Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramis ordan hemen cevap yazamıyorum..dedigin gibi olabilir ozaman problemde cıkmaz

kızlar bana bronzlasma onerileri verin kızarmadan birde gec soyulmak icin 4 seansdır solaryuma giriyorum gerci ama ne olur ne olmaz

hala konuşmadınız mı seninkiyle canım yaa. kaç gün oldu

En son kavga ediyorduk.Bi kaç gün önce...Yalancılarla konuşmuyorum artık dedi.
Manyak herif yalan söylediğimi düşünmeye başladı.
Sinir oluyorum onada.İşte böyle doğru söylediğim halde yalancılıkla suçlanmak beni deli ediyor kendimi anlatamamak çıldırtıyor beni ama yansıtmıcam.

arayıp desene bitiriyomusun ne yapmaya calısıyosun diye boyle kendi kendini yersin cnm

semiramis ordan hemen cevap yazamıyorum..dedigin gibi olabilir ozaman problemde cıkmaz

kızlar bana bronzlasma onerileri verin kızarmadan birde gec soyulmak icin 4 seansdır solaryuma giriyorum gerci ama ne olur ne olmaz

bende 4 5 seans solaryumdan sonra tatile gitmiştim. tabi ben çok beyaz olduğum için mayıs başında antalya da kıpkırmızı oldum. hemde hep gölgede durup koruyucu sürdüğüm halde bu sıcaklarda gitseydim ne olurdu bilemiyorum.
kakao yağı bide bebe yağı diyolar canım ama ben kendimde denemedim tabi

sen baya bi beyazmıssın ozaman golgede bile kıpkırmızı olduguna gore:26: benim bugdaya yakın bir ten rengim var normalde simdi solaryumdan sonra renkte donme oldu biraz daha havuc yagı aldım peer sunun 2 faktorlu bide gunes sonrası sutu ..guneslenmeyi dusunmuyorum yani tas catlasa 10 15 dk yatarım denide vakit gecircem bide golgede takılıcam gecen sene gogus aram oyle kotu olduki hala izi var ama varya 3 saat boyunca sabah 10 dan 1 e kadar guneste yattım hemde ilk gun

seni böyle üzmesine çok kızıyorum yaa. haksızlığa uğrayıp suçlanmanın ne demek olduğunu biliyorum benimde başıma geldi. şimdiden böyle yapıyosa bi ömür nasıl geçer böyle be canımm. seviyosun farkındayım ama sevgilin bu durumu ileride daha çok sorun haline getirecek belki. bilemiyorum.

güneşlenmekde zararlı ya. bencede 10 15 dk yeter. kuruyana kadar.

arayıp desene bitiriyomusun ne yapmaya calısıyosun diye boyle kendi kendini yersin cnm

Canım zaten kızgınlık anında hep bitti der sonra gelir yine sinirli olduğum zamanlar biliyorsun beni aldırma o laflarıma der..
Bende belki bu yüzden umut bağlıyorum sinirinin geçmesini bekliyorum...
Ama gerçekten haksızlığa uğramak çok kötü... üzülüyorsun kırılıyorsun karşındaki kendini haklı görüyor vs....Barışırsak bi ömrün öyle geçmesine izin vermem değiştirdim kendimi her yönden ... Ama o o değişimi hala göremedi çünkü yanımda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…