Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ama canm onun keyfine gorede hareket etme bittiyse sende ona gore davran suan senin kabullenmedigini bildigi icin rahat davranıyordur

dün okumustum ama bence bazi konulara hic cevap yazmaya degmez ya hala kiza suc atiyor filan

oynakti suydu buydu aman..burada beni üzen konu 9 yillik iliskiden dügün iptal o cok üzdü

bende yazmicaktım ama artık dayanamadım..
evet o konu benide üzdü ama adam yılların birikimini patlamış bence..

kızlar şu konuyu gördünüz mü ya??
ben yazmim yazmim dedim ama tutamadım kendimi artık..

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...lar-lutfen-yardim-edin-kafam-cok-karisik.html

yaa büyük konuşmak gibi olmasında benimki askerdeyken yada yurtdışındyken öyle bişey yaparsa ve bende öğrenirsem çok kötü olur yani. kendisi de bilir ne yapıcağımı. saftirik kızımızda hala yüz yüze sormak için bekliyo. yok nefsine hakim olamamış yok kadın oynakmış. başlarım böyle işe. töbe töbe yaa. sinirlerim oynadı. adamın varyaa bi tarafından şırıngayla kan alırım yanii.

kadın bu kadar pasif olduktan sonra erkek tabi aldatır. taviz vermiyiceksin. ben konudaki kızın sevgilisinden ayrılıcağını hiç düşünmüyorum. yok bizim aşkımız şöyleydi böyleydi felan. daha sevgiliyken buna katlanıyosan susuyosan evlenince daha beterini yaşamaya hazır olacaksın o zaman.

ben bişey anlamadım ki:26:

benimde anlamam için tüm sayfaları okumam gerekti. kızın sevgilisi askermiş. sevgilisi izindeyken çocukluk arkadaşıyla bi yere gitmişler. çocukluk arkadaşının sevgilisi ve evli ve çocuklu kuzeni bayanda gelmiş. arkadaşla sevgili de arabadan inince kızın sevgilisyle evli kadın beraber olmuşlar. ertesi günüde çocuk arkadaşının sevglisinden kuzenini ayarlamasını istemiş. biraz karışık oldu ama anlatabldmmi canım. bu arada mağduremiz de 21 yaşında

aynen asla kabul edilmemeli..
büyük konuşmamak adına bende bazı şeyleri söyleyemicem ama sevgilisini aklamak için kullanmış zaten o ifadeleri..

ama canm onun keyfine gorede hareket etme bittiyse sende ona gore davran suan senin kabullenmedigini bildigi icin rahat davranıyordur

Belkide bilmiyorum ki... Doğum günümü bekliyorum o zaman yazıcak biliyorum...
Ben onu biliyorum sinirinin geçmesi uzun sürer benim ki gibi değildir kabullenmek istemiyorum çünkü kabullenirsem o geldiğinde ona dönmem. Sevgim bitmez ama inadım başlar.severkende ayrı kalmak sırf inat uğruna, beni çok daha fazla yorar.

ozamanda o ugrassın canım seni kazanmak icin erkeklerin uzerine dustugunde ve bunu hissetmeye baslarlarsa geri adım atmazlar maalesef sen bitmis gibi dusun oylesi seni daharahatlatıcak surekli birseyler beklemek insanı daha fazla yorar hata sende degil bunu anlamasını sagla

nasıl yaniii sana kızıp üstüne alınıp bi kız konumu acmış versene linki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…