ( o da istanbulda oturuyor) 3 haftadır görüşmüyoruz.
hava sıcakmış,oruç tutuyomuş,sıcakta burnu kanıyomuş vs. vs.,,kışında soğuk diye çıkmak istemiyo :/
sevgisinden şüphem yok.. abisi de kendide asosyal. abisi geldiği zaman çocuk evden çıkmak istemiyo,ikisi bir olup küçücük oda da sabahtan-akşama,akşamdan-sabaha kadar oyun oynuyolar :/
2 yıldır 1.sınıfta,hatta bu sene de 1.sınıfı okuyacak,tabii okursa.. ne okulu bitirmeye niyeti var,ne çalışmaya..
benim ailem onu biliyor,onun ailesi beni biliyor.. ama annesi-babası da mı hiç uyarmıyor oğlum bi işe gir veya oğlum artık okulunu bitir,okumuyosan askere git vs. diye ?
sizce ne yaplıyım,kafam çok karışık :/

Canım kusura bakma açık konuşup kalbini kırabilirim. Ama,
bence bu çocuktan ayrıl ve arkana bile bakmadan çek git. Sadece şimdiyi düşünme 10 yıl sonrasını da düşün... Çalışmak isteyen her türlü çalışır. Sen kendin söylemişsin zaten. Ne okuyor ne çalışıyor diye. Yani bu çocuk hep depresif bi hayat yaşıyor. Sana hüzünden başka birşey veremez gibime geliyor. Ben okurken sıkıldım ve içim karardı bu cocuk her gün bu şekilde nasıl yaşıyor ya hu? Ve sen nasıl çekebiliyorsun bu halini... :26:

Son düzenleme:

katılıyorum..
eylemsizlik hali deniliyo sanırım seninkinin durumuna nette araştırabilirsin.. yani bi amacı olmadan yarını düşünmeden yaşıyor..
benim sevgilim asker okul tamam olduğu halde işsiz diye başının etini yiyip duruyorum.. bu haliyle bile defalarca terkettim kendisini.. şimdi oda bişeyler yapmaya çalışıyo..
seninki belki yaşı genç diye böyle yapıyodur ama 4-5 sene içinde zaten okul askerlik iş ancak olur.. bi an önce bi yerden başlaması lazım..
hem boş durmaktan sıkılmıyo mu yavv :44:

şimdiye kadar defalarca konuştum,hatta daha dün konuştum.. ben yetmezmiş gibi,annemde konuştu zamanında..
ama bi kulağından girip,öbüründen çıkıyo sanırım,çünkü 3 yıldır olduğu yerde sayıyo her konuda.
kendine çeki düzen vermezse,bu ilişkinin biteceğini de söyledim.
Bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler...

oo nasil bir dünya kurmus kendine...canim anne babasi bence okulu var diye üstüne gitmiyorlardir düzelir saniyorlar..peki 3.yili olacak 1.sinifta ailesi birsey demiyor

evde oturmak istiyor,sadece oyun ona yetiyor..ayril filan diyemem ama sen gercktenonun kedine gelmesi icin birseyler yapmasin yoksa

pek gelecegi yok gibi görünüyor

kızlar bende dün sizin gazınızla gittim açtım teli..
bi sürü özür diledi.. işte "olduğumuz yere kuzenlerimde geldi onlar sahura kadar oturalım dediler hatta ama ben kalktım geldim sadece 2 saat geç kaldım" falan dedi başta "ben yemek yicem şimdi vaktim yok kusura bakma verdiğin sözleri tuttuğun içinde sağol" dedim" yaa aşkımm" dedi "yüzüne kapatmak istemiyorum güle güle" dedim "tamam görüşürüz" dedi sonrada mesaj attı "barışmadan uyumak istemiyorum" diye bende "neden barışayımki? neyse konuşmak istemiyorum" dedim öyle hafif limoni uyuduk.. ama sabah barıştık..
da demin mesajlaşırken "konu yok ya konuşacak" dedim "hep ben mi bulmak zorundayım" dedi sanki dağı del dedik adama..
sonrada bana "bütün gün konuşmak zorunda değiliz" dedi zoruma gitti ya.. hiç böyle şeyler demezdi.. hatta bunu ben derdim o üzülürdü..

canım cok fazla takıyorsun her lafını her kelimesini butun gun konusmak zorunda degiliz dediginde iyi tamam olur de gec bosvericeksin bazı seyleri bunlar ufak tefek seyler zaten

aksam çocukcağız acıklamasını yapmış tatlı tatlı konusurken sen neler demişsin canım yaaa valla burda senınde haksız oldugun yerler varr aksam kızdıgı için bütün gün konusmak zorunda değiliz demiştirr..böyle ufak seylerden tartışmayalım arkadaslar yaaaa sonra üzülüyoruzz siz üzülünce bende üzülüyorummm hadi sevgiline şöyle güzel anlamlı bi msj atta aranızdaki soğukluk bitsinnn hem konusacak konunuz olurrr

canım cok fazla takıyorsun her lafını her kelimesini butun gun konusmak zorunda degiliz dediginde iyi tamam olur de gec bosvericeksin bazı seyleri bunlar ufak tefek seyler zaten

bişey demedim zaten canım haklısın dedim sustum.. ama benle sürekli konuşmak isteyen adamdı bu.. ondan üzüldüm..

akşam sinirliydim canım çünkü dediği hiçbişeyi yapmadı.. ve daha yeni barıştığımız içinde en ufak şeyler kocaman oldu..
sabah barıştık gayet güzeldi.. birden öyle deyince afalladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…