merhaba kızlar.. benimde 3 yıllık bir ilişkim var ve henüz ortada hiç bişey yok :/
ben 21,sevgilim 22 yaşında. üniversite hazırlıkta tanıştık,devam ediyoruz..
amma velakin benim sevgilim ne okumak istiyor,ne çalışmak istiyor,ne de askere gitmek istiyor.
evde kös kös oturup,oyun oynamak istiyor.
yaklaşık 1.5 ay önce ameliyat oldum şehir dışında,çıktı yanıma geldi sağolsun,,ama istanbula döndüm ( o da istanbulda oturuyor) 3 haftadır görüşmüyoruz.
hava sıcakmış,oruç tutuyomuş,sıcakta burnu kanıyomuş vs. vs.,,kışında soğuk diye çıkmak istemiyo :/
sevgisinden şüphem yok.. abisi de kendide asosyal. abisi geldiği zaman çocuk evden çıkmak istemiyo,ikisi bir olup küçücük oda da sabahtan-akşama,akşamdan-sabaha kadar oyun oynuyolar :/
2 yıldır 1.sınıfta,hatta bu sene de 1.sınıfı okuyacak,tabii okursa.. ne okulu bitirmeye niyeti var,ne çalışmaya..
benim ailem onu biliyor,onun ailesi beni biliyor.. ama annesi-babası da mı hiç uyarmıyor oğlum bi işe gir veya oğlum artık okulunu bitir,okumuyosan askere git vs. diye ?
sizce ne yaplıyım,kafam çok karışık :/[/QUOTE
bir erkeğin herzaman yere saağlam basması ekonomik özgürlğünü eline alabilmek ıcın çaba sarfetmesi gerekir.oyunda oynayabilir tabiki özel hobileri her insanın vardır ama bunun dışında gelecek adına adımlar atması lazım.kendisine söyle bence benımle bi gelecek düşünüyosan bi an önce karın olmamı istiyosan artık hayata karşı güçlü dur adımlar atmaya bi yerden başla ki devamı gelsin ve biz mutlu olalım
içinden gelmiyosa aile ne derse desin bi kulağından girer diğerinden çıkar..sorumsz erkek cok zordur ya