Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Bizim de 8. yılımızdı ayrıldığımızda. 1 sene ayrı kaldık sonra dayanamadık ayrılığa ve evlendik :) 1 senedir de evliyiz. Kısmet bu işler. Şu an sevgili olduğumuz zamandan çok daha mutluyuz

Nasil basardiniz bunu hergun.nefes alirken olcek.gibi.hissediyorum

6 senelik sevgilimden ayrıldim tabiki zor oldu allah 2 ay sonra eşimi karşıma cıkardi. Onla 6 sene evlenmek icin adım atmamıştık ama eşimle 3 ay icinde nisanlanip 1 sene sonra evlendik.
Ve eşimde 7 senelik sevgilisinden ayrilmıştı tasadufki o da 2 ay once ayrılmıştı. Çokta mutluyuz son zamanlarda ( evlilikte ilk 1 sene cok sancili geciyor alisma sureci falan )
Yanisi allah birini alır senden senin icin cok daha hayirlisini verir. Ama suna inaniyorum ki o 9 senede yasadiklarin sana ders oluyor hatani gorebiliyor ve sonraki iliskinde bunu yapmiyorsun...

Bizim de 8. yılımızdı ayrıldığımızda. 1 sene ayrı kaldık sonra dayanamadık ayrılığa ve evlendik :) 1 senedir de evliyiz. Kısmet bu işler. Şu an sevgili olduğumuz zamandan çok daha mutluyuz

Ne güzel allah bozmasn insallah.. bizim bu pek mümkün değil

Evet hatalarımı görüyorum yavas yavas.. allah sizi daha da mesut etsin insallah, ağzınzn tadı bozulmasn

Seven insan kavusmak ister 9yıl çook uzn sallaa
.

Okuyorduk mecburen kavusamıorduk

Senin deyiminle sana küfür gibi gelsede emin ol geçecek hepsi. Şuan yeni ayrıldın böyle hissetmen normal acınıda yaşa, ağla bırak yasını tut kendini toplamak için kendine zaman ver. Bir süre sonra bu hislerinde geçecek hergün böyle yaslı olamazsın ki. Birde şöyle düşün yakınlarından kimseyi kaybetmedin mi onların ölümüne alışmadın mı? Sakın karamsar olms bunlar teselli değil gerçekler...

Elhamdülillah yaşadığım en büyük acı bu oldu benim.. insallah toparlanırım biran önce insallah..

Okul vs yok mu tatlım ona odaklan kursa git gez toz arkadaş edin walla 5,6sene sonra çok ararsın bu günleri ben söyleyim de boşa geçirme

Okul vs yok mu tatlım ona odaklan kursa git gez toz arkadaş edin walla 5,6sene sonra çok ararsın bu günleri ben söyleyim de boşa geçirme

Var okulum, tıp okuyorum cok yoğun hatta okulum. Ama iste odaklanamıyorum. 20 gün sonra sınavım var, sınıfı gecmem icin son şansım. Sanırım bikaç ay cok zorliycak beni böyle

Var okulum, tıp okuyorum cok yoğun hatta okulum. Ama iste odaklanamıyorum. 20 gün sonra sınavım var, sınıfı gecmem icin son şansım. Sanırım bikaç ay cok zorliycak beni böyle
Hey maşallah kız zorda bolum napcan vaktini bunları düşünerek harcayip çalış çalış maşallah sana Allah yardimcin olsun inşallah gecersin sınavlarını

Hey maşallah kız zorda bolum napcan vaktini bunları düşünerek harcayip çalış çalış maşallah sana Allah yardimcin olsun inşallah gecersin sınavlarını

Insallah geçebilirim, çok sağolun. Ama benim ilk sevgilimdi o, dolayısıyla ilk terkedilmem ilk yaşadığım ayrılık acısı bu. Tam olarak ne yapmam lazm nasıl gidecek bu süreç bilemiyorum.
Aslında suan bilememek, anlamlandıramamak cok zorluyor beni.

ben 13 yaşımda çizgi film izliyodum sen aşık olmuşsun

Ben hala çizgifilm izliyorum. :) aşık olarak baslamadım elbette o yaşta, bunu zaman gectikce görüyordum. Bikac sene sonra icimdeki duygularn degistigini anladım. Son 4 yıldır heleki son 2 yılı cok cok güzeldi.
Ama bitebiliyormus demekki.

F Felix_Felicis

Yoo evlenmedik,zaten çok küçük yaşta tanıştık o zamanlar arkadaşız ikimizde başka şehirlerdeyiz tabi yazları görüşüyoruz derken birden sevgili olduk :) herşey iyi hoş belirli zamanlarda bulunduğum şehre gelip gidiyordu derken üniversite tercih zamanı geldi onun olduğu şehri yazayım gelir belki dedim ve geldi :) gittim ilk zamanlar çok iyiydi sonra bambaşka yönlerini gördüm okulum var silip atamam mecburi giden bir ilişki olmaya başladı ve okul bitti biz ayrıldık
:) iyi ki de ayrılmışım diyorum eşimle tanıştıktan sonra

İşte tam da benim konum Bu konuda en iyi örnek olabilecek insanlardan biriyim. 4 yıllık ilişkim vardı berbat giden bir şekilde hemde. Kavgalar, ayrıl barışlar, verdiğim çaba ve karşılığında göremediğim değer vs. belki alışkanlık veya verdiğim zamandan ötürü ayrılığa yeltenemedim. Neyse uzatmaları oynuyorduk zaten 31 aralık gecesi arkadaşlarımla yılbaşı eğlencesine gitmiştim. Malum kişi aradı ancak yeni yılı kutlamak için falan değil direkt laf sokma sözleriyle aşağılamaya kadar. Neymiş efendim gece dışarda olmam ağır gelmiş ki kendisinin haberi de vardı. Arkadaşlarımı da tanıyordu. Öyle bir laf ettiki bitiş noktasıydı o işte. Tamamen BİTTİ dedim artık. Tabii benim surat düştü ister istemez. Neysee Arkadaşlarla yeni yıldan beklentilerimizi konuşuyorduk. İlişki isteyenler, evlilik vs. isteyenler sıra bana geldiğinde ise tek beklentim KARİYER dedim. Kafamı dinlemek istiyorum amann ilişki falan uzak dursun dedim. Eee peki sonra ne mi oldu??? 1 ocakta yani bu cümleleri dedikten yaklaşık 12 saat sonra eşimle tanıştım. Aslında tanıdığım biriydi ama zerre kadar düşündüğüm biri değildi. Arkadaşlarımın vermiş olduğu bir gazla tanıştık. Vee biliyomusun şu hayatta en büyük İYİKİMM. Hatta eskiye dair hiç içimde nefret, kızgınlık bile kalmadı. Belki kader böyle buluşturacaktı bizi o sadece bir vesileydi dedim kendi kendime. Aşkı da sevgiyi de eşimde buldum ve çoook şükür ki Allah'a mutluyuzz. O yüzden hiç olumsuz düşünme vardır bir hayır de. Hiç ummadığın bi zamanda doğru insanı buluyosun. Bulduğun gibi de 20 gün içinde evlenme teklifi alıp 1.5 ay içinde nişanlanıp, 8 ay içinde de evleniyorsun.

Allah mesut etsin. Ne kadar süre sonra tanıstınız esinizle?

Biz de lisede birlikteydik üniversitede ayrıldık.. yani ama iyi gidiyordu farklı huylari da çıkmadı öyle çok çok.. karı-koca gibi bakıyorduk birbirimize daha 2 hafta öncesine kadar. O kadar emindik. Yani benim anlam veremedigim sey ise bu kadar eminken nasıl biranda aşkı sevgisi bitebilir ki

Masallah size. :) ama bizimki iyiydi. Tartısmalarımız sıklasmstı son 2 ay ama böyle illallah diyecek bir sey de yoktu. O cok yıprattı beni zaten, sevgisinin bitecegi bir sey yoktu..

Ben de suan kariyer istiyorum sadece sizin gibi, baska biseyde gözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…