Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aşk olsun nasıl görmezsin benii
sen benim ablammışsın bu arada. ben daha 21 e giricem. doğum günümde de sevgilim yurtdışında olucak. depresyona girdim tam şu anda

21 mi o zman ablanım canım vayy bee eskiden herkes benim ablamdı şimdi ben herkesin ablasıyım çevremde abla diyenler ne kadar çoğaldı yaşlandım mı nee
amannn ALLAH sağlık versinde nine de olayım İNŞALLAH

Evrembus
Kız açıktan bitir şu liseyi zaten alt tarafı bi sınava gircen çıkcan.
Bir şey kaybetmezsin.
Sen koydun kafaya evlenmeyi tamam evlen de evliyken bi sınava girmek zor olmasa gerek...
Bak ilerde çalışmayı düşünsen lise mezunu bile olamıcan adam yerine koymicaklar seni söyleyim...
Çok üzgünüm ama bu böyle üniversite mezunları da zor iş buluyor lise mezunlarıda....sen çalışmak istesen seni işe almazlar bile... Hem evde tüm gün koca mı beklicen onun elinemi bakıcan ?

Evliyken üniversite okumak mı ?

Bana çok saçma geliyor.

Ve yaşın itibariyle düşüncelerin çok çabuk değişecek yaşta.

Başkasına kayarsa gözün ne olacak ?

hee canim inan öyle olur,evlenince sevgili gibi yasamak filan

ya senin yasindan dolayi anliyorum gözün görmüyor bazi seyleri ama sen anlatmadin mi erkek arkadasini yani

nasil birsey bekliyorsun anlamiyorum..birde ailede önemli ya ne demek okumak istemiyorumu kabul ederler ya bunu anlayamiyorum

tamam okumayi istemeyebilirsin filan ama evlenmeyi nasil kabul edersin...

hemde ilk gördügün kisiyle yine o olsun peki ama beklesen,

ben düsünüyorum ilk cikmaya basladigmizda 19-20 yaslarindayim eger o zaman evlenmis olsaydim ki hic düsünmedim

eminim pisirik her dedigini yapacak hatta tartisirken bile susan taraf olurdum..

ne saniyorsun sen evliligi anlamiyorum yasin 16 henüz yasal olarak resit bir yasta degilsin ama bu karlarlari alabiliyorsun

ben sana cok ama cok kiziyorum biliyorum hic fayda etmeyecek ama benim kardesim olsan okumuyorsan yapmiyorsan kesinlikle evlilige müsade ettirmezdim

hemde lise mezunu bile degil sevgilin ne yapacaksiniz ne is tutacak kimin eline bakacaksiniz

neyse canım biz ne desek sen yine pembe gözlüklerle bakmaya devam ediceksin. dilerim ki asla pişman olma. hakkında hayırlısı olsun.

Heeee.Ne olacak ki başka ?

Ben kızmak ne kelime çileden çıkıyorum.

Kızlar için kampanyalar düzenleniyor okusunlar diye.

Bizim kız bir anca cocişlenmek derdinde.

Evet evlilik tamamen cinsellik değil ama %70 i onun üstüne kurulu.

Elin oğluna nasıl bu kadar güvenebiliyorsun? Seni sevdiğim için sinirlenerek yazıyorum. Yahu baba nın çocuguna kazık attığı devirdeyiz canım. Kimseye güvenemzsin bu kadar. Hem evlilik sorumluluğu varken okumak kolay mı?

Gerçekten çok toz pembe görüyorsun herşeyi. Seni fikrinden caydırma payınında düşük olduğunun farkındayım aslında ama yapma oku öyle evlen. Hem sende daha olgunlaşırsın sevgilinde. Kolay değil evlilik sorumluluğunu kaldırmak. Dışarıdan göründüğü gibi değil canım hiçbirşey. Benim annem okulu bitirip devlet memuru olup 21 yaşında evlenmiş ama pişman keşke hemen o sorumluluğa girmek yerine biraz paramı yeseydim diyor. Çok iyi düşün kulak ver büyüklerine.

hayır liseyi zaten normal bitiriyorum üni teyide dışardan vericem kararım bu artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…