- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.601
Azcık işlerim var sonra görüşürüzzzz yarım saat bana müsade
helllööö bayanlarrrr ben yokken neler yaptınız bakalım
iftarda misafirler vardı 01 de gittiler bende sonra duşa girdim pürü pak olup yanınıza koştum geldim
hosgeldın canımmmhelllööö bayanlarrrr ben yokken neler yaptınız bakalım
iftarda misafirler vardı 01 de gittiler bende sonra duşa girdim pürü pak olup yanınıza koştum geldim
aynen bende sevmıyorum yaa benım evimde kırmızı siyah beyaz renklerinden oluşur büyük ihtimalllgeçende yolda kırmızı mutfak dolapları gördüm bayıldım anneme gösterdim ama anneme göre kahverengi olanlar daha güzelmiş o hiç güzel değilmişş valla ev alışverişi yaparken yandım ben ya
seduluu ben değil sevgilinle birlikte tek seni bile görmedim koy bi tanede bakiyim haddiii
Ben yatayım bi yarım saat,öptüm hepinizi.
Anladım cnm
Ben de bayez - kahverengi istiyorum :)
Bak bu da merdiven altı için çok tatlı bir düşünce
Eki Görüntüle 483382
anaaa tam bizlikk. sevgilimde bende çok keyifçi insanlarızdır. ben sevgilimle tatildeyken akşam yemeğinde odaya tatlı kaçırıyodum tabak tabak. gece odada yatakta keyiif yapıyodum. yada sabah havuz başına götürüp orda güneşlenirken yiyodum
ben bu sene her yerde mor mutfak görüyorum çok hoşuma gidiyoo
neyazıkki hersey hayallerimizdeki gibi olmayacak kızlar yaa baksanıza kendı annelerimiz bile karışıyo kaynanamız görümcemiz gelecek alışverişe biz begenicez onlar aaaa olmaz güzel değil bu diyecekler aman neyse sevdiklerimizle evlenelimde napalım artıkben bu sene her yerde mor mutfak görüyorum çok hoşuma gidiyoo
canım şimdi evde değilim ben
2 gün sonra koyarım canım senin için ama hatırlat yine de
neyazıkki hersey hayallerimizdeki gibi olmayacak kızlar yaa baksanıza kendı annelerimiz bile karışıyo kaynanamız görümcemiz gelecek alışverişe biz begenicez onlar aaaa olmaz güzel değil bu diyecekler aman neyse sevdiklerimizle evlenelimde napalım artık
LEn gidin dekorasyon topiğine.
hoşbulduk semiramis ve kalplikurabiye
bugün bir güllaç yaptım varyaaa parmaklarını yedi herkesss
çokk hamaratım çokkk beni alıcak o şanslı şahısı şimdiden merak ettim hayatı nasıl geçicek kimbilir çünkü;mutfakta aşçı,evde hizmetçi ve temizlikci yataktadao kısmını daha tecrübe etmedim ama bilemiyorum yaniiiii artık
yaaa mooor çok güzeel. bide kocaman bi jakuzi lazım bize
küvet benim için önemli çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?