Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kız resimlerimizin hepsi onda isterim ondan yarına

Son düzenleme:

ay çok güzelmiş. ama ben kahverengiden hiç hoşlanmıyorum. üstümede giymem evimede almam. benim evim pembe beyaz yada kırmızı beyaz olur büyük ihtimal. Allah izin verirse tabi.

helllööö bayanlarrrr ben yokken neler yaptınız bakalım
iftarda misafirler vardı 01 de gittiler bende sonra duşa girdim pürü pak olup yanınıza koştum geldim

ay çok güzelmiş. ama ben kahverengiden hiç hoşlanmıyorum. üstümede giymem evimede almam. benim evim pembe beyaz yada kırmızı beyaz olur büyük ihtimal. Allah izin verirse tabi.
aynen bende sevmıyorum yaa benım evimde kırmızı siyah beyaz renklerinden oluşur büyük ihtimalll geçende yolda kırmızı mutfak dolapları gördüm bayıldım anneme gösterdim ama anneme göre kahverengi olanlar daha güzelmiş o hiç güzel değilmişş valla ev alışverişi yaparken yandım ben ya

Puffiness

Bu komidinin bu özelliği de güzel fikir yani

Eki Görüntüle 483379

anaaa tam bizlikk. sevgilimde bende çok keyifçi insanlarızdır. ben sevgilimle tatildeyken akşam yemeğinde odaya tatlı kaçırıyodum tabak tabak. gece odada yatakta keyiif yapıyodum. yada sabah havuz başına götürüp orda güneşlenirken yiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…