- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.561
benimkide utandığımı anladığı anda sarılıp alnımdan öpmüştü
hey allaham yaaa gwen:)) Al sünnetsizliğiyle senin olsun :))
geldim kızlarrrrrrişin en acı kısmı ise bu olay ben banyoda elimi yıkarken oldu bizimkide klozetten su sesi geliyo sanmışş garibimm
çok gıcıksın gwen len heyecanlandırdın bizi oldu şimdiiii
Oooo ne güzel.. :)
Benimki de mobilyaları ben alayım bari diyor.. :)
Ben sana başka fotolar da göstereyim mi?
Hoşuna gitti galiba
adamı hastaetmeyin len gosterin ozaman daha yakısıklıysa sevgilileriniz alla alla gosterin bakcam gosterin
onun o sert bakan gozlerini beeeeeeeeeen sevirem ölirem
Uçuklarsan karışmam
gecen sene ramazandada iftari yaptik,bir yerde oturuyoruz o,ben ve ablam
ben ablam ve ona küstüm tripleniyorum.ablamdada fotograf makinasi her dakika bizi cekiyor
benim yüz zaten bir tuhaf sinirli sinirli konusuyom pas vermiyorum filan
sonra birden sinirm bozuldu su iciyodum pet siseden ickerken de baya almisitm agizma bana birden gülme geldi birden cocugun yüzüne püskürttüm ama
kahkaha atmaktan kendimi alamiyorum onun eli yüzü üstü basi islandi acik bir alandi yerler filan gikini cikarmadi eliyle silemedi bile
ben kendimden gecmis deli gibi katiliyordum..sadece yavas yavas diyor ama ben yirtiniyordum resmen
kız popodan çıktı bende ağlarım diyodum ama ağlamıyosun olayın şokuyla kalakalıyosun öylegeldim kızlarrrrrrnegüzel konusuyduk msnde elektirikleri gittiiii gelmez artıkk kız ağzından mı popodanmı cıkardın gazııı bizde hiç olmadı öyle bişe yaa Allahım inş olmaz ben ağlarım valla
ama cidden sevgilinle varsa foton koysana kızarada iyidir adrenalin
göster göster. ben her zaman sevgilime açmıyorum böyle konuları evlenmeye dünden razı gibi olmasın diye hep içime atıyorum. bari senlen paylaşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?