- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.821
Canım zaten kızgınlık anında hep bitti der sonra gelir yine sinirli olduğum zamanlar biliyorsun beni aldırma o laflarıma der..
Bende belki bu yüzden umut bağlıyorum sinirinin geçmesini bekliyorum...
Ama gerçekten haksızlığa uğramak çok kötü... üzülüyorsun kırılıyorsun karşındaki kendini haklı görüyor vs....Barışırsak bi ömrün öyle geçmesine izin vermem değiştirdim kendimi her yönden ... Ama o o değişimi hala göremedi çünkü yanımda değil..
dün okumustum ama bence bazi konulara hic cevap yazmaya degmez ya hala kiza suc atiyor filan
oynakti suydu buydu aman..burada beni üzen konu 9 yillik iliskiden dügün iptal o cok üzdü
kızlar şu konuyu gördünüz mü ya??
ben yazmim yazmim dedim ama tutamadım kendimi artık..
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...lar-lutfen-yardim-edin-kafam-cok-karisik.html
kızlar şu konuyu gördünüz mü ya??
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...lar-lutfen-yardim-edin-kafam-cok-karisik.html
ben bişey anlamadım ki:26:
ben bişey anlamadım ki:26:
yaa büyük konuşmak gibi olmasında benimki askerdeyken yada yurtdışındyken öyle bişey yaparsa ve bende öğrenirsem çok kötü olur yani. kendisi de bilir ne yapıcağımı. saftirik kızımızda hala yüz yüze sormak için bekliyo. yok nefsine hakim olamamış yok kadın oynakmış. başlarım böyle işe. töbe töbe yaa. sinirlerim oynadı. adamın varyaa bi tarafından şırıngayla kan alırım yanii.
offf konuyu okudumda cok kötü yaa ben olsam bende hastanelik olurdum sanırım...Allah yaşatmasın hiçbirimizeekızlar şu konuyu gördünüz mü ya??
offf konuyu okudumda cok kötü yaa ben olsam bende hastanelik olurdum sanırım...Allah yaşatmasın hiçbirimizee​
ama canm onun keyfine gorede hareket etme bittiyse sende ona gore davran suan senin kabullenmedigini bildigi icin rahat davranıyordur
orası öyle bende çok kötü olurdum.. amin canım.. [/QUOTE
ben anlamam erkekmişşş duramazmışş bilmemne birlikte olmuyo diye ölecek değil yaa bal gibide durur valla..tamamen bahane erkek kısmı duramazmışşş her erkek yaparmış aldatırmış bunlara ben inanmıyorum bi kere olayı genelleştirmemek lazımmbenım anladıgım kadarıyla kızcağız diyo ki birlikltelik dışında herşeyi yaşadık falan yanı tamamen cinsellikleri yok değil bilmiyorum ben mi yanlış anladım :26:
neoldu ki canm :26:Ulen sanal alemde bile herkes bana sarıyo ya hayret bişi....
neoldu ki canm :26:
Ulen sanal alemde bile herkes bana sarıyo ya hayret bişi....
Belkide bilmiyorum ki... Doğum günümü bekliyorum o zaman yazıcak biliyorum...
Ben onu biliyorum sinirinin geçmesi uzun sürer benim ki gibi değildir kabullenmek istemiyorum çünkü kabullenirsem o geldiğinde ona dönmem. Sevgim bitmez ama inadım başlar.severkende ayrı kalmak sırf inat uğruna, beni çok daha fazla yorar.
nasıl yaniii sana kızıp üstüne alınıp bi kız konumu acmış versene linki cnmYa bir arkadaşım hakkında içimdekileri döktüm bir topikte.
Verdim veriştirdim.
Benzer özelliklere sahip bir kız da bir konu açmış,konuyu açan da arkadaşım.
Ona yazdım sanmışlar,ortalık ayağa kalktı.
orası öyle bende çok kötü olurdum.. amin canım.. [/QUOTE
ben anlamam erkekmişşş duramazmışş bilmemne birlikte olmuyo diye ölecek değil yaa bal gibide durur valla..tamamen bahane erkek kısmı duramazmışşş her erkek yaparmış aldatırmış bunlara ben inanmıyorum bi kere olayı genelleştirmemek lazımmbenım anladıgım kadarıyla kızcağız diyo ki birlikltelik dışında herşeyi yaşadık falan yanı tamamen cinsellikleri yok değil bilmiyorum ben mi yanlış anladım :26:
ben orayı görmedim canım.. :44:
nasıl yaniii sana kızıp üstüne alınıp bi kız konumu acmış versene linki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?