Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Çok güzel karar vermişsin gerçekten. Tebrik ederim seni. Neyin kudurmuşluğu bu kararı sana aldıran !????

kudurmuşlukla ne alakası var evlilik denilince neden aklınız sadece o konuya gidiyo anlamıyorum :26: ben sadece onun yanında çok mutluyum huzurluyum ve beni hep mutlu edeceğine eminim ona güveniyorum ve hayatımı onun hayatıyla birleştirmek istiyorum o kadar , zaten biz evlensekte sevgili gibi yasıcaz kaç yıl, çünkü hiçbi şey yaşayamadık birlikte pek bi şey yapamıyoruz evlenince her yeri birlikte gezmek istiyoruz mesela sevgili gibi ama karışanımız edenimz olmck izin falan yok bilmiyorum belkide beni anlamıyosunz ya da ben yanlış düşünüyorum bu da olabilir ama pişmanda olsam ileride yinede son kararım bu evet ve son kararım bu onunla evlenicem kızlar :) keşke biraz destek çıksanız

Buzlarülkesi ilk resim çok hoş. Ben koyu renkleri sevmiyorum. açık renkler çok hoş duruyor herkeste. Masumiyet katıyor. Bence ilkinin modelide rengide çok hoş..

Kapalımıydın sen kız bilmiyordum :)

evet 4 sene oldu kapanali :)

benim ilk model cok hosuma gidiyor yani sade ve zarif duruyor ama bilemiyorum..

iste haftaya bu elbiseye bakacam ya da ne zamansa olmazsa diktirecem aynisindan ama kumas ne olacak bilmiyorum

ya ben evde istiyorum bir terzi ablamiz gösterisli kumas olsun diyor ama ben sevmiyorum

o ilki hosuma gidiyor..rengide benim rengim öyle bakalim

insallah icime sinen birsey olur

birde o ikinci resimdekine özel tasarim tasarim diyorlar ama cok satafaktli yani ev icin hemde renkleri cizimlerini gösterdiler cok harika seyler var ama

kumas renkleri hep sacma ve illa oraya buraya abarti yapistirmaslar..fiyatlarida cok pahali alamam sahsen anama babama yazik:)

Sen kararını verdiysen bize destek vermek düşer..

Liseyi bitirecek misin canım?

Başında kavak yelleri esiyor.Çok pişman olacaksın çoookkkk.

kızlarrrr topikte sankii hafiften gerginlik sezdimmmm nazarmı değdi nee :44:gwencimmm tatile nezaman gidiyosunuz bakalımmm nereye gideceğinize kaarar verdınız miii

Bak çok yanlış karar veriyorsun. Şuanda başnda kavak yelleri beraber yaşıyacaz evimiz olacak kimse görüşmeyecek karışmayacak diyorsun ama yıllar geçince pişman olacaksın okumadığına. Nasıl garanti edebilirsin yarın birgün bitmeyeceğine. Ne yapacaksın ozaman? Neyine güveneceksin ayrılmak için ona muhtaç hissedeceksin kendini.

Yanlış anlama sevgilin kötü demiyorum ama herşey insanlar için o deli dolu aşklar günü geldiğinde çok büyük nefretlere dönebiliyor.

Ayrıldığında yani evliliğinde sorun olup annenlere dert yandığında sana deseler biz sana demedik mi oku diye evlenme derdine düştün deseler ne diyebilirsin. karşılarında boynun bükülecek. Yapma okulunu oku koluna altn bileziğini tak. Çalışmayacaksan çalışma ama diploman olsun.

düşüncelerinize hiç bi şey demiyorum haklısınız ama ben okumcm demiyorum ki hatta bana geçen gün eğer üniversite okumak istiyosan benim için sorun değil beklerim dedi bu konuyu dile getirdim ve aldıgım tepki gayet iyiydi amacımda yok değil evlendiğimizdede okuyabilirim bu engel değil ta ki çocuk olmadıkça ki olmıcak yani istemiyoruz yaşım genç farkındayım ve son kararım evliyken okumak ama bunu bizimkiler bilmicek yoksa babam evlenmeme izin vermez biliyorum ama bu konu halloldu sonuç olarak ister dışardan ister normal üni okumama izin veriyo tek istediği o süreçte ona karşı dürüst olmam ki ben hata yapmcgma dair kendme güveniyorum ona karşı bi yanlışm olmck çünkü ben üni ortamını bile bile okucm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…