Uzun ve de kısa protokol hakkında bilgi...

canım benım tavsıyelerın ıcın cok saol
allh razı olsun
ıdrar sıkısıklıgından falan korkmuyrdum aklıma soktun ama :))))))))
ıcerım bır suru sıvı ya :)
esım suan hıc rahat deıl streslı
ıgnelerıde mecbur yaparız ne yapalım
kucuk afacan ıcın herseye katlanırım
yeterkı o saglıklan hayırlısıylan gelsın anne babasının yanına

ben psıkolojık bakımdan kısadan yanayım kurtul gıtsın hemencecık
rabbım hyrlısını versın ya ne dıyelım

canlar hepimiz için hayırlı olur inşallah bende kısmetse ramazandan sonraki adetimde başlıcam tedaviye gittik görüşmemizi yaptık banada kısa protokol uygulanacak

yok canım ne 23 günü ben 3 ay bekledim önce d. kontrol ilacı 1 ay hastalandım lucrine başladım hastalandım gonale başladım sonra yumişler toplandım pazartesi transfer var
bende 22 yaşındayım

canım doğum kontrol hapı kullandığın için ölee..herkes doğum kontrol hapı kullanmaz...
normalde adetle birlikte 21.günü başlanır tedaviye..23 gün felan öle iğne vuruluyor ardındanda yumurtalar toplanır...genelde böle olurr yaniii...

herneyse doktorlar hastaları için en iyi tedaviyi uygular
beni doktorum böle luzum gördü 3 ay oldu

walla ben uzun protokolle başladım perşembe günü doktora gidicem doğum kontrol hapı kullanıyorum.
günler geçmiyo kızlar yardım edin...

walla ben uzun protokolle başladım perşembe günü doktora gidicem doğum kontrol hapı kullanıyorum.
günler geçmiyo kızlar yardım edin...

hakkında hayırlısı canım sakin ol geçmezse benimki geçmezdi bak 3 ay hemen geçiverdi sabret
kaçıncı denemen

daha 1 . nci denemem o yüzden çok daha da heyecanlıyım. ben yaklaşık 28 temmuzdan beri ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum.
12. ağustos yani perşembe günü doktor randevum var doktor bana ısrarla uzun protokol dedi çünü yumurta rezervim iyi sadece tek tüpüm tıkalı.
tabii şansım diğer tüm hastalar kadar
muhtemelen ayın 15.inde lucrine başlatacak çünkü adetimin 21. günü olucak.
uzun protokolde zaman geçmiyo kızlar
hele ki doğum kontrol hapı panik atak gibi birşey yaptı bende walla alaah kimsenin başına vermesin çok zor atlatıyorum hala kullanıyorum hayırlısıyla bi bitse çok sıkıldım

bnedede var panık atak bakalım ben ne yapacam kara kara dusunuyorum
esmde raahat deıl
karı koca kotuyuz yanı
rabbım hayırlı sonuclarlan gelmeyı nasp eylesın

ne gusel gun uzadıkca ben gergınlıgınde artacagını
sanıorum
nerde yaptırdın?

cnm ben brüksel tüp bebek merkezinde yaptırdım.prof.dr yücel karaman ve ekibine. bana %80 şansın var dedi.ama ben biliodumki bu tür tedavilerde asıl şans %40-50 gibidir. allahıma çok şükür yücel hoca haklı çıktı ve bebişim tutundu. hiç stres yapmayın o günler öle çabuk geçiyorki.transfer yapılıyor bu sefer tahlil gününü bekliyorsun.pozitif sonucu alınca (inşallah hepiniz alıcaksınız) usg de keseyi görmeyi bekliyorsun,sonra kesenin içinde bebek varmı onu görmeyi bekliyorsun,sonra bebeğin kalbi atıyormu diye bekliyorsun yani bu böle haftalarca sürüp gidior:) bu süreçte en önemli faktör pozitif düşünmek ve ilaçları düzenli kullanmak. bu arada transfer sonrası dikkat edilecekler diye bir bölüm var orayada göz atmanızı tavsiye ederim orda bende birtakım önerilerde bulundum belki sizede faydası olur:)

saol canım sızın cınsıyt bellı oldumu

hayrlı ramaznlar hepımıze kızlar
rabbım tutulan orucları edılen duları kabul eylesın
bzlerıde hayılısıylan evlat sahıbı etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…