- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.801
kıyamam sana ben varım ya kızzz benı beğenmiyo musun yoksakimsecikler yok. bende how i met your mother izliyim bari
kimsecikler yok. bende how i met your mother izliyim bari
kıyamam sana ben varım ya kızzz benı beğenmiyo musun yoksa
bende hergün yatarken izliyorum:)
en azindan güldürüyor.. ya barneyle robinin yakinlastigi kacincii sezondu ?
günaydın kızlar merhabaa
mrb tatlımm hosgeldınnn eeee bi gelişme var mıııı :26:günaydın kızlar merhabaa
meraba canım. nasılsın. haber varmı arkadaşlarından ?
mrb tatlımm hosgeldınnn eeee bi gelişme var mıııı :26:
Merhaba kızlar arkadaşlardan bi haber yok belki akşama ararlar ama çıkmıcam akşama görüşmem yani...
Hem çok sinir olduğum bişey daha var benimki bana yazmıyor:44:
hala konuşmadınız mı seninkiyle canım yaa. kaç gün oldu
En son kavga ediyorduk.Bi kaç gün önce...Yalancılarla konuşmuyorum artık dedi.
Manyak herif yalan söylediğimi düşünmeye başladı.
Sinir oluyorum onada.İşte böyle doğru söylediğim halde yalancılıkla suçlanmak beni deli ediyor kendimi anlatamamak çıldırtıyor beni ama yansıtmıcam.
semiramis ordan hemen cevap yazamıyorum..dedigin gibi olabilir ozaman problemde cıkmaz
kızlar bana bronzlasma onerileri verin kızarmadan birde gec soyulmak icin 4 seansdır solaryuma giriyorum gerci ama ne olur ne olmaz
bende 4 5 seans solaryumdan sonra tatile gitmiştim. tabi ben çok beyaz olduğum için mayıs başında antalya da kıpkırmızı oldum. hemde hep gölgede durup koruyucu sürdüğüm haldebu sıcaklarda gitseydim ne olurdu bilemiyorum.
kakao yağı bide bebe yağı diyolar canım ama ben kendimde denemedim tabi
En son kavga ediyorduk.Bi kaç gün önce...Yalancılarla konuşmuyorum artık dedi.
Manyak herif yalan söylediğimi düşünmeye başladı.
Sinir oluyorum onada.İşte böyle doğru söylediğim halde yalancılıkla suçlanmak beni deli ediyor kendimi anlatamamak çıldırtıyor beni ama yansıtmıcam.
sen baya bi beyazmıssın ozaman golgede bile kıpkırmızı olduguna gore:26: benim bugdaya yakın bir ten rengim var normalde simdi solaryumdan sonra renkte donme oldu biraz daha havuc yagı aldım peer sunun 2 faktorlu bide gunes sonrası sutu ..guneslenmeyi dusunmuyorum yani tas catlasa 10 15 dk yatarım denide vakit gecircem bide golgede takılıcam gecen sene gogus aram oyle kotu olduki hala izi var ama varya 3 saat boyunca sabah 10 dan 1 e kadar guneste yattım hemde ilk gun
kızlar şu konuyu gördünüz mü ya??
ben yazmim yazmim dedim ama tutamadım kendimi artık..
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...lar-lutfen-yardim-edin-kafam-cok-karisik.html
arayıp desene bitiriyomusun ne yapmaya calısıyosun diye boyle kendi kendini yersin cnm
seni böyle üzmesine çok kızıyorum yaa. haksızlığa uğrayıp suçlanmanın ne demek olduğunu biliyorum benimde başıma geldi. şimdiden böyle yapıyosa bi ömür nasıl geçer böyle be canımm. seviyosun farkındayım ama sevgilin bu durumu ileride daha çok sorun haline getirecek belki. bilemiyorum.
güneşlenmekde zararlı ya. bencede 10 15 dk yeter. kuruyana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?