- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.921
tanışma isteme ve söz olabilir ama bence nişan biraz daha sonra olsa daha iyi olur hem aileler biraz daha birbirlerine ısınmış tanımış olurlar :44:eylülde ama tarih belli degil,biz 7 sinde gidiyoruz annemin memleketine bir hafta gidip-gelecez
sonra iste aileler bulusacak, sonra bir isteme sonra nisan
ama ben hepsini bir arada istiyorum:) yani tanisma,isteme,nisan
ama bilmiyorum bu sekil olmaz sanirim..tahminime göre eylükün 20sinden sonra yada önce olabilir..
tanışma isteme ve söz olabilir ama bence nişan biraz daha sonra olsa daha iyi olur hem aileler biraz daha birbirlerine ısınmış tanımış olurlar :44:
sade ve şık neden olmasın ?
ben begendim ama evde olanlar genelde abiye tarzi birseyler seciyorlar cok mu hafif günlük mü kalir diye
endiseleniyordum.. listeme eklemedim geric suanda bundan baska birsey düsünemiyorum ama insallah güzel modeller olursa beklerim
6 veya 12 ay oldugu nezaman belli olacak canım :26:haftaya şafak saymaya başlarım
6 veya 12 ay oldugu nezaman belli olacak canım :26:
bende geçen yıl bu dönemlerde senın gibiydimm ağlıyodum üzülüyodum ki biz görüşememeye alışkınızhaftaya tam bugün ama gece 12den sonra belli olacak.
büyük ihtimal kısa dönem olur da işte net birşey olmayınca ihtimal üzerine konuşuyoruz.
bende geçen yıl bu dönemlerde senın gibiydimm ağlıyodum üzülüyodum ki biz görüşememeye alışkınızbide psikolojiside değişmişti biraz tuhaflaşmıştı sonradan düzeldi Allahtan her aksam arıyodu her çarşı izninde hiç gezmeyip bütün gün cafede benımle görüşüyodu o günler bile güzeldi biliyo musun
kısa dönem yaptı canım acemiyi ankarada ustayı tekirdağda yaptı geçmeyecek günler diyodum ama geçiyo bi şekilde sims oynuyodum hep fatihi kendimi yapıyodum bebekler yaptırıyodum hayaller kuruyodum bizde böyle olucaz diye hepuzun dönem mi yaptı kısa mı ?
ya bende bi üzüntü ağlama durumu yok sadece stresi var üzerimde o kadar.
kendimi o kötü psikolojiye sokmak istemiyorum. sınav var eylül de onu engelleyecek bir şey yapamam
kısa dönem yaptı canım acemiyi ankarada ustayı tekirdağda yaptı geçmeyecek günler diyodum ama geçiyo bi şekilde sims oynuyodum hep fatihi kendimi yapıyodum bebekler yaptırıyodum hayaller kuruyodum bizde böyle olucaz diye hep
inşallah cnm :) sims 3 süper yaa çirkin kadın yapardım cok eğleniyodum oynayayım bari yaaaooohhh tekirdağ iyimiştrakya memleket benim
inşallah benimki de böyle yerlerde yapar askerlik.
ben işte ders çalışarak oyalıcam kendimi ama sınav geçti mi oyunlara başladım.
sims3 var bende bi ara deli gibi ona sardım. nfs falan oynarım ki stres atayımsims daha çok özlemimi depreştirir
inşallah cnm :) sims 3 süper yaa çirkin kadın yapardım cok eğleniyodum oynayayım bari yaaasevgilinin psikolojisi nasıl cnm değişiklikler varmı
aman maşallahh iyi ozaman cnmhiç bi değişiklik yok bana karşı zaten iyidi şimdi daha da iyi oldusürekli birlikte vakit geçiriyoruz. saatlerce sohbet ediyoruz falan mutlu yani
aman maşallahh iyi ozaman cnmhiç bi değişiklik yok bana karşı zaten iyidi şimdi daha da iyi oldusürekli birlikte vakit geçiriyoruz. saatlerce sohbet ediyoruz falan mutlu yani
aman maşallahh iyi ozaman cnmbugunde cok uykuluyum yaaa saat 2 bucuğa kadar uyukladımmmm
ben gene o sandım cnm yaaa eeee sen ne yaptın pekiiisemiramis özel mesaj atmak için 10 dk beklemek gerekiyordu burdan yazayım dedim yok o söylediğin isim değilim ben :) aynı gün küsmüştük oyle senle mesajlaşmıştık ordan aklımda kalmışsın :) sevindim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?