Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Canim 2 tanıdığım var böyle. Bir tanesinin kocasını tanıyorum. Yani kızin 10 yıllık ilişkisi bitmiş aradan 1 yıl geçince benim arkadaşımla tanışıyorlar. Ve tencere kapak misali cuk oturuyorlar. Bu kadar uyumlu olabilir bir çift. Darısı başına.

Bir diğer ise benim liseden çift arkadaşlarım. Onlar da bir 10 yılı devirmek uzereydiler. Biz düğün haberi beklerken ayrıldılar. Neyse 2 sene sonra kız evlendi. Gayet evli mutlu ve çocuklu. Darısı başına.

Bunu yasamaktan cok korkuyorum.. insallah siz yeniden daha cok aşık olursunuz.

Ailem aklima geldikce ferahliyorum. onlari cok üzdüm zamaninda bu iliski icin. Belki de bitmesi onları mutlu edecektir.

Kalbimden atmadan almam bir başkasını asla hayatıma, hic olur mu oyle sey. Tamam belki sevilecek biri olamadm bu iliskide ama bunu yapacak kadar kötü biri de değilim.

Amin insallah darısı başıma olur.. sevildigim vazgecilmedigim bir iliskim okur insallah ileride eski erkek arkadasımı unuttugum zaman.

kendini neden degersizlestiriyorsun bukadar sen sevilecek biriydin o sevmeyi beceremiyecek kadar beceriksizdi :)

Sağol canım Allah razı olsun

sen yine şanslısın herkes unutulur yazmış
benim bir platonik ilk aşkım vardı burada konu açmıştım geçmiş ylllarda ilk aşklar unutulur mu diye
Allahım o unutamazsın geçmez ilkler asla çıkmaz aklından vs
çocuğun gözlerinde eriyeen şapşallıktan deliye dönen ben çocuğun yüzünü hatırlamıyorum
beynine güven bi beş seneye sana bişey hatırlatamayacak, insanız yahu siliniyor doğamız böyle kaçamazsın

5 yıl cok korkunc degil mi ya :) ben simdi 1 yıl sürerse en sonunda mahallenin delisi olurum diye düşünüyordum

esoes33 insallah cıkar öyle biri. Cıkmasa bile insallah ben tek basımayken bile iyiki diyebilecek bir ruh haline sahip olabilirim..

öylesine bir yıl verdim yahu
5 yıl sonrası kesin de ondan:))

Israrla bunun bir nedeni olduğunu, sizi sevmeyen biriyle bir geleceğiniz olamayacağını, yaptıysa şayet size bu yanlışları yapan birisinin sizin için doğru bir insan olmayacağını vs düşünün, bunlar kendini kandırma değil doğru olan şeyleri görmeye çalışmak. Zamanla daha az düşünmeye başlayacaksınız her andan 15 dkda 1e, saatte 1e, 1 günde 1 ... bir arkadaşın dediği gibi aa nasıl aklıma gelmedi deyip şaşıracaksınız, bazen unuttuğunuz için aklınıza gelen anlarda kalbinize sanki bir bıçak saplanacak ama ona da alışacaksınız, bana 1,5 2 yıl zor gelmişti 9 yıl daha zordur, hoş kişiye ve yaşananlara göre de değişiyor ama geçecek.

öylesine bir yıl verdim yahu
5 yıl sonrası kesin de ondan:))

Insallaah, insallah en azindan haziranın sonuna kadar kafamı toparlayabilsem o da yetecek. Sınıfta kalıcam.. dua edin bana olur mu sınıfı geceyim?

Baya sıkı fıkıydık ya. Ayrı sehirlerdeydik son 4 yıldır ama iyiydik.. farklı aktiviteler yapamamstk ama hep iletisimdeydik..
Evet evet kendime telkinlerde bulunuyorum sürekli "bak sevmedi seni, bak aklinda suphe varken elinj tuttu, bak onca söz verdi ama o kadar büyük degilmis askı vs vs.." diye..

Karşılıklı bitirmiştik. Zaten uzatmaları oynuyorduk.
Eşime yara bandı gözüyle bakmıştım o dönem ama öyle olmadı. Bi baktım evlenmişiz.

Bizimki baya da iyiydi ya.. zorluyor olsaydk daha kolay kabullenirdim.

Şu konuları gördükten sonra been yazmak istiyorum bende :) gerçekten ayrıldıktan sonra insanların mutluluk hikayelerini insan duymak istiyor neler yaşadığını duymak iyi geliyo çünkü.benimde 9ay oldu,sürekli insanların ne yaşadığını okudum ve daha iyi olacağına inandırmak istedim hep kendimi belkide daha zamanı var iyi şeyler için.inş bu yaşadıklarımız ağlama krizlerimiz son bulur güzel şeyler yaşarız.sizi çok iyi anlıyorum geçicek elbet belki yavaş yavaş olcak ama biticek.çevremdekilerin daha güzeli olacak sözleri banada masalmış gibi geliyor şu anda 26yaşındayım tüm evlilik hayallerimin yıkıldığı geçen 9ayımda anca kendime geldim.bu sürecin uzunluğu benim yapımdandı herkes öyle değil çünkü.

eski bir arkadaşımın 10 yıllık ilişkisi bitmişti. iyi bilmiyorum ama sanırım 1 yıl sonrada başka biriyle evlendi çocuğu oldu. yani kaç yıl olursa olsun hayat devam ediyor.....

Şu an böyle düşünmen ve hissetmen normal canım zamana bırak her şeyin ilacı zaman.
Karşına aşık olacağın insan elbet çıkar mutluluk buymuş dersin mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…