- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.841
ozamanda o ugrassın canım seni kazanmak icin erkeklerin uzerine dustugunde ve bunu hissetmeye baslarlarsa geri adım atmazlar maalesef sen bitmis gibi dusun oylesi seni daharahatlatıcak surekli birseyler beklemek insanı daha fazla yorar hata sende degil bunu anlamasını sagla
okudum canım buarada ekşi sözlük ile ilgili acılan konu kapandı mı bulamadımda :44:http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-cocuklar/549782-esimi-uzdum.html
Bu siteden arkadaşın konusu.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...-neler-yazmak-istersin-2614.html#post25900085
Bu da benim verip veriştirdiğim konu.
okudum canım buarada ekşi sözlük ile ilgili acılan konu kapandı mı bulamadımda :44:
Anlamasını nasıl sağlıcam ki...Bende adım atmak istemiyorum artık o atsın istiyorum en iyisi dediğin gibi adım atmıcam ki o geri adımlarına başlamasın. Suskunluk en iyisi.
Canimm. Gunaydinn. Kalkar kalkmaz ilk sen geldin aklima valla. İnsallah bugun kesin bisey soyler. Adetin 3. Gunune felan birakmaz insallah. ben simdi hatrladm beni kan testi icin adetimin ucuncu gunu cagrmisti ama o gun zaten ucuncu gunumdu hemen vermistim. Gerci senin sonuclarin elinde. İnsallah bugun ogrenirsin canim. İyi haberlerini bekliyorum.
arıycaksın ona diyceksinki ben hata yapmadım sana yalan soylemedim senden once yasadıklarım icin beni sucladın ben seninleyken sana yanlıs yapmadım yapmamda herseye ragmen aramızı duzeltmeye calıstım sabrettim bekledim ama anladımki sen beni sandıgım kdr sevmiyormussun madem oyle bende yolundan cekiliyorum..gibisinden bi cumle kur kararlılıgını belirt cunku senin gercekten bir hatan yok adam keyfine gore arıycak yada aramıycak bekliycenmi hep o ilk once bastan kabul edip sonrasında yan cizdi hata onda bunu kavrasın..emin ol sonrasında o arıycaktır seni
Canım ben bunları söyledim zaten hatta son olarakta senden vazgeçiyorum seni istemiyorum dedim...
Bana S.... senin sevgini.sevgin bumuydu dedi...
Adım atarım çeker kendini vazgeçtim derim deliye döner .
Ne öyle ne böyle...
.
.
.
hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım atamaz ya.
birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da istemez.
kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele etmez.
bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu.
ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir...
hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya, o zaman dökülür dudaklardan,
itiraf edercesine:
ne gözümü alabildim ne göze alabildim.
İşte bu durumdayız ...Yani o ..
bu duruma ya son verirsin yada surekli boyle devam eder kararlı olmalısın bittiyse bittirip arkana bakmamalısın demesi kolay dicen ama bende yasadım ben boylede yaptım cunku baska care yoktu karsındakinin gitgelleri yuzunden hayatın kararıyor mutsuzsun en sonunda bende kestirip attım barısmak istedi donmedim bitirmistim artık cok ugrastı aradı sordu ancak ondan sonra barıstık 5 ay gibi bir sure gecti ama ben o 5ayda gayet mutluydum en azndan onun beni aramasını bekleyip hayatımı ona baglamıyordum
selam cnm hosgeldınn iyiyim ben bildiğin gibiii hava cok sıcak yalnız cok bunaldımsen napıyosun bakalımm
sağol canım ya iyiki varsınızvalla bende anlamadımki değerlerle ilgili hiçbi şey demedi gittim özelde göğüslerim ultrason çakilcekti ya çektirdim onun sonucuna baktı dorktor ultrason normal bi şey yok kafana takma dedi çok mutlu oldum anlatamam ama salak gibi neden değerler normal mi diye sormadım bilmiyorum sonuç olarak 2 kağıdıda eline verdim bi şey olsa söylerdi heralde ilaç yazmadıgına göre :)) ama annem yinede kadın doğuma gösterelim diyo gittik sorduk hormon tahlili yapmamız lazım yarına randevu alın gelin dedi kafam karıştı niye öyle dedi genel cerrah bi şey demedi sonuçta mutluyumm :)
Sıkıcı bir gün ya ne kadar sıkıcı diğer günlerden daha çok hemde..
Hem sıcak hem zaman geçmiyor...
Yattım kalktım şekerleme yaptım kitap okudum diziizledim nete takıldım zikirlerimi çektim ama yok yok yok banamısın demiyor.
Zaman bugün düşman bana
Ne yapsam acaba ya..
Sıcak olmasa atayım kendimi dışarı elimde makinam tüm şehri gezicemde yanıyor ortalık püffff
evrembus sevındım canım senın adınaa bosuna endişe etmişsinnn bak gördün müüü
düşçümm bende bugun cok sıkılıyorum yaaa aksamada fb macı var ya fatih beye bişey denmiyooo
düşçümm bende bugun cok sıkılıyorum yaaa aksamada fb macı var ya fatih beye bişey denmiyooo
aman maçıda onun olsun fb si de beni kırdı ama küstüm ona bende fb liyim ama sayesinde nefret edıyorum o takımdan artıkMaç ve erkekler ....
Çok stresli sinirli heycanlı oluyorlar...
En iyisi bulaşmamak canım :)))
düşcüm sen üni de hangi bölümü okudun canım. merak ettim de. sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
düşcüm sen üni de hangi bölümü okudun canım. merak ettim de. sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?