Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benimkide utandığımı anladığı anda sarılıp alnımdan öpmüştü

gecen sene ramazandada iftari yaptik,bir yerde oturuyoruz o,ben ve ablam

ben ablam ve ona küstüm tripleniyorum.ablamdada fotograf makinasi her dakika bizi cekiyor

benim yüz zaten bir tuhaf sinirli sinirli konusuyom pas vermiyorum filan

sonra birden sinirm bozuldu su iciyodum pet siseden ickerken de baya almisitm agizma bana birden gülme geldi birden cocugun yüzüne püskürttüm ama

kahkaha atmaktan kendimi alamiyorum onun eli yüzü üstü basi islandi acik bir alandi yerler filan gikini cikarmadi eliyle silemedi bile

ben kendimden gecmis deli gibi katiliyordum..sadece yavas yavas diyor ama ben yirtiniyordum resmen

işin en acı kısmı ise bu olay ben banyoda elimi yıkarken oldu bizimkide klozetten su sesi geliyo sanmışş garibimm
geldim kızlarrrrrr negüzel konusuyduk msnde elektirikleri gittiiii gelmez artıkk kız ağzından mı popodanmı cıkardın gazııı bizde hiç olmadı öyle bişe yaa Allahım inş olmaz ben ağlarım valla

adamı hastaetmeyin len gosterin ozaman daha yakısıklıysa sevgilileriniz alla alla gosterin bakcam gosterin

Son düzenleme:
inanmıyorum sana ay aynı durumda ben olsam kesin bende gülmekten yarılırdım senin gibi
kız popodan çıktı bende ağlarım diyodum ama ağlamıyosun olayın şokuyla kalakalıyosun öyle
arada iyidir adrenalin
ama cidden sevgilinle varsa foton koysana kız

göster göster. ben her zaman sevgilime açmıyorum böyle konuları evlenmeye dünden razı gibi olmasın diye hep içime atıyorum. bari senlen paylaşalım.

Evet ben de çok açamıyorum çünkü babamın evi yaptırıyor olması hoşuna gitmiyor

Mutlaka evin yarısını ödeyeceğim diyor :)

Ben de olur tabi dedim senin içine sinsin yeter ki dedim.. :)

Bu lavaboyu çok beğendim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…