Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Nasıl giyinirsin normalde. Spor klasik sade vs?

spor giyiniyorum cok klasik seyler giymem

kot filan günlükte,ayrica secemememin nedeni ben kapaliyim

sunu begenmistim ama bilmiyorum ki evde olacak ama hic bu kadar hanim hanimcik giynmemistim

yani ev icin uygun mu bilmiyorum

gecende bir yere gittim su elbiseyi gösterdi ama benim tarzim hic degil hemde fiyati 800euroydu

Buzlarülkesi ilk resim çok hoş. Ben koyu renkleri sevmiyorum. açık renkler çok hoş duruyor herkeste. Masumiyet katıyor. Bence ilkinin modelide rengide çok hoş..

Kapalımıydın sen kız bilmiyordum :)

göürnmez miyin nen ben
hadi tamam taam zaten moralsizim takmadım fazla aslında kafamda taktığım o akdar şey var ki yer bulamadım bir an:)

Moral çoğumuzda sıfır ya ama inatla gülümsicez
Bu arada aç bakayım radyoyu aç alem fm i zekiyi dinlerken hem gül hemde bize katıl
Adam güldürüyor işte her şekilde:)

Buzlarülkesi ilk resim çok hoş. Ben koyu renkleri sevmiyorum. açık renkler çok hoş duruyor herkeste. Masumiyet katıyor. Bence ilkinin modelide rengide çok hoş..

evet 4 sene oldu kapanali :)

benim ilk model cok hosuma gidiyor yani sade ve zarif duruyor ama bilemiyorum..

iste haftaya bu elbiseye bakacam ya da ne zamansa olmazsa diktirecem aynisindan ama kumas ne olacak bilmiyorum

ya ben evde istiyorum bir terzi ablamiz gösterisli kumas olsun diyor ama ben sevmiyorum

o ilki hosuma gidiyor..rengide benim rengim öyle bakalim

insallah icime sinen birsey olur

Buzlarülkesi bencede ilk fotodaki çok hoş
kurabiyecim bırak dursun barışıcan nasıl olsa elinde kalmıcak :)

Çok güzel karar vermişsin gerçekten. Tebrik ederim seni. Neyin kudurmuşluğu bu kararı sana aldıran !????

kudurmuşlukla ne alakası var evlilik denilince neden aklınız sadece o konuya gidiyo anlamıyorum :26: ben sadece onun yanında çok mutluyum huzurluyum ve beni hep mutlu edeceğine eminim ona güveniyorum ve hayatımı onun hayatıyla birleştirmek istiyorum o kadar , zaten biz evlensekte sevgili gibi yasıcaz kaç yıl, çünkü hiçbi şey yaşayamadık birlikte pek bi şey yapamıyoruz evlenince her yeri birlikte gezmek istiyoruz mesela sevgili gibi ama karışanımız edenimz olmck izin falan yok bilmiyorum belkide beni anlamıyosunz ya da ben yanlış düşünüyorum bu da olabilir ama pişmanda olsam ileride yinede son kararım bu evet ve son kararım bu onunla evlenicem kızlar :) keşke biraz destek çıksanız

canım. bak lütfen böyle radikal kararlar verme şuan. senin yaşında olur böyle şeyler. aşık oluruz gözümüz hiç bişeyi görmez felan. eminim bi çoğumuzun başına gelmiştir. benim geldi en azından. benim eski erkek arkadaşım üniversiteyi kazanamadı. ben o dönem lise 3 teydm. sonra çalışmaya başladı. ertesi sene benim üni konum gündeme gelinc ben senin için okumadım sende okumıyıcaksın dedi. ben ailemin tek çocuğuyum. böyle bişeyi kendime yakıştıramadım. bi erkek için her şeyi bi kenara bırakamadım. ki sen eğitimci bi babanın kızısın. evlilik tamam elbet güzel bşey ama enüz senin için çok erken be canım. evlilik oyun değilki. bak forumda neler okuyoruz.
şuan çok duygusal olduğun için göremiyosun bazı şeyleri. ama hayatta onla evlenmekten başka bi amacın olsa ne kadar saçma bişey düşündüğünün farkına varırsın. evlenmek istiyo olsan bile bence ne yap et üni ye git. beni yanlış anlama sakın. seninle aynı yollardan geçtim bende. ayrılırsam ölürüm sanıyodum. ayrıldım ne oldu. her şey çok gzel. sadece o adama verdiğim yıllara acıyıp ne salakmışım diyorum.

evet 4 sene oldu kapanali :)

benim ilk model cok hosuma gidiyor yani sade ve zarif duruyor ama bilemiyorum..

iste haftaya bu elbiseye bakacam ya da ne zamansa olmazsa diktirecem aynisindan ama kumas ne olacak bilmiyorum

ya ben evde istiyorum bir terzi ablamiz gösterisli kumas olsun diyor ama ben sevmiyorum

o ilki hosuma gidiyor..rengide benim rengim öyle bakalim

insallah icime sinen birsey olur

birde o ikinci resimdekine özel tasarim tasarim diyorlar ama cok satafaktli yani ev icin hemde renkleri cizimlerini gösterdiler cok harika seyler var ama

kumas renkleri hep sacma ve illa oraya buraya abarti yapistirmaslar..fiyatlarida cok pahali alamam sahsen anama babama yazik:)

canım. bak lütfen böyle radikal kararlar verme şuan. senin yaşında olur böyle şeyler. aşık oluruz gözümüz hiç bişeyi görmez felan. eminim bi çoğumuzun başına gelmiştir. benim geldi en azından. benim eski erkek arkadaşım üniversiteyi kazanamadı. ben o dönem lise 3 teydm. sonra çalışmaya başladı. ertesi sene benim üni konum gündeme gelinc ben senin için okumadım sende okumıyıcaksın dedi. ben ailemin tek çocuğuyum. böyle bişeyi kendime yakıştıramadım. bi erkek için her şeyi bi kenara bırakamadım. ki sen eğitimci bi babanın kızısın. evlilik tamam elbet güzel bşey ama enüz senin için çok erken be canım. evlilik oyun değilki. bak forumda neler okuyoruz.
şuan çok duygusal olduğun için göremiyosun bazı şeyleri. ama hayatta onla evlenmekten başka bi amacın olsa ne kadar saçma bişey düşündüğünün farkına varırsın. evlenmek istiyo olsan bile bence ne yap et üni ye git. beni yanlış anlama sakın. seninle aynı yollardan geçtim bende. ayrılırsam ölürüm sanıyodum. ayrıldım ne oldu. her şey çok gzel. sadece o adama verdiğim yıllara acıyıp ne salakmışım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…