Uzun süreli yatılı misafir

Bu konu kisiye gore degisir sanirim.
Benim erkek kuzenlerim var ama kardes gibi buyuduk onlardan biri bizde kalsa rahat olurdum. Kardes gibi cunku.

Ama aile biraz rahat galiba. Hazir sizin ev varken relax davraniyolar gibime geldi

Bencede haklısın
Benim seviyeme çıkamadığın için anlatamıyorsun derdini :)
Bence kasma iki beden büyük geliyor :)
Göz ardı ediyorum yazdıkların daha da gelmez hadi canım

alçaklık da bır sevıyedır orada mutluluklar canım :)
sen eskıden akıllı usku bır kızdın bu gece dıkkat cekmeye calışmalar falan :)

Yok şaşırmıyorum
Siz ben böyle düşündüğüm için şaşırıyor olmayasınız ?
Saygı duyuyorum inanışlar farklıdır
Haklısınız
İyi geceler

Sasirmadigin için evde kız varken erkek kalmaması sözü çok garibime gitti bence ensest fitrat meselesi tarzı yorumlar yaptın demek.
Ben farklı fikirler olduğunu bilecek, anlayacak yaşta zekada statudeyim çok şükür ki konuya yorum yazarken benim fikrim dışındaki fikirlere çamur atmadim. Konu sahibine fikir verdim. Kendi fikirletimizi söylerken diğerlerine dokundurma yapıyorsan cevap alacağını bilmelisin

Evde nasıl güleryüz iyi bir yakınlık görmüşse kendisi rahat hissetmiş, öbür tarafta kalmak istemiyor. Ama gel gelelim bu sadece gösteriş. Zavallı kuzen gerçeklerden habersiz..
Oysaki her üniversiteli gibi hür bir hayat ister muhtemelen.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Yakın akraba bile olsa...

Kızlar anlamsız yere konu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz. Kadın rahatsız oluyorum diyor 'ayyy o sizin kuzenin' diyorsunuz. Arkadaşlar hiç mi duymuyorsunuz haberlerde, çevrenizde değil kuzenine değil kendi öz kızına tecavüz eden insanlar var ya. Polyannacılık oynamayın lütfen. Bu dünyada hiç kimsenin hiç bir şeyi asla yapmaz diye bir garantisi yok. Kadının rahatsız olması çok çok normal. Bende kuzenlerimle soğuk büyümedim ama kardeş gibi de büyümedim. İlla okulun yanında mı olması lazımmış yurdun? Ammada narin çıktı çocuk ya? Uzak olsun ne olucak? Benim babamda üniversitedeyken bir süre teyzesine gitmiş. Ancak kendini yurtta yaşarken arada sırada gidermiş teyzesine. Yük olmasın diye. Akrabalarınız bence düşüncesiz. Madem o kadar uzun sürecek kendilerine ev açsalarmış.

ben lisede okurken (3 kız kardeşiz) anenmle babam ayrılalı yıllar oluyo
annem ayrılalı bir yıl olmuşken
teyzem taaaaaaa istanbuldan kalkıp oğlunu getirdi antalyada kaldıkları yere lise çok uzakış ordan ev tutmaları lazmmış vs vs..
bize getirdi 700 km uzaga bi başka şehre bize getirdi kuzenim 3 yıl kaldı bizde ama ne zorluk ama ne zorluk
ona benim odamı verdik biz uç kız kardeşi bi odada kaldık
bitmeid o 3 yıl annesi ha aldım ha alcam ha yurt çıktı ha çıkacak diye diye okuttu bizim yanımızda
şimdi kuzenim işe girdi evlendi annemin yüzüne bile bakmıyo:) annem bana geldiğinde kuzenimle evlerimiz yakın hoşgeldin biledemiyo:) unutuyomuş:)

davetsizkullanici davetsizkullanici canım tabiki konu sahibi kuzenini ister istemez o ayrı birşey. istemiyorsan da nazik bir şekilde söylersin. kendisine iyi davranıp sonra da ayy istemiyorum rahat edemiyorum deniliyor. asıl sorun bu bence. İnsanlar öz kızına bile tecavüz ediyor diye o zaman babalarımızı da almayalım evimize. Kimseye selam vermeyelim, arkadaşlık kurmayalım. Olurmu hiç öyle şey.
Herkes rahatına düşkündür. Özel yurtta kalmak varken sen hergün akrabanın salonunda uyumak istermisin. Demekki çok geçerli veya değil bir sebebi var. Baktın yurt falan çıkmıyor o zaman dersin sana bir öğrenci yanı bulalım rahat edersin falan diye.
Ablam seneler önce şi bulana kadar akrabalarımızın yanında kaldı. Dayımın yanına geçtiğinde yengem kısa bir süre sonra benim yetişkin oğlum var istemiyorum dedi. Annemler saygı duydular ve başka bir çözüm bulmaya çalıştılar. Ablam tabi çok kırıldı çok ağladı benim kardeşim o nasıl benim hakkımda böyle şeyler akıllarına gelir diye, annem de aynı şekilde ama sonuçta dürüst davrandılar. Hala da el üstünde tutar annemler onları.

Evde iki tane bekar kiz varken uzun sure kalmasi dogru degil. Kalacagi tarih belli olsa yine neyse. Bence haklisiniz. Tamam surekli supheci olmak yorucu ama atesle barut. Ben korkarim boyle seylerden.

Kusura bakmayın konu sahibesi yanliş konuyu güncelledim , amacım sizin konunuza yorum yazmak değildi :(

Son düzenleme:
He bende yabancı sandım. . Kuzeniniz ama demekki size ihtiyacı var abartma yın

Bir kisiyse zarar gelmez. Biz yaklasik 1 ay elini agzini mutfak lavabosunda yikama aliskanligi olan 6 kisilik aileyi misafir ettik. Bu sadece bir örnek gerisi düşünün. 1 ay arkalarindan temizlik yaptim 2 odanin kapisini degistirdik (kapinin kolunu kullanmak yerine her seferinde vurduklari için). Bide insan cekinir o kadar kalabalikla o kadar sure kalmaya. Yakin akraba insan cekiniyor da bir sey demeye koca insanlar. Daha beter örnekle mutlu olmanizi beklemiyorum sadece baskalarinin da ayni stresleri yasadigini ve atlattigini bilin. Siz de atlatacaksiniz, gündüz olmayan gece yok

Yaşım 24. Odamı vermedim zaten evde onun için bir oda da yok salonda kalıyor. Tesettürlü değilim ama evde normalde olmadığı için rahattım şimdi ekstra dikkat etmem gerekiyor, banyodan çıkınca görünmemeye çalışıyorum çok sıcak olduğu halde rahat giyinemiyorum bunlar canımı sıkıyor kısa süreli olsa yine tolere ederdim fakat en az 2 ay.
Canim hakli olabilirsin herkesin kuzenle iliskisi farkli bir de kuzen var kuzen var bazilarinin yaninda rahat edilir bazilarinin yaninda rahat edilmez ben de sahsen bu kadar uzun ve belirsiz bir sure ayni evi paylasmak istemezdim kadin kadina yasamaya alisanlar icin hele daha zor haklisin

Back
X