Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ne güzel..:)

Benimkinin de maşallahı var yemek de yapıyor temizlik de

Ben hiç anlamadığım için o bana bası şeyler öğretiyor

şanslıyız kız. Allah bize bağışlasın onları.
biz bigün sevgilimle temizlik yaparken çamaşır makinasını açmak bana düşmüştü. ben hiç çamaşır makinası çalıştırmadım evde. bi güzel renklileri beyazları ayırdım attım makinaya. neyse sora eve geldm. dedim aşkım çamaşırları çıkardınmı nasıl olmuş felan. harika olmuş ama deterjanda koysaymışssın dedi

Ben de aslında çocuğuma sadece kendim bakayım diye istiyorum ama

Ben bebeği hemen istiyorum...

O zaman hiç çalışmaya başlamamış olurum

Babam da beni boşuna okutmuş olmasın.. :)

Ama hem ben bakayım hem de eğitimci bir dadı olsun hani şu fransızca fln öğreten tiplerden :)

Ahahahahahaha Harika!!

Biz senle çok benziyoruz :)

Bi gün nevresim değiştiriyo sevgilim.. Yorganın kılıfını sen geçir dedi :)

Kara kara düşündüm bu koca yorgan nasıl geçirilir diye.. :)

Ben beceremedim tabi

Sevgilim yaptı, gösterdi.. :):)

Hiç nevresim değiştirmedim ki ben :)

Son düzenleme:
hosgeldın düşümmmm :)) eskiden bende cok yağlı bakımlar yapardımda işe yaramayınca bıraktım yaaa

Hoşbuldum canım
Yağlarla bakım sabır isteyen bir şey canım o yüzden biraz zaman gerektiriyor:)
Bende ilk defa bu kadar sabırlı oluyorum bu konuda:)))

hoşgeldin kuzum
ne karışımı yapıosn bakiyim

Canım laktik asitle gülsuyunu karıştırdım birde nar çekirdeği pirinç çekirdeği yağı ve karaüzüm çekirdeği yağını karıştırdım:)
Yüzüme sürdüm sonra :)

çok iyiymiş tatlım
bende saçlarıma acayip takmış durumdayım tüm bakım kürlerini uyguladım hemen hemen

Yuh. Patentini alaydın kız bunun. Neye iyi geliyor

ben saç için cok uğraştım cnm yaa nerdeyse butun kışş sinameke yaptımmm ama hiç etki etmediii iğrenc koku dışındaa bende çıtçıt almak zorunda kaldım..gerçi kendi sacım kısa değill hatta çıtçıta gerek yokmuş diyenler var ama ben belime kadar saça özeniyorummm

çok iyiymiş tatlım
bende saçlarıma acayip takmış durumdayım tüm bakım kürlerini uyguladım hemen hemen

Sorma canım saçımada uyguluyorum birşeylerde şimdi çok sıcak pek bişi yapmıyorum bu aralar :) sadece ısırganlı suyla duruyorum ama biraz zman geçsin yine başlıcam saç bakımlarıma:)))
Bir tek sporda istikrarlı değilim :) Çok zor geliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…