- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.161
aşk olsun nasıl görmezsin benii
sen benim ablammışsın bu arada. ben daha 21 e giricem. doğum günümde de sevgilim yurtdışında olucak. depresyona girdim tam şu anda
kim gerildi yaa ne kacırmısım.amaan neyse.gergınlık olacak bı konu goremedım
buarada evrembus sen kac yasındasın canm
düşüncelerinize hiç bi şey demiyorum haklısınız ama ben okumcm demiyorum ki hatta bana geçen gün eğer üniversite okumak istiyosan benim için sorun değil beklerim dedi bu konuyu dile getirdim ve aldıgım tepki gayet iyiydi amacımda yok değil evlendiğimizdede okuyabilirim bu engel değil ta ki çocuk olmadıkça ki olmıcak yani istemiyoruz yaşım genç farkındayım ve son kararım evliyken okumak ama bunu bizimkiler bilmicek yoksa babam evlenmeme izin vermez biliyorum ama bu konu halloldu sonuç olarak ister dışardan ister normal üni okumama izin veriyo tek istediği o süreçte ona karşı dürüst olmam ki ben hata yapmcgma dair kendme güveniyorum ona karşı bi yanlışm olmck çünkü ben üni ortamını bile bile okucm :)
Hayır kızdığım nokta afterle iki kobra muhabbetine girdik diye ortamı geren biz mi olduk yani ?:44:
Lafım ortaya bercem.
kudurmuşlukla ne alakası var evlilik denilince neden aklınız sadece o konuya gidiyo anlamıyorum :26: ben sadece onun yanında çok mutluyum huzurluyum ve beni hep mutlu edeceğine eminim ona güveniyorum ve hayatımı onun hayatıyla birleştirmek istiyorum o kadar , zaten biz evlensekte sevgili gibi yasıcaz kaç yıl, çünkü hiçbi şey yaşayamadık birlikte pek bi şey yapamıyoruz evlenince her yeri birlikte gezmek istiyoruz mesela sevgili gibi ama karışanımız edenimz olmck izin falan yok bilmiyorum belkide beni anlamıyosunz ya da ben yanlış düşünüyorum bu da olabilir ama pişmanda olsam ileride yinede son kararım bu evet ve son kararım bu onunla evlenicem kızlar :) keşke biraz destek çıksanız
kızlarrrr topikte sankii hafiften gerginlik sezdimmmm nazarmı değdi nee :44:gwencimmm tatile nezaman gidiyosunuz bakalımmm nereye gideceğinize kaarar verdınız miii
düşüncelerinize hiç bi şey demiyorum haklısınız ama ben okumcm demiyorum ki hatta bana geçen gün eğer üniversite okumak istiyosan benim için sorun değil beklerim dedi bu konuyu dile getirdim ve aldıgım tepki gayet iyiydi amacımda yok değil evlendiğimizdede okuyabilirim bu engel değil ta ki çocuk olmadıkça ki olmıcak yani istemiyoruz yaşım genç farkındayım ve son kararım evliyken okumak ama bunu bizimkiler bilmicek yoksa babam evlenmeme izin vermez biliyorum ama bu konu halloldu sonuç olarak ister dışardan ister normal üni okumama izin veriyo tek istediği o süreçte ona karşı dürüst olmam ki ben hata yapmcgma dair kendme güveniyorum ona karşı bi yanlışm olmck çünkü ben üni ortamını bile bile okucm :)
Evrembus
Kız açıktan bitir şu liseyi zaten alt tarafı bi sınava gircen çıkcan.
Bir şey kaybetmezsin.
Sen koydun kafaya evlenmeyi tamam evlen de evliyken bi sınava girmek zor olmasa gerek...
Bak ilerde çalışmayı düşünsen lise mezunu bile olamıcan adam yerine koymicaklar seni söyleyim...
Çok üzgünüm ama bu böyle üniversite mezunları da zor iş buluyor lise mezunlarıda....sen çalışmak istesen seni işe almazlar bile... Hem evde tüm gün koca mı beklicen onun elinemi bakıcan ?
ayy bebısım o gergınlıgı ben de sezdım ama bırsey yazmak ıstemedım .evet bı gergınlık var gıbı :26:
aynen gwen kırıldı sanırımmm size iyi muhabbetler falan yazmış amaa üzüldüm yaayy bebısım o gergınlıgı ben de sezdım ama bırsey yazmak ıstemedım .evet bı gergınlık var gıbı :26:
hee canim inan öyle olur,evlenince sevgili gibi yasamak filan
ya senin yasindan dolayi anliyorum gözün görmüyor bazi seyleri ama sen anlatmadin mi erkek arkadasini yani
nasil birsey bekliyorsun anlamiyorum..birde ailede önemli ya ne demek okumak istemiyorumu kabul ederler ya bunu anlayamiyorum
tamam okumayi istemeyebilirsin filan ama evlenmeyi nasil kabul edersin...
hemde ilk gördügün kisiyle yine o olsun peki ama beklesen,
ben düsünüyorum ilk cikmaya basladigmizda 19-20 yaslarindayim eger o zaman evlenmis olsaydim ki hic düsünmedim
eminim pisirik her dedigini yapacak hatta tartisirken bile susan taraf olurdum..
ne saniyorsun sen evliligi anlamiyorum yasin 16 henüz yasal olarak resit bir yasta degilsin ama bu karlarlari alabiliyorsun
ben sana cok ama cok kiziyorum biliyorum hic fayda etmeyecek ama benim kardesim olsan okumuyorsan yapmiyorsan kesinlikle evlilige müsade ettirmezdim
hemde lise mezunu bile degil sevgilin ne yapacaksiniz ne is tutacak kimin eline bakacaksiniz
21 mi o zman ablanım canım vayy bee eskiden herkes benim ablamdı şimdi ben herkesin ablasıyım çevremde abla diyenler ne kadar çoğaldı yaşlandım mı nee
amannn ALLAH sağlık versinde nine de olayım İNŞALLAH
Evrembus
Kız açıktan bitir şu liseyi zaten alt tarafı bi sınava gircen çıkcan.
Bir şey kaybetmezsin.
Sen koydun kafaya evlenmeyi tamam evlen de evliyken bi sınava girmek zor olmasa gerek...
Bak ilerde çalışmayı düşünsen lise mezunu bile olamıcan adam yerine koymicaklar seni söyleyim...
Çok üzgünüm ama bu böyle üniversite mezunları da zor iş buluyor lise mezunlarıda....sen çalışmak istesen seni işe almazlar bile... Hem evde tüm gün koca mı beklicen onun elinemi bakıcan ?
aynen gwen kırıldı sanırımmm size iyi muhabbetler falan yazmış amaa üzüldüm ya
kim kızdırdı gweni bakiiimmmaynen gwen kırıldı sanırımmm size iyi muhabbetler falan yazmış amaa üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?