- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Iste onu unutturacak cok kisi olur sana.Yasin genc vaktin cok
Ben napim.Ayrildim.Yasim 38 .Skalam sinirli.Vakit bile yok.Bunlari bu yasta degil erken yasta yasamak icin neleeerrr vermezdim.30umda bosandim
Oydu buydu derken 38i buldum
Vakit yok.Evlilikten oldum.Senin cok vaktin var.skalan genis.
Ama senin yasindaki biri kadar sans yok.Ben zaten herkesi icim almaz.Vakit az skala dar olunca zor yani benim icin.Senin yasinda olsaydm isim daha kolaydi bir ayrilik acisi sonrasi.Siz de evlenirsiniz ne olacak ki, yeter ki doğru kisiyi bulun. Kac kisi var evleniyor daha geç yaşlarda. Skalanız az da olsa geniş de olsa mutlu edecek kisiye denk geliriz insallah..
Ama senin yasindaki biri kadar sans yok.Ben zaten herkesi icim almaz.Vakit az skala dar olunca zor yani benim icin.Senin yasinda olsaydm isim daha kolaydi bir ayrilik acisi sonrasi.
Olur.. Ben şimdi öyle cok mutluyum ki.. Eşime diyorum ki iyiki ben ayrılıklar yasadım ve ıyıkı sen karsıma cıktın... Yoksa bu mutlulugu yasayamacaktım.. Dilerim karsınıza gercekten sızı hak eden biri cıkar.. Doya doya mutlulugu tadarsınız.
Nasil basardiniz bunu hergun.nefes alirken olcek.gibi.hissediyorum
Şükürler olsun diyorum hergün ve iyi ki eşim karsıma cikmis hemen
İnan hatirlamak bile sinir ediyor beni ben ayrilmak istedim çok yipratti hem seviyorum diye yalvardi hem tehdit etti ben deli gibi seviyorum saniyordum. Ama sevgi bu değilmiş. Sevgi acı çektirmek değilmiş. Kendime ve giden yillarima acidim yaralarımı sardı eşim beni iyileştirdi onun sayesinde gerçek sevgiyi aşkı yaşiyorum. Aklima gelince o eski günler sanki korkunç rüyaymış yaşamamisim gibi geliyor. Yıllarım geçse de boşuna ben eşimle yeniden hayata başladim. Herşey öyle unutuluyor kanayan yaralar öyle kapaniyor ki...Nasıldı uzun iliskiniz kim ayrılmak istemisti? Siz ayrıldığınızda seviyor muydunuz hala?
İnan hatirlamak bile sinir ediyor beni ben ayrilmak istedim çok yipratti hem seviyorum diye yalvardi hem tehdit etti ben deli gibi seviyorum saniyordum. Ama sevgi bu değilmiş. Sevgi acı çektirmek değilmiş. Kendime ve giden yillarima acidim yaralarımı sardı eşim beni iyileştirdi onun sayesinde gerçek sevgiyi aşkı yaşiyorum. Aklima gelince o eski günler sanki korkunç rüyaymış yaşamamisim gibi geliyor. Yıllarım geçse de boşuna ben eşimle yeniden hayata başladim. Herşey öyle unutuluyor kanayan yaralar öyle kapaniyor ki...
Ben bana zarar verdiği için ayrilmak istemiştim. Bak ne olursa olsun bitti geçti gitti herşey . hayirli olan o değilmiş demek ki. Belki ilerde sen birakmak isteyecektin. O yüzden sana bu acının tek çözümü zaman diyeceğim zamanla düzelecek herşey...Burda ayrılmak isteyen taraf o oldu ama.. sevmedigini farketti, önceki konumda bahsettigim sebepten dolayi cok kızgındı bana ve sonrasnda düşündüğünde sevmedigini farketmis. Of aklıma geldikce o konusmalar kalbim sıkışıyor..
Ben bana zarar verdiği için ayrilmak istemiştim. Bak ne olursa olsun bitti geçti gitti herşey . hayirli olan o değilmiş demek ki. Belki ilerde sen birakmak isteyecektin. O yüzden sana bu acının tek çözümü zaman diyeceğim zamanla düzelecek herşey...
Benim erkek arkadasimin benden once 3 yillik bir iliskisi olmus.1 yil falan once bitmis iste..zaten cok kopuktuk ben zorla surdurmeye calisiyordum alttan ala ala yoruldum sevgim falan kalmamisti ona falan dedi..su an mutluyuz allaha sukur ama ben surekli onun gecmisini dusunup paraliyorum kendimi o ayri ama...
21 yaşında 7 yıllık ilişkim bitti,üzüntü, ağlama krizleri, büyük bir boşluk ama son derece fazla bir soğukluk hissettim.
2 yıl sonra hayatıma giren muhteşem kişiliğe aşık oldum, evlendim, çok mutlu oldum, oluyorum, olacağım inşallah..
Mümkün değildi bu duruma inanmam, öyle böyle değildi o eski aşk, yere göğe içime dışıma sığdıramazdım ama çok sular aktı köprüden.
Sen de unutursun, çok daha iyisi ile gerçek mutluluğu bulursun
Neden ayrıldınız ne oldu onu bilmem.Benim de öyle dolup dolup taşıyorum aşktan.. ama su yaşadığım acı da uzaklastırıyor beni ondan.. unutmak isteyip istemedigimden bile emin degilim suan, öyle zamanlar geliyor ki ona ait ne his varsa benle kalsın diyorum ilelebet..
Neden ayrıldınız ne oldu onu bilmem.
Benim ilişkimi ben bitirdim, sonu olmayacaktı, aynı pencereden bakmamak denir ya, o durumdaydık, seviyorduk ama sevgi yetmiyodu, bu durumda gözümü karartıp ayrılmıştım.
Pişman olmadım..
Derinlerde bir yerde ufak bir sızı var belki, üstüne gider düşünürsem büyütürüm. O orda kalmalı, benim çocukluk sevdam, gençlik aşkım, benim geçmişimin duygulu yanı.... O da bir hatıra... Böyle kalmasını sağladım ve atlattım.
Eğer barışma umudu yoksa, bitmesi gerekse üstüne gitme, güzel olan şeyleri değil, sizi bitiren şeyleri düşün ve uzaklaş.. Zaman ilaç gibidir! Dinlen bir süre.. Hayat sana neler sunacaktır, çok gençsin.
Niye avutsunlar kandirsinlar seni yahu.
Tabi mutlu olursun. Mutlugunu eski sevgiline baglama.
Bir baskasiyla da mutlu olabilirsin istedikten sonra. Ama mutlugunu bir baskasina devretmek sacmalik.
O mutlu ederse mutlu olacaksin etmezse mutsuz mu olacaksin? Yani duygu durumun bir baskasinin avuclarinda resmen..
Insan ilk önce kendisiyle barisik/mutlu olmali.
Nasil basardiniz bunu.ayrilma nedeniz.neydi peki21 yaşında 7 yıllık ilişkim bitti,üzüntü, ağlama krizleri, büyük bir boşluk ama son derece fazla bir soğukluk hissettim.
2 yıl sonra hayatıma giren muhteşem kişiliğe aşık oldum, evlendim, çok mutlu oldum, oluyorum, olacağım inşallah..
Mümkün değildi bu duruma inanmam, öyle böyle değildi o eski aşk, yere göğe içime dışıma sığdıramazdım ama çok sular aktı köprüden.
Sen de unutursun, çok daha iyisi ile gerçek mutluluğu bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?