Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hurrem:53: sana bunları soyleyen adam kendine hic bakmamısmı ya kızım hic takılma dediklerine bir kez daha gordum ve sen 10 basarsın diyorum

tatlım gördüm şimdi
senin yanında çok büyük duruyor :44:

hürrem sen ondan çok ama çok daha iyisin yanında süper duruyosun ya nasıl sayabildi sana o kadar lafı afedersin ama yuh yani:20:

artı 1..
söylediklerini okuduktan sonra resmide görünce "o ne özgüven o" diyesim geldi.. :1:

katılıyorum arkadaslara sen babie gibi kalmışsın yanında gerçi Allah yaratmış herkesi ama o lafları haketmiyosun yanii :20:

Hürremim yazık sana...:26::26::26:
yaaa kızlar oyle işte saolun bu arada.ben o resmı çıkmıs resımden kendım cektım pek net deildi bide gercegını gorsenız daha ıyı anlarsınız.sedulu yas farkı ve boy farkı var zaten tatlım:31:

yaa ben göremedim kaçırdım ama yazılanlara göre sen çok daha güzelsin, erkeklerin kendilerini bu kadar abartmasına da biz neden oluyoruz galiba :53: tuhaflar...

tatlım şu an onu annesi gazlıyo, her şey daha yeni, sıcağı sıcağına.. ama zamanla annesi bunlardan vazgeçicek, o zaman beyimizin kafasına saksı düşücek. biliyosun erkekler başkalarının yorumlarına önem veren insanlar, hele ki o başkası anne olunca daha da önem veriyo, burda bi çok gelinin sorunu kaynana. ama aslında bunun da temelinde yatan o kaynanayı eşlerinin dinlemesi, yani eşlerinin annelerinin sözüne çok önem vermesi. bi konu okumuştum. kadın evlendiğimizde bi kaç yıl çocuk istemiyoduk diyodu, birden bire eşi ısrarla çocuk istemiş, meğer sonra eşinin telefonda annesiyle konuşmalarını duymuş. meğer adamın annesi, torun torun diye tutturmuş hatta gelinin adını kısıra bile çıkarmış..

aman Yarabbi:27:

Hayırdır balım ? :31:

nooldu kız anzerr:ssz:

olay 1 evlenme teklifi aldııımmmmm :52: eski bir arkadaşımdan.. aynı fakültedeydik buraya atanmış.. yolda görmüştüm telefonum vardı onda normalde ve karşılaştıktan sonra bana mesaj attı evlenmek istiyomuş benimle... :1:

olay 2 bu ayrıldığım sevgilim var ya onun mesajlaştığı kız vardı hani "kötü bişiy mesajlaşmadık ama yinede mesajına cevap vermem ve bunu sana söylememem hata" demişti.. heh o kızla konuştum bugün içimde ne varsa sordum söyledim rahatladım ohhh :21:

olay 3 sevgilim bugün öyle yalvardıki barışalım diye içim acıdı ya
:43:

tatlım bi insan bence 2 haftada çoktan pişman olurdu ki bizim en uzun ayrılığımız 4 gündü :ssz:

tatlım şu an onu annesi gazlıyo, her şey daha yeni, sıcağı sıcağına.. ama zamanla annesi bunlardan vazgeçicek, o zaman beyimizin kafasına saksı düşücek. biliyosun erkekler başkalarının yorumlarına önem veren insanlar, hele ki o başkası anne olunca daha da önem veriyo, burda bi çok gelinin sorunu kaynana. ama aslında bunun da temelinde yatan o kaynanayı eşlerinin dinlemesi, yani eşlerinin annelerinin sözüne çok önem vermesi. bi konu okumuştum. kadın evlendiğimizde bi kaç yıl çocuk istemiyoduk diyodu, birden bire eşi ısrarla çocuk istemiş, meğer sonra eşinin telefonda annesiyle konuşmalarını duymuş. meğer adamın annesi, torun torun diye tutturmuş hatta gelinin adını kısıra bile çıkarmış..

yaaa kızlar oyle işte saolun bu arada.ben o resmı çıkmıs resımden kendım cektım pek net deildi bide gercegını gorsenız daha ıyı anlarsınız.sedulu yas farkı ve boy farkı var zaten tatlım:31:

yaş farkı olduğunu biliyordum da bariz bu kadar belli olacağını tahmin etmemiştim

olay 1 evlenme teklifi aldııımmmmm :52: eski bir arkadaşımdan.. aynı fakültedeydik buraya atanmış.. yolda görmüştüm telefonum vardı onda normalde ve karşılaştıktan sonra bana mesaj attı evlenmek istiyomuş benimle... :1:

olay 2 bu ayrıldığım sevgilim var ya onun mesajlaştığı kız vardı hani "kötü bişiy mesajlaşmadık ama yinede mesajına cevap vermem ve bunu sana söylememem hata" demişti.. heh o kızla konuştum bugün içimde ne varsa sordum söyledim rahatladım ohhh :21:

olay 3 sevgilim bugün öyle yalvardıki barışalım diye içim acıdı ya
:43:

vaooovv varan 1e bayıldım :1: sen ne cevap verdin???

haklısın kuuzumda artık pişman olsada dönsede ben eski ben değilim ve olmucamda o eski şevkatli ilgili semiramisi bulamayacak olurda bu topikteki yazıları okursa veya okuyosa dönmesin asla zaten mutlu olamayız sırf ayrı ev istedim diye annesinin söylediklerini unutamam ben :50:

Back
X