- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.141
Çok güzel karar vermişsin gerçekten. Tebrik ederim seni. Neyin kudurmuşluğu bu kararı sana aldıran !????
Ya sen neden biraz kafanı boşaltmıyorsun. Çok bunalım takılıyorsun gibi geldi. Kafanı dağıt biraz. Herşey erkekler mi bizim için.
atroşum sıkma canını kaale almayanlar kaybedervayy arkadaş ne özel h<ytımda ne de burda kimse beni kaale almıyor
okul işi yalan oldu yok ya onunla evlenmeyi daha çok istiyorum ben kararımı verdim biliyorum kızıcaksınız ama :26: hiç belli olmaz sizden bile önce giderim belkiibizimkilere okumcgmı iyice kabul ettirmiş bulunuyorum
Buzlarülkesi ilk resim çok hoş. Ben koyu renkleri sevmiyorum. açık renkler çok hoş duruyor herkeste. Masumiyet katıyor. Bence ilkinin modelide rengide çok hoş..
Kapalımıydın sen kız bilmiyordum :)
kudurmuşlukla ne alakası var evlilik denilince neden aklınız sadece o konuya gidiyo anlamıyorum :26: ben sadece onun yanında çok mutluyum huzurluyum ve beni hep mutlu edeceğine eminim ona güveniyorum ve hayatımı onun hayatıyla birleştirmek istiyorum o kadar , zaten biz evlensekte sevgili gibi yasıcaz kaç yıl, çünkü hiçbi şey yaşayamadık birlikte pek bi şey yapamıyoruz evlenince her yeri birlikte gezmek istiyoruz mesela sevgili gibi ama karışanımız edenimz olmck izin falan yok bilmiyorum belkide beni anlamıyosunz ya da ben yanlış düşünüyorum bu da olabilir ama pişmanda olsam ileride yinede son kararım bu evet ve son kararım bu onunla evlenicem kızlar :) keşke biraz destek çıksanız
kudurmuşlukla ne alakası var evlilik denilince neden aklınız sadece o konuya gidiyo anlamıyorum :26: ben sadece onun yanında çok mutluyum huzurluyum ve beni hep mutlu edeceğine eminim ona güveniyorum ve hayatımı onun hayatıyla birleştirmek istiyorum o kadar , zaten biz evlensekte sevgili gibi yasıcaz kaç yıl, çünkü hiçbi şey yaşayamadık birlikte pek bi şey yapamıyoruz evlenince her yeri birlikte gezmek istiyoruz mesela sevgili gibi ama karışanımız edenimz olmck izin falan yok bilmiyorum belkide beni anlamıyosunz ya da ben yanlış düşünüyorum bu da olabilir ama pişmanda olsam ileride yinede son kararım bu evet ve son kararım bu onunla evlenicem kızlar :) keşke biraz destek çıksanız
Buzlarülkesi
İlk fotodaki kıyafet çok güzel
Hayırdır nişan mı var
valla ben seni burda görmüşmüydüm kız daha önce :44:
bilmem şekerim ben ablan olabilirim 24 yaşındayım sen kaç?
atroşum sıkma canını kaale almayanlar kaybeder
Kızlar kadınların olduğu yerde illaki cinselliğin makarası olur
Lütfen gerilmeyelim tadımız bozulmasın
canım. bak lütfen böyle radikal kararlar verme şuan. senin yaşında olur böyle şeyler. aşık oluruz gözümüz hiç bişeyi görmez felan. eminim bi çoğumuzun başına gelmiştir. benim geldi en azından. benim eski erkek arkadaşım üniversiteyi kazanamadı. ben o dönem lise 3 teydm. sonra çalışmaya başladı. ertesi sene benim üni konum gündeme gelinc ben senin için okumadım sende okumıyıcaksın dedi. ben ailemin tek çocuğuyum. böyle bişeyi kendime yakıştıramadım. bi erkek için her şeyi bi kenara bırakamadım. ki sen eğitimci bi babanın kızısın. evlilik tamam elbet güzel bşey ama enüz senin için çok erken be canım. evlilik oyun değilki. bak forumda neler okuyoruz.
şuan çok duygusal olduğun için göremiyosun bazı şeyleri. ama hayatta onla evlenmekten başka bi amacın olsa ne kadar saçma bişey düşündüğünün farkına varırsın. evlenmek istiyo olsan bile bence ne yap et üni ye git. beni yanlış anlama sakın. seninle aynı yollardan geçtim bende. ayrılırsam ölürüm sanıyodum. ayrıldım ne oldu. her şey çok gzel. sadece o adama verdiğim yıllara acıyıp ne salakmışım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?