- Konu Sahibi _Semiramis_
- #15.981
hm fazla uzun değil ama gene de uzun belki birikmiştir çocukta kötü mü davranıyordun ki her zaman
aman bu erkekler de ya![]()
yani genelde en ufak hatasında tepesine çökerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hm fazla uzun değil ama gene de uzun belki birikmiştir çocukta kötü mü davranıyordun ki her zaman
aman bu erkekler de ya![]()
anzer baristignizda ben birsey yazmistim sende az sakin ol diye
herseyi cok inceliyorsun herkes öyledir ama
bence sürekli bana birseyler yapmak zorunda gibi hissetmemelisin..
iliski icin zarar..
Kuzeniyle değil ama kuzeninin kardeşiyle daha önce telefonda konuşmuştuk. Ve geçen yıl zorunlu bir ayrılık dönemimiz olmuştu.
Bu kuzeni olacak şahıs da beni arayıp yok Kayhan senin yüzünden ne hale geldi, yok onu üzmeye ne hakkın var, ayrılcaksan tamamen ayrıl ikiniz de kurtulun gibi şeyler söylemişti (ki elimde olan bir ayrılık değildi, babam öğrendiği için zorunda kalmıştık). Ben de ağzıma geleni saymıştım tabi sen kim oluyorsun ki vs gibisinden. Bundan kayhan'ın haberi yokmuş. Barıştıktan sonra bu olayı anlattım şok oldu. Sonra gidip konuşmuş. Hafif tartışmışlar falan. Şimdi kayhanla da benle de arası bozuk o kızın.
Belki de bu sebepten dolayı hep korkuyorum onun ailesinden biriyle tanışmaya. Bu kuzeni onun gibi değilmiş güya ama sanki yine aynı şeyler olacak, ilişkimize karışacaklar, ve evliliğe daha çok varken şimdiden yüz göz olacağız diye korkuyorum sanırım...
evet canım sakin olmam lazım.. detaycıyım ya elimde değil ama biraz frenlemem lazım bunu..![]()
Kızlar, biz ayrıldık galiba. Şoktayım dünden beri.. Ne inanabiliyorum ne üzülebiliyorum..
Çok kötüyüm![]()
O kadar basit bir sebep ki, "neden" sorusuna verecek doğru dürüst cevabım bile yok.
Onlara gittim 4 gün önce iftar için. İftar gayet güzel geçti. bana kendi elleriyle yemekler ve romantik bir masa hazırlamış. Güzel bir şekilde yedik. Sonra da "hadi kuzenime gidelim bugün sevgilisinin doğum günü onu kutlamış oluruz, olmaz mı" dedi. (Kuzeni yan apartmanında oturuyor ve sevgilisiyle birlikte yaşıyor, daha önce hiç tanışmadık onlarla çünkü ben hep kaçtım tanışmaktan) Ben de parladım hemen sen beni buraya bunun için çağırdın asıl amacın beni oraya götürmekti böyle emri vaki şekilde di mi vs. diye bağırdım durdum. O da sen benim akrabalarımdan ailemden neden kaçıyorsun, ben senin etrafındaki herkesle tanıştım falan diye tepkiler vermeye başladı. O şekilde tartışma alevlendi. Ben çıktım evden hemen, arkamdan geldi, gitme konuşalım diye, ama o kadar sinirliydim ki suratına bile bakmadım. Otobüse bindim arkamdan geldi. Eve kadar peşimdeydi. Ama ben dinlemeyip eve girdim.
O günden sonra benden özür diledi ama ben bazı söylediklerine bana o şekilde emri vaki yapmasına çok kırılmıştım kabul etmedim ve yine ağır konuştum.
Bu sefer o da bana kırılmıştı ve özür bekliyordu. Ama dilemedim tabiki. Ben sinirlenince çok kötü oluyorum kızlar ya
Sonra 2 gün boyunca öyle kavgalı gürültülü konuştuk, en son da "bana o kadar şey söyledin,senden sadece bir özür bekliyorum, bu kadar zor olmamalı özür dilemek. Özür dileyene kadar seni aramayacağım yemin ederim" yazmış.
Ben de "Bitti zaten artık, bundan sonra ben de herşeyin üzerine yemin ederim mesaj atmayacağım, özür de dilemeyeceğim" yazdım.
Herşey bir anda gelişti. Ve tam adet dönemimde sinirlerimin tavan yaptığı bir dönemde oldu.
Dünden beri mesaj atmıyor, aramıyor. Normalde ayrılığı asla kabul etmezdi.
Ayrılığımızın sebebi bence sadece bu olmadı, bir çok şey üst üste geldi, onun sınav stresi, benim staj stresim, oruç stresi, gelecek kaygısı vs...
Hala kabullenemiyorum ama gerçekten ayrıldık sanırım kızlar![]()
bence olan seyde ayrilmaya sebep yok ama kuzenime gidelimden sonraki olaylar cok ilginc,sanki sirf gitmemek icin biraz ortami germis gibisiniz,yani tamam gitmek istemeyebilirsiniz
bunu söyleyip konusmak daha mantikliyken siz bagirip cagirp gitimissiniz sonrasinda bitti diye siz demissiniz,yani anlayamadim ben su kadarcik seyde ""Bitti zaten artık, bundan sonra ben de herşeyin üzerine yemin ederim mesaj atmayacağım, özür de dilemeyeceğim" bunu nasil söyledin., gercekten ayrilmayi istedginden mi yoksa nasil olsa birsey olmaz düsüncesinden mi..
ama sahsen bana ,senin yaptiklarin yapilsa ben hic konusmazdim...evet gurur olmali her iliskide ama bu cok durduk yere cikmis..özür dilemeyi gururuma yediremedigin zamanlar olur
etmem ama konusup halletmeyi tercih ederim..
bence barışırsınız canım yaa ikinizde seviyosunuz çünkü ailene sakın söyleme asla tavsiye etmem yarın öbürgün barışırsanız siz unutursunuz bu tartışmayı ama ailen asla unutmaz tekrar sil baştan ikna etmeye çalışırsın burda bizimle paylaş ne diyosa ne olduysa bakalım ne olacak ama tavsiyem bi özür dile bi adım at pişman olmamak için.. yazdıklarından anladıgım hem pişman hem baya üzgünsün![]()
ayrilmazsiniz..kesinlikle bundan dolayi ayrilma olmaz...
gerci diyorum ya senin yaptiklarinda hos degil,o senin icin hazirlik yapmis ama o arada tanisabilirsiniz diye düsünmüs.
olaya o sekilde bak yoksa senin dedign gibi düsünülse sanki seni yemege cagirdi ama baskalarinida ayni yemege cagirdi gibi ama öyle degil...
ayrilmazsiniz sadece kirginliklar olur o kadar.
canım sen başak burcu musun ?
genelde onlar bu kadar detaya girer de merak ettim
yok canım akrep burcuyum.. en ufak şeye takıyorum.. hayatımın her alanında..
Benim herif de akrep.![]()
ama bence sende çok fazla üzerine gitmişsin yani birden ortalık alevlenmiş dediğin gibi çok gereksiz bir olay için.
belli ki o çok içerlenmiş ailesinden kimseyle tanışmama durumuna şimdi sen onu tanıştırıyorsan o da karşılığını bekler. sonuçta yeni bi ilişki değil sizinki bunca yıl olmuş tanışmamışın.
ikinizde ayrılık kelimesini bu kadar kolay dilinize almamalıydınız.
şu an orta yolu bulmaya çalışmalısın daha fazla kalpler kırılmadan
Çok üzüldüm canım.Ama şunu söyleyeyim. Bence haksızsın ve buna rağmen inat etmişsin.
Sen onun gönlünü almalısın.![]()
amannn illet bu akrepler ya uzak olsunlar![]()
Kızlar bir de atladığım çok önemli bir nokta var, hatta en önemli nokta bile diyebilirim. Böyle çok üstün körü anlatınca bir çok noktayı atlamış oldum.
haftaya onun doğum günü ama ben 3-4 gün içerisinde memlekete gideceğim için onun doğum gününü şimdiden kutlamak istedim. Barışmamıza da sebep olur diye ve kavgalıyken anlamaz, daha bir sürpriz olur diye sürdürdüm biraz da tartışmayı. Genelde iftarlarda evde yalnız oluyor. Elime pastamı ve hediyemi alıp çat kapı sürpriz yapacaktımOnun o özür dilemeden mesaj atmayacağım dediği mesajdan sonra herşeye rağmen kalktım pasta hazırladım kendi ellerimle, gittim hediyesini aldım.
Tek sorun onun evde olup olmadığını, ve iftarda yalnız olup olmadığını öğrenmekti.
Birşeyler çakma ihtimali olmasına rağmen mesaj attım. Sadece şu soruma cevap ver "iftarı nerede yapacaksın ve yalnız mısın" yazdım. Cevap vermedi.
Lütfen söyle dedim. Söylemedi. "Ölümü gör söyle" dedim son çare olarak
"Dışarıda olcam, beni yalnız bırak" yazmış. normalde bilenler bilir, asla böyle cevap verebilecek biri değildir.Ve sorumda onunla iftarda bişeyler yapmak istediğim gayet anlaşılıyor.
Ben o mesaj atmayacağıma yemin ettiğim mesajı bu olaydan sonra yazdım işte.
Çok üzüldüm, çok kırıldım çünkü. Elimde pastam ve hediyemle kaldım ortada.
Haksız mıyım sizce![]()
ya canim biraz sakinlesin ya keske hic sormadan gitseydin ne olacakti iste topluca tanismis olurdunuz yaninda ailesi olursa,
böyle yapinca o da kendini geri atiyor,bir nevi havalaniyor burnu sürtsün gibilerinden yoksa bu kadar kötü olmaz gibime geliyor..canim hakliyi haksizi bi kenara birak
sendede var ondada vardir illaki simdi sen bir adim attgini ona bildirseydin iyi olurdu..yani senin dogum günü icin geldigini filan bilsin,adim attiginin farkinda olsun
canım bu herzaman yaşanan kavgalardan biri ama??
bunda ayrılığa götürecek kadar bi sebep yok.. şu en ufak şeyde yemin etme olayınada kıl olmaya başladım artık.. ilişkiyi çıkmaza götürüyor..
eve kadar peşinden gelmiş keşke bu kadar uzatmasaydın.. bi daha bana emri vaki yapma deseydin ama barışıp ayrılsaydınız o gün.. neyse olan olmuş.. o senin için neler yaptı sende bi özürü esirgeme sevdiğinden.. ki bu sembolik bi özür olacak oda değerli olduğunu görmek istiyor haliyle.. sen adımını at gerisi çorap söküğü gibi gelir..
oturun konuşun.. ailesiyle tanışma konusuna gelince bende çok çekinirdim.. ama bizimki zorunlu tanışma oldu babası fenalaştı ilk o gün konuştuk daha sonrasında o kadar çekinmeme rağmen ben yemeğe gitmek istedim ve herşey çok güzel geçmişti.. korktukça tanışmadıkça büyük olay halini alıyor malesef bu iş..![]()
Cıks seviyorum ben;dedem de akrep.
Hepinizi seviyorummm.![]()
haklısın canım, ama dediğim gibi asıl mesele bana emri vaki yapması, beni sana ellerimle yemekler hazırlayacağım diyerek mutlu edip ardından böyle birşeyi kuzeniyle tanışmam için yaptığını öğrenince hayal kırıklığına uğratması. Bir de doğum günüyle ilgili meseleyi okursan bana hak verirsin sanırım![]()
hımmm burda haklısın acıkcası cnm senın onunla birlikte olmak istediğin ortadayken benı yalnız bırak demesi yanlış olmuşşKızlar bir de atladığım çok önemli bir nokta var, hatta en önemli nokta bile diyebilirim. Böyle çok üstün körü anlatınca bir çok noktayı atlamış oldum.
haftaya onun doğum günü ama ben 3-4 gün içerisinde memlekete gideceğim için onun doğum gününü şimdiden kutlamak istedim. Barışmamıza da sebep olur diye ve kavgalıyken anlamaz, daha bir sürpriz olur diye sürdürdüm biraz da tartışmayı. Genelde iftarlarda evde yalnız oluyor. Elime pastamı ve hediyemi alıp çat kapı sürpriz yapacaktımOnun o özür dilemeden mesaj atmayacağım dediği mesajdan sonra herşeye rağmen kalktım pasta hazırladım kendi ellerimle, gittim hediyesini aldım.
Tek sorun onun evde olup olmadığını, ve iftarda yalnız olup olmadığını öğrenmekti.
Birşeyler çakma ihtimali olmasına rağmen mesaj attım. Sadece şu soruma cevap ver "iftarı nerede yapacaksın ve yalnız mısın" yazdım. Cevap vermedi.
Lütfen söyle dedim. Söylemedi. "Ölümü gör söyle" dedim son çare olarak
"Dışarıda olcam, beni yalnız bırak" yazmış. normalde bilenler bilir, asla böyle cevap verebilecek biri değildir.Ve sorumda onunla iftarda bişeyler yapmak istediğim gayet anlaşılıyor.
Ben o mesaj atmayacağıma yemin ettiğim mesajı bu olaydan sonra yazdım işte.
Çok üzüldüm, çok kırıldım çünkü. Elimde pastam ve hediyemle kaldım ortada.
Haksız mıyım sizce![]()