- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.681
bu adam ilk gün değil hep böyleydi ya çünkü mesela karısı doğum yaptığında sezeryanlı canı acıyor diye hemde o duyguyu tatmak için aşkım ben emirirken ben tututam bebeğimi demiş kadının göğsüne tutmuş bebeği ağzına memeyi vermiş beklemiş öyle
ay kıyamam ne düşünceliiiiii
sen koysana resmini kız ya solicem solicem unutuyom goremedim seni:26:
Ne güzel..:)
Benimkinin de maşallahı var yemek de yapıyor temizlik de
Ben hiç anlamadığım için o bana bası şeyler öğretiyor
umarımmm cnm yapmazsada cok önemli değil napalım ben elimden geldiğince yapmaya calısırımmneden artık erkeklere inanamıyorum ben acaba belkide böyle söyleyenleri sonradan gördüğümde yapmamalarını gördüğümden dir
umarım yapar ya
kv bakar
haklısın canım. eğer çalışacaksan dadı olmalı. hatta mümkünse entelektüel çocuğa bi çok şey öğretebilecek bi dadı olmalı. bulursan tabi.
ama tabi ben şahsen çocuk yapmaya karar verdiğimde çalışmayıp kendim büyütmek istiyorum kısmetsee
umarımmm cnm yapmazsada cok önemli değil napalım ben elimden geldiğince yapmaya calısırımm
temammm bende koyarım
inşallah canımm yaaakimbilir iletinde ki gibi şuanlık gönlünün fatihi evlenince de düşüncelikde ruhunun ve bedeninin fatihi olur
şanslıyız kız. Allah bize bağışlasın onları.
biz bigün sevgilimle temizlik yaparken çamaşır makinasını açmak bana düşmüştü. ben hiç çamaşır makinası çalıştırmadım evde. bi güzel renklileri beyazları ayırdım attım makinaya. neyse sora eve geldm. dedim aşkım çamaşırları çıkardınmı nasıl olmuş felan. harika olmuş ama deterjanda koysaymışssın dedi
hosgeldın düşümmmm :)) eskiden bende cok yağlı bakımlar yapardımda işe yaramayınca bıraktım yaaa
hoşgeldin kuzum
ne karışımı yapıosn bakiyim
kıyamam güldrdün beniiii b.k mu vardıda yedım falannnnUlen aklıma tüküreyim ya. B.k mu vardıda yedim okadar. midem bulanıyor
Hoşbuldum canım
Yağlarla bakım sabır isteyen bir şey canım o yüzden biraz zaman gerektiriyor:)
Bende ilk defa bu kadar sabırlı oluyorum bu konuda:)))
Canım laktik asitle gülsuyunu karıştırdım birde nar çekirdeği pirinç çekirdeği yağı ve karaüzüm çekirdeği yağını karıştırdım:)
Yüzüme sürdüm sonra :)
Hoşbuldum canım
Canım laktik asitle gülsuyunu karıştırdım birde nar çekirdeği pirinç çekirdeği yağı ve karaüzüm çekirdeği yağını karıştırdım:)
ben saç için cok uğraştım cnm yaa nerdeyse butun kışş sinameke yaptımmm ama hiç etki etmediii iğrenc koku dışındaa bende çıtçıt almak zorunda kaldım..gerçi kendi sacım kısa değill hatta çıtçıta gerek yokmuş diyenler var ama ben belime kadar saça özeniyorummmHoşbuldum canım
çok iyiymiş tatlım
bende saçlarıma acayip takmış durumdayım tüm bakım kürlerini uyguladım hemen hemen
kıyamam güldrdün beniiii b.k mu vardıda yedım falannnn​cok gçmiş olsun cnmmmm
sen dün aksam foto koymussun ben göremedim amaaaaaçok iyiymiş tatlım
bende saçlarıma acayip takmış durumdayım tüm bakım kürlerini uyguladım hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?