- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
yaşa göre belirleniyor canım bayan yaşı en fazla 27 den gençse uzun oluyor
ama ben 31 yaşındayım...
sana kısa protokol uygulanır canım
yaşı genç olanların yumurtaları fazla olduğundan dayanabiliyor uzuna
uzunu kısası yok bu işlerin canım ya Allah ol demesi lazım
inşallah en kısa zamanda ol der Allahım...
sadece yaşa göre olan bişey değilki sorunlara görede değişir protokoller...
yaşım 24 ilk denememde uzun protokol uygulandı 14 yumurtam oluşmuştu sonucum negatitfi...3 ay sonra başka hastanede denedim kısa protokol uygulandı 16 yumurtam oluştu 3 embryo transfer edilmişti ve 4 tane embryoda dondurulmuştu ve sonucum pozitif oldu....eşimden kaynaklı tüp yaptırdık fakat bendede pkos vardı ondan kısa protokol daha iyi geldi bana..
hakkınızda hayırlısı olsun..inşş pozitif sonuçlarınızı burdan okuruz....
esracım tedaviye başlanınca mecbur dayanılıyor emin ol canım inş. bu günlerde geçer hepimiz için meleklerimize kavuşuruz en kısa zamanda
yumurta rezervi daha iyi olan yani yaşı genç olanlara uzun protokol uygulanıyor. yaşı olanların yumurta rezervini azaltmamak için kısa uygulanıyor.
uzun protokolde çok uzun değil artık esracım...
23 gün felan sürüyor...
uzun protokol uygulanmaz bence sana.benimde sorun eşimdeydi antagonist protokol denilen en kısa protokol uygulandı bize. adetimin 2.günü iğnelere başladım 10.gün sonunda yumurtalarım toplandı ve döllendi.sonra 5.gün transfer edildi. uzun protokol eğer kadında yumurtlama sorunu varsa uygulanıyor. bence ımsi yöntemini kullanan bir merkeze gidin. spermin görüntüsünü 12bin kat büyütüp seçiyorlar böylece en kaliteli sperm seçilmiş oluyor şans artıyor. allahıma şükür ilk denememizde tuttu.yasadan dolayı tek bir embriyo transfer edilmişti. bence dr.la yüzyüze görüşüp muayene sonucu tedavi protokolüne karar verilmeli öle maille filan karar verilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?