- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
kızlar ekım ayında ılk denemem olacak kısmetse
adana baskentte yaptıracagım
22 yasındayım sorunumuz esımden kaynaklanan sperm azlıgı
doktora mail attım sizin yasınızdakılere
uzun protokol uyguluyoruz dedi
bende sizin tecrubelerınızden faydalanaraktan yardım ıstıyorum
uzun protokol nasıl oluyor kısa nasıl oluyor
zor bır surecmı ne olur yardım
ben ıgneden cok korkuyorum bakalım kaldırabılecekmıyım
ınşşşşş ılk vede son denemem olur
hayırlısı olsun canım benimde ikinci denemem ilkinde kısa oldu bunda doktor değiştirdim
ve bu doktorum uzun uyguladı salıya yumurtalarım toplanıyor
uzunun avantajı daha sağlıklı yumurtalar üretiliyor ben ilk ay d. kontrol hapı kullandım sonraki ay lucrine başladım ve adetimle gonal f ye başladım ve yolun sonuna geldim hayırlısıyla
darısı sana korkulacak bişi yok göbeğine giren iğne küçük korkma
bende 22 yaşındayım inşaallah hamile kalırız
Merhaba kizlar.
Bende agustos adetimi bekliyorum uzun protokolle tûp bebek yaptircam.
Yasim 29 bende herhangi sorun yok bizimki erkek infertilite.
Uzun protokolun sûresi ne kadar bilginiz var mi ?
benimki 3 ay sürdü 1 ay d. kontrol kullandım o bitti hastalandım lucrine başladım adet oldum gonale başladım bugün yumurtalar toplanıyor hayırlısıyla
protokol seçimi yaşa göre belirleniyor, yumurta problemi yoksa yani genç bir hasta ise yumurta sayısı iyi ise uzun protokol uygulanıyor ve daha az iğne ilaç veriliyor. uzun protokolde adetin 21. günü tedaviye başlatıyorlar genelde ve tedavi gün sayısı olarak daha uzun sürüyor.
eğer hastanın yaşı ileri ise ve ileri yaşta olduğu içinde yumurta sayısı azalmışsa kısa protokol yapılıyor. genelde 30 -35 yaş sonrası kısa protokol yapıyorlar. bu protokolde ilaç oranı çok daha yüksek tutuluyor. kısa protokolde adetin 2. günü başlanıyor. tedavi süresi 10-12 gün sürüyor.
her ikisinde de göbek ve kalça iğneleri, son olarak çatlatma iğnesi var.
diğer operasyon kısımları falan ikisinde de aynı.
22 yaşında olduğuna göre hamilelik şansın çok çok yüksek. sağlıklı spermlerle ilk seferinde pozitif sonuçlanacaktır, içini ferah tut.
Merhaba kizlar.
Bende agustos adetimi bekliyorum uzun protokolle tûp bebek yaptircam.
Yasim 29 bende herhangi sorun yok bizimki erkek infertilite.
Uzun protokolun sûresi ne kadar bilginiz var mi ?
benimki 3 ay sürdü 1 ay d. kontrol kullandım o bitti hastalandım lucrine başladım adet oldum gonale başladım bugün yumurtalar toplanıyor hayırlısıyla
uzun protokol öle oluyor canım benimki 3 ay sürdü işte yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim Allahım emeklerimi boşa çıkarmaz inşaallah hepimizin3 ay uzun süre. Bana dogum kontrol hapi verilmedi. Agustos 15 gibi hastalanirim sonra 21ci gûn baslaniyormus ignelere.
21ci günden itibaren ne kadar sürebiliyor transfere kadar ?
Seninde bugun yumurtalarin toplaniyor hayirlisi olsun insallah bir sürÜ olur iyi kalitede olur kaç gün sonra transfer edicekler bana 2ci gün transferi olucak demisti doktorum.
saglıklı yumurtaların olur ınşşşşşşşşş
ya ben de anlamış değilim kısa ve uzun protokolü neye göre belirlediklerini...yaşım 31,eşimde sorun yok tek yumurtalığım da yok ..dün doğum kontrol hapım bitti lucrine devam ediyorum reglimin 3. günü kan testim olacak ve diğer iğneye başlayacağım..Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?